Jim D. Ace Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, λοιπόν οι γονείς μου μένουν στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας και έχουν σύνδεση Internet. Πρόσφατα φτιάξαν το υπόγειο και θέλουν να συνδέσουν και εκεί Internet. Με ποιον τρόπο προτείνετε να γίνει κάτι τέτοιο; Ποιος είναι ο πιο οικονομικός ή/και ο καλύτερος τρόπος;
jkoukos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μακράν οικονομικότερος, καλύτερος και πλέον αξιόπιστος τρόπος, ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.
Jim D. Ace Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Μακράν οικονομικότερος, καλύτερος και πλέον αξιόπιστος τρόπος, ενσύρματα με καλώδιο δικτύου. επειδη δεν ειμαι και τερμα σχετικός εννοεις να τραβηξω καλωδιο ethernet απο το router του σπιτιου κατω στο υπόγειο;
kallair Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Jim D. Ace είπε επειδη δεν ειμαι και τερμα σχετικός εννοεις να τραβηξω καλωδιο ethernet απο το router του σπιτιου κατω στο υπόγειο; ναι αυτο εννοει. ειναι ο πιο οικονομικος τροπος ΑΝ υπαρχει η δυνατοτητα να φτασει καλώδιο μεχρι κάτω. Ρευμα απο που παιρνει το υπογειο; ειναι κοινό με το διαμερισμα στον 3ο;
nik0laus Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 1. Αν υπαρχει δυνατοτητα να περασεις καλωδιο ethernet ειναι η καλυτερη λυση 2. Αν το υπογειο παιρνει ρευμα απο την ιδια παροχη/ρολοι τοτε μπορεις με ενα σετ powerline να κανεις δουλεια (οσο καλυτερης ποιοτητας ειναι η ηλεκτρικη εγκατασταση τοσο καλυτερα θα δουλευουν τα powerline ). Αυτη τη λυση εχω κανει κι εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση
Jim D. Ace Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μόλις κατέβει το ethernet καλώδιο κάτω εκεί πάνω θα κουμπώσω ένα access point ή δεύτερο ρούτερ;
jkoukos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Αν θέλεις να συνδεθούν μόνο ασύρματες συσκευές, σου κάνει οποιοδήποτε ΑΡ. Αν θέλεις και ενσύρματες, χρειάζεσαι Router ή ΑΡ με πολλαπλές θύρες LAN. Αξίζει 1000% το Xiaomi Mi 4A Gigabit, που παίζει είτε ως Router είτε ως ΑΡ.
Gogotsa Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Και με κανα παλιο wifi router που σου εχει απομεινει γινεται η δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα