neoxrated Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Καποιο λινκ να κατεβασουμε την εφαρμογουλα; για ενα φιλο μου ρωταω 1
BadIronTree Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Έχουν βάλει PIN χρόνια τώρα και δεν ξεκινά ούτε με το κλειδί εάν το κλέψεις 1
barlegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 και μετα μας λενε βαλτε εξυπνη κλειδαρια χωρις κλειδι στο σπιτι σας
pcos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 να δω γ.φτο να κλεβει αμαξι χακαροντας το με κινητο και θα προσκυνησω
harisma Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, barlegend είπε και μετα μας λενε βαλτε εξυπνη κλειδαρια χωρις κλειδι στο σπιτι σας Η κανονική κλειδαριά (ασφαλείας) σπάει 1000 φορές πιο εύκολα! Την έξυπνη θα στην σπάσουν 10 άτομα στον πλανήτη την κανονική υπάρχουν 10 άτομα στον δήμο σου που μπορούν να τη διαρρήξουν. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως στο δικό μου ΙΧ δεν διαπίστωσα κάποιo τέτοιο κενό ασφάλειας ...
CyanBlue Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Ως γνωστόν, ότι κλειδώνει (με οποιοδήποτε τρόπο), ξεκλειδώνει.
chrismoute Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Το relay attack έχει αυξήσει τις κλοπές των αυτοκινήτων τουλάχιστον 30 % με στοιχεία της αγγλικής αστυνομίας Σχεδόν όλα τα καινούρια αυτοκίνητα κινδυνεύουν με κλοπή (με relay attack ) και δεν κάνουν κιχ οι συναγερμοί κλπ γιατί το αυτοκίνητο νομίζει οτι το ξεκλειδώνει και το οδηγεί ο ιδιοκτήτης . Η πιο απλή λύση που προτείνεται είναι ένα πουγκί με μεταλλική θωράκιση ώστε τα κλειδιά να μην εκπέμπουν όταν δεν χρειάζεται ! και μια καλή ασφάλεια ! Υπάρχει σχετικό thread και στο hlektronika.gr https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=90698
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα