Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε νέο σπίτι με ενοίκιο σχετικά πρόσφατα και ενώ είναι με αέριο το κακό που έχει εκτός ότι δεν έχει συνδεδεμένο το νερό με το αέριο είναι ότι το διαμέρισμα δε έχει και ηλιακό και δυστυχώς δε μπορεί να τοποθετηθεί λόγω διάφορων τεχνικών προβλημάτων. Υπάρχει κάποια εναλλακτική που μπορεί να συνδεθεί στο μπόιλερ που είναι στο μπάνιο ώστε να έχω είτε συνέχεια ζεστό νερό ειδικά το καλοκαίρι ή να έχει πιο χαμηλή κατανάλωση από τον θερμοσίφωνα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ταχυθερμαντηρας (θερμαινεις οτι καταναλωνεις). Ειτε αεριου (φυσικου αεριου απο το δικτυο η μπουκαλες) η ηλεκτρικος.

αλλα σε γενικες γραμμες η καταναλωση του θερμοσιφωνα το καλοκαιρι δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Το νερο εισερχεται χλιαρο, και κατα κανονα ο κοσμος κανει πιο κρυα ντουζ απο οτι το χειμωνα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fredd0 είπε

ταχυθερμαντηρας (θερμαινεις οτι καταναλωνεις). Ειτε αεριου (φυσικου αεριου απο το δικτυο η μπουκαλες) η ηλεκτρικος.

αλλα σε γενικες γραμμες η καταναλωση του θερμοσιφωνα το καλοκαιρι δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Το νερο εισερχεται χλιαρο, και κατα κανονα ο κοσμος κανει πιο κρυα ντουζ απο οτι το χειμωνα.

μπορει να συνδεθει απο το σωμα του καλοριφερ καπως ή ουτε καν;

8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν υπαρχει μαγικη λυση, ειτε συνδεεσαι με το καυστηρα φ/α ειτε με ηλιακο.

Οταν το νοικιασες δεν το ειδες;

το ειδα, ρωταω εαν υπαρχει κατι αλλο εκτος των γνωστων λυσεων που μου διαφευγει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ventic139 είπε

μπορει να συνδεθει απο το σωμα του καλοριφερ καπως ή ουτε καν;

το ειδα, ρωταω εαν υπαρχει κατι αλλο εκτος των γνωστων λυσεων που μου διαφευγει

φερε ενα υδραυλικο. Απο το σωμα του καλοριφερ, οχι, αλλα αφου εχεις λεβητα φα ΑΝ εχει λειτουργια ζνχ μπορει να σου συνδεσει το ζεστο εκει και ο λεβητας σου να λειτουργει ως ταχυθερμαντηρας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

φερε ενα υδραυλικο. Απο το σωμα του καλοριφερ, οχι, αλλα αφου εχεις λεβητα φα ΑΝ εχει λειτουργια ζνχ μπορει να σου συνδεσει το ζεστο εκει και ο λεβητας σου να λειτουργει ως ταχυθερμαντηρας.

θα ερθει ουτως ή αλλος για να δει μια τα σωματα, οποτε θα του πω να μου πει και αυτος τη γνωμη του. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...