miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μολις γλυτωσες τα reboot!!! Το θέμα είναι ότι για πάνω από 1 χρόνο δούλευε με τα 10αρια μια χαρά. Και παρατήρησα ότι μόλις έκανε εγκατάσταση τα 2 τελευταία updates 4ου και 5ου ξεκινάνε τα προβλήματα.
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, miltostammy είπε Το θέμα είναι ότι για πάνω από 1 χρόνο δούλευε με τα 10αρια μια χαρά. Και παρατήρησα ότι μόλις έκανε εγκατάσταση τα 2 τελευταία updates 4ου και 5ου ξεκινάνε τα προβλήματα. Αν τα updates ειναι βαρια και μεγαλα ή κανεις ξανα καθαρη εγκατασταση στο συγκεκριμενο σε γυρναει το boot σε uefi , η ολη διαδικασια εχει να κανει με την αρχικη εγκατασταση γι αυτο σε ανεφερα το rufus , με αυτο καις σε legacy και δεν εμφανιζεται ξανα το προβλημα Επισης βαλε ενα cpu-z και ανοιξε και δες τι bios φοραει και πες μου https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.01-en.exe Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από triplex1
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη να περιμένεις λίγο σε παρακαλώ γιατί απλά δεν ανοίγει προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα οπότε πάω άλλη μια φορά σε εγκατάσταση windows 10ριων και απλά θα κόψω ενημερώσεις να δουλέψω με δαύτο και να σου στείλω φίλε μου. Γιαυτό στα updates του 4ου και του 5ου φέτος μόλις έκανε επανεκκίνηση ξεκίναγα τα προβλήματα. Άρα όντως θέλει με τον τρόπο που λες. Για να σωθεί μια και καλή. Όχι τίποτα άλλο με ρώτησε επειδή δυσκολευεται οικονομικά να πάρει άλλο λαπτοπ με δόσεις από κωτσοβολο. Γιαυτό και το παλεύω μήπως σωθεί ρε παίδες.
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, miltostammy είπε Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη να περιμένεις λίγο σε παρακαλώ γιατί απλά δεν ανοίγει προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα οπότε πάω άλλη μια φορά σε εγκατάσταση windows 10ριων και απλά θα κόψω ενημερώσεις να δουλέψω με δαύτο και να σου στείλω φίλε μου. εδω ειμαι μη στεναχωριεσαι , κανε καθαρη χωρις ethernet & wifi συνδεμενα και τα λεμε μετα
miltostammy Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Συγνώμη φίλε μου. Δεν έκανε με την καμία εγκατάσταση. Τώρα ξεκίνησε από το φλασακι. Μόλις εγκατασταθουν κόβω updates και κατεβάζω την εφαρμογή που είπες και την τρέχω. Σε ευχαριστώ για όλα.
triplex1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, miltostammy είπε Συγνώμη φίλε μου. Δεν έκανε με την καμία εγκατάσταση. Τώρα ξεκίνησε από το φλασακι. Μόλις εγκατασταθουν κόβω updates και κατεβάζω την εφαρμογή που είπες και την τρέχω. Σε ευχαριστώ για όλα. Το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα ειναι με Sandy Bridge 2ης γενιας και παιρνει μεχρι 8gb ram , μπαρουτι γινεται , δεν χρειαζεται να παρει αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα