miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Μια μεγάλη βοήθεια. Μου έφερε φίλος το παραπάνω λαπτοπ το οποίο έκανε το εξής. Όταν πάταγε το κουμπί να ξεκινήσει έβγαζε μια μπλε οθόνη και έλεγε ότι δεν μπορούσε να ξεκινήσει τα Windows. Είχε επιλογές για επανεκκίνηση και για διόρθωση σφαλμάτων. Ότι και αν δοκίμασα δεν ξεκίναγε. Το ξεβιδωσα και έβγαλα τον σκληρό του. Απλά τον σύνδεσα ξανά και δούλεψε. Με σβηστο πάντα μηχάνημα. Μου είπε ότι θυμάται ότι το είχαμε ξανακάνει πριν 1 χρόνο περίπου και δούλεψε έτσι ξανά. Εγώ δεν το θυμόμουν να πω την αλήθεια. Επειδή φοβάται μην το ξαναπαθει τι λέτε να φταίει; Ο σκληρός είναι samsung ssd. Λέω να εγκαταστήσω εξ αρχής τα Windows 10. Είναι λύση η πιστεύετε οτι είναι κάπου αλλού το θέμα, σε Bios η hardware. Επανέρχομαι στο θέμα. Μόλις ζητήσεις επανεκκίνηση στο λαπτοπ ξανασυμβαινει ότι περιγράφω. Με την μπλε οθονη Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, miltostammy είπε Ο σκληρός είναι samsung ssd. Ελέγξτε την υγεία του με το HDSentinel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ελέγξτε την υγεία του με το HDSentinel. Καλησπέρα φίλε μου. Σε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου. Επίδοση... 100% Υγεια.... 92% Και γράφει.... Η κατάσταση του ssd είναι τέλεια. Δεν βρέθηκαν προβληματικό η αδύναμοι τομείς. Λέει και κάτι άλλα όχι για την υγεία του ότι έχει κάτι και τελειώνει γράφοντας... Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. Ίσως πάω σε εγκατάσταση των 10ριων ξανά από την αρχή με φορματ του σκληρού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ο δίσκος φαίνεται εντάξη. Αν έχετε πάρει backup των αρχείων, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής μπας και είναι κάτι απλό. sfc /scannow chkdsk C: /f Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έκανα 2 φορές καθαρη εγκατάσταση των windows 10 από φλασακι. Δουλεύει άψογα. Μόλις όμως κάνει τις ενημερώσεις των τελευταίων updates 4ου και 5ου του 2022 τεζαρει. Καμία ιδέα; Τετοι πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Σκέφτομαι να βάλω σπασμένα 10αρια του 2017 που έχω να τελειώνω ούτε αναβαθμίσεις ούτε τίποτα. 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, miltostammy είπε Τετοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Σε νεότερα μοντέλα 6ης-7ης γενιάς έχουν ανοίξει αντίστοιχα θέματα, αλλά λύση δεν θυμάμαι να βρέθηκε... 5 λεπτά πριν, miltostammy είπε Σκέφτομαι να βάλω σπασμένα 10αρια του 2017 που έχω να τελειώνω ούτε αναβαθμίσεις ούτε τίποτα. Από εμένα όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Και τι να κάνω φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, miltostammy είπε Και τι να κάνω φίλε μου; τον κοιταξες για firmware update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, miltostammy είπε Και τι να κάνω φίλε μου; Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Ίσως Windows 11 με hacks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Ναι κάνει και μπαίνει σε διαδικασία μπλε οθόνης με ενημέρωση ότι αντιμετώπισε πρόβλημα και προσπαθεί να το λύσει. Αυτό είναι μια κυκλική διαδικασία με reboots, τίποτα αλλο Πρέπει να βρω τον τρόπο για τα 11αρια μπορείς να στείλεις κανένα λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, miltostammy είπε Ναι κάνει και μπαίνει σε διαδικασία μπλε οθόνης με ενημέρωση ότι αντιμετώπισε πρόβλημα και προσπαθεί να το λύσει. Αυτό είναι μια κυκλική διαδικασία με reboots, τίποτα αλλο firmware update ο ssd οχι τα windows Τον δισκο τον βλεπει σε AHCI απο το bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Όχι δεν έχω κοιτάξει. Πως γίνεται τώρα αυτό; θέλει και αυτό ψάξιμο χαχαχα. 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε firmware update ο ssd οχι τα windows Τον δισκο τον βλεπει σε AHCI απο το bios Τι ήθελε να πει ο ποιητής; ?????? Χαχαχα φίλε μου ερασιτέχνης είμαι. Θα κάνω πάλι εγκατάσταση των 10αριων και θα προσπαθήσω να μπω στο bios γιατί και αυτό μου σπάει τα νεύρα οπότε θέλει μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 μπαινεις στο bios το αλλαζεις αν υπαρχει σε AHCI απο το config των δισκων , save & exit . Επειδη δεν ξερουμε πως κανεις εγκατασταση . τελευταιο iso των win10 και καψιμο σε usb με το rufus το συγκεκριμενο εβγαινε με win8 και ειχε bios και ενα ψευτο-uefi , κοιτας η επιλογη να ειναι legacy , αν δεν ειναι εχεις απανωτα reboot , οποτε μπες πρωτα στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει κάτι στις μνήμες; να είναι κάτι τελικά hardware? 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε μπαινεις στο bios το αλλαζεις αν υπαρχει σε AHCI απο το config των δισκων , save & exit . Επειδη δεν ξερουμε πως κανεις εγκατασταση . τελευταιο iso των win10 και καψιμο σε usb με το rufus το συγκεκριμενο εβγαινε με win8 και ειχε bios και ενα ψευτο-uefi , κοιτας η επιλογη να ειναι legacy , αν δεν ειναι εχεις απανωτα reboot , οποτε μπες πρωτα στο bios Έχεις δίκιο όταν μπήκα είχε ένα uefi και το γύρισα σε legacy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, miltostammy είπε Υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει κάτι στις μνήμες; να είναι κάτι τελικά hardware? Έχεις δίκιο όταν μπήκα είχε ένα uefi και το γύρισα σε legacy Μολις γλυτωσες τα reboot!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα