Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μολις γλυτωσες τα reboot!!!

Το θέμα είναι ότι για πάνω από 1 χρόνο δούλευε με τα 10αρια μια χαρά. Και παρατήρησα ότι μόλις έκανε εγκατάσταση τα 2 τελευταία updates 4ου και 5ου ξεκινάνε τα προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Το θέμα είναι ότι για πάνω από 1 χρόνο δούλευε με τα 10αρια μια χαρά. Και παρατήρησα ότι μόλις έκανε εγκατάσταση τα 2 τελευταία updates 4ου και 5ου ξεκινάνε τα προβλήματα. 

Αν τα updates ειναι βαρια και μεγαλα ή κανεις ξανα καθαρη εγκατασταση στο συγκεκριμενο  σε γυρναει το boot σε uefi , η ολη διαδικασια εχει να κανει με την αρχικη εγκατασταση γι αυτο σε ανεφερα το rufus , με αυτο καις σε legacy και δεν εμφανιζεται ξανα το προβλημα

Επισης βαλε ενα cpu-z και ανοιξε και δες τι bios φοραει και πες μου

https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.01-en.exe

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη να περιμένεις λίγο σε παρακαλώ γιατί απλά δεν ανοίγει προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα οπότε πάω άλλη μια φορά σε εγκατάσταση windows 10ριων και απλά θα κόψω ενημερώσεις να δουλέψω με δαύτο και να σου στείλω φίλε μου. 

Γιαυτό στα updates του 4ου και του 5ου φέτος μόλις έκανε επανεκκίνηση ξεκίναγα τα προβλήματα. Άρα όντως θέλει με τον τρόπο που λες. Για να σωθεί μια και καλή. 

Όχι τίποτα άλλο με ρώτησε επειδή δυσκολευεται οικονομικά να πάρει άλλο λαπτοπ με δόσεις από κωτσοβολο. 

Γιαυτό και το παλεύω μήπως σωθεί ρε παίδες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη να περιμένεις λίγο σε παρακαλώ γιατί απλά δεν ανοίγει προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα οπότε πάω άλλη μια φορά σε εγκατάσταση windows 10ριων και απλά θα κόψω ενημερώσεις να δουλέψω με δαύτο και να σου στείλω φίλε μου. 

εδω ειμαι μη στεναχωριεσαι , κανε καθαρη χωρις ethernet & wifi συνδεμενα και τα λεμε μετα

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε μου. Δεν έκανε με την καμία εγκατάσταση. Τώρα ξεκίνησε από το φλασακι.

Μόλις εγκατασταθουν κόβω updates και κατεβάζω την εφαρμογή που είπες και την τρέχω.

Σε ευχαριστώ για όλα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Συγνώμη φίλε μου. Δεν έκανε με την καμία εγκατάσταση. Τώρα ξεκίνησε από το φλασακι.

Μόλις εγκατασταθουν κόβω updates και κατεβάζω την εφαρμογή που είπες και την τρέχω.

Σε ευχαριστώ για όλα. 

Το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα ειναι με Sandy Bridge 2ης γενιας και παιρνει μεχρι 8gb ram  , μπαρουτι γινεται , δεν χρειαζεται να παρει αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...