magicnumbers Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, NickTG είπε Το Ζάρα είναι ανοιχτό το Σάββατο μέχρι τις 20:00. Τις καθημερινές μέχρι τις 21:00. Πόσο συχνά πας Ζαρα και υπηρεσίες που είναι τόσο σημαντικό για το ωράριο της εργασίας? Λογικό να μην το σκεφτείς. Δεν δείχνει να είναι το δυνατό σου σημείο. Ομοιως κ το σαββατο γινεται της καριολας εκει ΟΛΗ τη μερα για το λογο που εγραψα στο πρωτο ποστ ωραριο 9-5 αλλα σκεφτεσαι πως να τη πεις μονο στον αλλον οταν απαντας.
NickTG Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Just now, magicnumbers said: Ομοιως κ το σαββατο γινεται της καριολας εκει ΟΛΗ τη μερα για το λογο που εγραψα στο πρωτο ποστ ωραριο 9-5 αλλα σκεφτεσαι πως να τη πεις μονο στον αλλον οταν απαντας. Ακόμα δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα εν τω μεταξύ. Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει κανέναν που να μπορεί να διαλέξει πρωινό ωράριο και να μην το κάνει γιατί δεν θα μπορεί να πηγαίνει Ζάρα. Οι απαντήσεις μου είναι ανάλογες των μηνυμάτων που απαντάω.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Bullrich είπε Αυτο ειδικα ειναι δειγμα μπανανιας οχι ευρωπαικης χωρας. Η εγκυος γυναικα πρεπει να εχει μονο δικαιωματα για την διαρκεια της εγκυμοσυνης και ενα διαστημα τουλαχιστον 2 χρονια μετα. Αυτό ειπα ότι εδώ είμαστε ζούγκλα ενώ σε άλλες χώρες της Ευρώπης νομοθετουν δικαιώματα και τα εφαρμόζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις