james01gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Σωστό αυτό που λες. Ήθελα να το αναφέρω σε ένα post αλλά τα πήρα με το post που άφησε ο άλλος insomniac και δεν το έγραψα. Συνεχής και μόνιμη καθιστική ζωή προφανώς επιφέρει προβλήματα. Λύσεις που μπορεί να ελαχιστοποιηθουν αυτά, περπάτημα όταν πας προς την δουλειά αν γίνεται, χωρίς να παίρνεις αμάξι. Γυμναστική, αν όχι μέσα στην εβδομάδα τότε το ΣΚ. Περπάτημα έστω μετά την δουλειά όταν πας σπίτι σου. Τώρα αν είσαι στο γραφείο 14 ώρες, τα ΣΚ έχεις άλλες υποχρεώσεις πχ οικογένεια και παιδιά που τρώνε όλο σου τον χρόνο, ε τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Επίσης ρόλο παίζει και ο τυπος της δουλειάς γραφείου που αναλαμβάνεις. Αν θα χρειαστεί να σηκώνεσαι αρκετές φορές να περπατήσεις μέσα στον χώρο ή είσαι. 100% μόνιμα βιδωμένος στην καρέκλα. Πχ σε δουλειές που έχουν να κάνουν με helpdesk, τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών η γενικά τηλεφωνικό πρήξιμο, εμπίπτεις στην παραπάνω περιπτωση. Άλλος γνωστός μέσα σε μεγάλο κτίριο εταιρείας, χρειαζόταν να ανέβει και από τον 1ο στον 5ο με τα πόδια για να διεκπεραιωσει διάφορες δουλειές. Μπορώ να κάνω μια ερώτηση; ποια εργασία δεν επιβαρύνει τον οργανισμό; εργοστάσιο πρόβλημα, αγρότης πρόβλημα, γραφείο πρόβλημα, οδηγός πρόβλημα, κατάστημα πρόβλημα, ξενοδοχείο πρόβλημα, νοσοκομείο προβλημα. Δηλαδή να μην δουλεύει κανένας; κακομαθημένοι όλοι μας. το μεγαλύτερο πρόβλημα για την υγεία είναι η διατροφή και το περιβαλλον(η πόλη δηλαδή) στο οποίο ζούμε. Είχα παππούδες αγρότες, έφτασαν μέχρι τα 96 με καλή υγεία. Γιαγιά που έκοβε και κουβάλαγε ξύλα στην κατοχή για να βγάλει χρήματα από τον Ασπρόπυργο έως την Αθήνα για να πουλήσει. Έφτασε 94. Εγώ αμφιβάλλω εάν θα περάσω τα 70. Εάν είναι για θέματα υγείας καλύτερα να πάμε να ανάβουμε όλοι στα βουνά αλλά κανενας δεν το κάνει αυτό. Ειναι βαριά εργασία... 8 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τζαμπα κάθεσαι και του αναλύεις. Με αυτά που γράφει ούτε περιθώριο συζήτησης αφήνει. Εργοδότης είναι ο ίδιος ή έχει γονείς εργοδότες και πιπιλαει τις γνωστές καραμέλες. Καθηστε κάποιοι στις χάλια εργασιακές συνθήκες να είστε μίζεροι, αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για την ζωη του καλά θα κάνει να το διεκδικήσει, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτο σε αυτό. Το τι κάνουν στο εξωτερικό, αν πάνε για σερβιτόρες οι Γερμανίδες, αν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό ή το βουνό στον Μωάμεθ και τι θεωρεί ο καθένας ως γκρίνια και τεμπελιά προσωπικά είναι μόνο δικό του θέμα και παγερά αδιάφορο για τους υπόλοιπους. . Προσωπικά οποίος κάθεται και δουλεύει σε χάλια συνθήκες, δεν σέβεται τον εαυτό του. Το έκανα για κάποιο διάστημα και τκ έχω μετανιώσει τόσες φορές. Πραγματικά θα έπρεπε να μην βρίσκουν αυτές οι εταιρείες ανθρώπους να δουλεύουν για αυτούς. Αλλά οσοι νομίζετε πως οι κακοί εργοδότες δεν τα πληρώνουν αυτά, κάποια στιγμή τα βρίσκουν μπροστά τους. Οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που κλεινουν κλείνουν για αυτόν τον λόγο. Γιατί αυτός που συμπεριφέρεται άσχημα στον εργαζόμενο χάνει και κάπου αλλού. Σε πολλές εταιρείες υπάρχει η λογική του ουδείς αναντικαταστατος. Όντως έως ένα σημείο η λογική ειναι σωστη μονο που εάν δεν φέρεσαι σωστά στους άλλους, θα το πληρώσεις άσχημα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, james01gr είπε Μπορώ να κάνω μια ερώτηση; ποια εργασία δεν επιβαρύνει τον οργανισμό; εργοστάσιο πρόβλημα, αγρότης πρόβλημα, γραφείο πρόβλημα, οδηγός πρόβλημα, κατάστημα πρόβλημα, ξενοδοχείο πρόβλημα, νοσοκομείο προβλημα. Δηλαδή να μην δουλεύει κανένας; κακομαθημένοι όλοι μας. το μεγαλύτερο πρόβλημα για την υγεία είναι η διατροφή και το περιβαλλον(η πόλη δηλαδή) στο οποίο ζούμε. Είχα παππούδες αγρότες, έφτασαν μέχρι τα 96 με καλή υγεία. Γιαγιά που έκοβε και κουβάλαγε ξύλα στην κατοχή για να βγάλει χρήματα από τον Ασπρόπυργο έως την Αθήνα για να πουλήσει. Έφτασε 94. Εγώ αμφιβάλλω εάν θα περάσω τα 70. Εάν είναι για θέματα υγείας καλύτερα να πάμε να ανάβουμε όλοι στα βουνά αλλά κανενας δεν το κάνει αυτό. Ειναι βαριά εργασία... Προσωπικά οποίος κάθεται και δουλεύει σε χάλια συνθήκες, δεν σέβεται τον εαυτό του. Το έκανα για κάποιο διάστημα και τκ έχω μετανιώσει τόσες φορές. Πραγματικά θα έπρεπε να μην βρίσκουν αυτές οι εταιρείες ανθρώπους να δουλεύουν για αυτούς. Αλλά οσοι νομίζετε πως οι κακοί εργοδότες δεν τα πληρώνουν αυτά, κάποια στιγμή τα βρίσκουν μπροστά τους. Οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που κλεινουν κλείνουν για αυτόν τον λόγο. Γιατί αυτός που συμπεριφέρεται άσχημα στον εργαζόμενο χάνει και κάπου αλλού. Σε πολλές εταιρείες υπάρχει η λογική του ουδείς αναντικαταστατος. Όντως έως ένα σημείο η λογική ειναι σωστη μονο που εάν δεν φέρεσαι σωστά στους άλλους, θα το πληρώσεις άσχημα. Δεν έγραψα αυτό που έγραψα για να πω να μην δουλεύει κάποιος καθόλου, συμφώνησα στο ότι και η μόνιμη χρόνια και καθιστική εργασία προκαλεί προβλήματα, όμως αυτά πιστεύω πως είναι λιγότερα από την έντονη σωματική κόπωση. Η συντριπτική πλειοψηφία θα προτιμούσε μια καθιστική από μια κουραστική εργασία. Διαφωνώ στα περί τεμπελιάς που όσοι τα αναφέρουν, δικαιολογούν είτε άμεσα τους εργοδότες πιθανόν έχοντας οι ίδιοι την ιδιότητα του εργοδότη, είτε έμμεσα χωρίς να την έχουν. Τεμπέληδες υπάρχουν πολλοί λίγοι, η τεμπελιά είναι κάτι το υποκειμενικό επίσης εκτός αν μπορείς να το αποτυπώσεις ποσοτικά σε κάποιον, το να μην θέλει να κουράζεται κάποιος είναι επίσης κάτι λογικό, οι λόγοι που δεν θέλει να κουράζεται είναι άπειροι, εγώ ας πούμε είμαι τίγκα στα προβλήματα υγείας και πρακτικά δεν είμαι σε θέση να εργαστώ κάπου ,θεωρητικά μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις που δύσκολα θα υπάρξουν, άλλος έχει τα δικά του θέματα και μπορεί να έχει κουραστεί αρκετά στην ζωή του οπότε ζυγίζει τις επιλογές και τις ευκαιρίες να δει τι τον συμφέρει, αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη οι επιλογές εκμηδενίζονται, άλλος πάλι μπορεί να έχει ψυχολογικά και κατάθλιψη ή να φοβάται, μην βάζουμε τους πάντες μέσα σε ένα τσουβάλι και τους αποκαλούμε τεμπέληδες, είναι λογικό έτσι όπως έχει καταντήσει η κατάσταση εδώ και 10+ χρόνια στην χώρα μας να μην υπάρχει όρεξη για δουλειά. Δεν θα παραβλέψω να πω πως οι έχοντες δουλειά, οι πετυχημένοι και όσοι είναι δουλευταράδες/ "καταφερντζήδες" στον τομέα τους, απλά καυχιούνται για τα επιτεύγματά τους και δεν δίνουν πρακτικές συμβουλές σε κάποιον για το πως να γίνει και αυτός πετυχημένος, να τον εμπνεύσουν ή να τον βοηθήσουν σε κάτι για ένα ξεκίνημα, χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν χρόνια ως φρέσκος απόφοιτος είχα παρευρεθεί σε ένα σεμινάριο, εκεί οι εργοδότες που έκαναν την διάλεξη έλεγαν πως αν σκεφτείτε κάτι καλό και το εφαρμόσετε θα πετύχετε όπως πετύχαμε και εμείς, κουνούσαν το δαχτυλάκι ότι δεν ήθελαν να δουλέψουν οι νέοι, δεν έλεγαν ΄βέβαια πως όταν ξεκίνησαν αυτοί ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και είχανε ήδη μια πελατειακή βάση που χωρίς σοβαρό λόγο δεν τους εγκατέλειπε, είχανε σταθερό κεφάλαιο, ενώ την τότε περίοδο το νέο ξεκίνημα για έναν νέο ως Ελ.Επ στο επάγγελμα ισοδυναμούσε με έξοδα χασούρα και ρίσκο που δεν άξιζε τον κόπο και το πιθανότερο ήταν να έτρωγες τα μούτρα σου, άλλη εναλλακτική υπαλληλάκος με μπλοκάκι καθεστώε Ελ.Επ και καθαρό μισθό 500-600 ευρώ ή να τα παρατούσες για άλλο αντικείμενο. Ε μην τρελαθούμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Πολυ περιεργα μας τα λες. Στις βορειες χωρες οπως τις λες μια χαρα εχουν διαλλειματα και για τουαλετα (Αλιμονο!) και για μεσημεριανο. Μαλιστα η διαρκεια του μεσημεριανου διαλλειματος ειναι μεσα στο συμβολαιο! Τι συζηταμε... Μονο μια μικρη σημειωση. Στην δουλεια πας π.χ για 8 ωρες. Το διαλλειμμα σου π.χ 30 λεπτα ειναι επιπλεον. δηλαδη αν ειναι να πας απο τις 8 και πρεπει να κατσεις 8 ωρες δουλεια, φευγεις 16.30.
tzotzo Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, james01gr είπε Είχα παππούδες αγρότες, έφτασαν μέχρι τα 96 με καλή υγεία. Γιαγιά που έκοβε και κουβάλαγε ξύλα στην κατοχή για να βγάλει χρήματα από τον Ασπρόπυργο έως την Αθήνα για να πουλήσει. Έφτασε 94. Εγώ αμφιβάλλω εάν θα περάσω τα 70. Αν και εσύ μένεις Ασπροπυργο δεν θα πεθάνεις από κακό φαγητό. Θα πεθάνεις από τα διυλιστήρια και την χωματερή.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Σε όλη την Ευρώπη κοιτάνε να θεσπίσουν δικαιώματα. Στην Ισπανία πέρασε νόμος για άδεια στις γυναίκες λόγω περιόδου. Εδώ μην τολμήσει και πει η γυναίκα ότι είναι εγκυος η ότι θέλει να κάνει παιδί, ούτε με τηλεσκόπιο δεν την βλέπεις την θέση. Αυτο ειδικα ειναι δειγμα μπανανιας οχι ευρωπαικης χωρας. Η εγκυος γυναικα πρεπει να εχει μονο δικαιωματα για την διαρκεια της εγκυμοσυνης και ενα διαστημα τουλαχιστον 2 χρονια μετα.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το ωράριο 16:00-23:00 δεν είναι βράδυ, το 22:00-06:00 η το 23:00-07:00 είναι.Το 16:00-23:00 έχει το μειονέκτημα πως σου κλείνει την ημέρα, αλλά έχει κάποια πλεονεκτήματα.Δεν ξυπνάς χαράματα η νωρίς το πρωί και με το άγχος να πρέπει να κοιμηθείς πολύ νωρίς, δεν ξενυχτάς, μπορείς να φας και να ετοιμαστείς με την ησυχία σου πρίν πας στην δουλειά και μπορείς να βγείς βράδυ έξω και να επιστρέψεις αργά το βράδυ.Επίσης να κάνεις εξωτερικές δουλειές το πρωί. Το ιδανικό ωράριο είναι πενθήμερο πρωινό με ΣΚ ρεπό, η έστω κυλιόμενο ρεπό την 1 ημέρα και standar ρεπό την Κυριακή, αλλά αν η δουλειά είναι μακριά, καταλήγουμε πάλι στο ξύπνημα ζόμπι. Ηουν για 10 χρόνια πρωινό ωράριο με ΣΚ ρεπό και τα τελευταία 10 χρόνια με κυλιόμενο ωράριο οχτάωρο πενθήμερο και εφταήμερο με 2 ρεπό.Εχω κάνει ξενύχτια για 5 ζωές. Σχετικά με αυτό που σκέφτεσαι, είναι δίλλημα.Στην δουλειά που είσαι δεν καταπονείς το σώμα σου αλλά δεν έχεις καμία εξέλιξη η σοβαρή προϋπηρεσία.Στην αποθήκη το αντίθετο.Ομως μιλάμε για περίπου τα ίδια χρήματα.Αν πιστεύεις πως θα αντέξεις σε βάθος χρόνου στην αποθήκη και πως υπάρχουν πιθανότητες για εξέλιξη σε άλλο πόστο η και με περισσότερα χρήματα, καλώς. Οταν το σώμα καταπονείται, δημιουργούνται προβλήματα που μένουν για πάντα, στην μέση κυρίως.(Είμαι παθών). Δεν τα γράφω θεωρητικά η επειδή μου το είπε ο φίλος του φίλου. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από AntiCambeR 2
insomniac01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, dbrillis είπε χαχαχα χαχαχα χαχαχα. Ποιοτικό σχόλιο.
XronisR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 @GamingRoom Φιλε μου διαβασα μονο το αρχικο σου ποστ,δεν εχω διαβασει κατι αλλο.. Μονο μια ερωτηση πες μου τι αποθηκη ειναι εκει;Ψυγειο/καταψυξη/ξηρο; Και σε ποιο νησι εισαι; Βασιλοπουλος ειναι τυπικη εταιρεια,ο,τι συμφωνησεις θα παρεις και εαν εισαι καλος εχει καποια περιθωρια εξελιξης.
magicnumbers Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2022 στις 11:49 ΠΜ, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο προφανως δεν θα ειναι ευκολη δουλεια , θα εχει κουβαλιμα φουλ ... θα ηθελα την γνωμη σας ομως αν εχει καποιος δουλεψει σε σουπερ μαρκετ στις αποθηκες .... Σας ευχαριστω Απο κει που περνας τα λοτα στη μηχανη θα βρεθεις να σηκωνεις κιβωτια κ παλετες.Μια μεση για το καλωσηρθατε θα τη τσιμπησεις στη πρωτη βδομαδα.Κ φυσικα επειδη ο χρονος μετραει σε αυτες τις δουλειες εννοειται θα σε σταζουν κ ο τραυματισμος του απειρου ειναι πιο πιθανος.Εκτος κ αν εχεις σωματοδομη λαικατζη/οικοδομου/υδραυλικου ηδη. Γενικα καλο ειναι η δουλεια να ανεβαινει λεβελ απο τη καθαρα χειρωνακτικη σε κατι πιο "πνευματικο" ας πουμε.Ο σκαφτιας-κουβαλητης ειναι στο κατωτερο επιπεδο γιατι δε πουλαει μονο το χρονο του αλλα κ τη σωματικη του κατασταση.Κ αν ειναι νιουφης θα τραβηξει ολη τη δουλεια των "παλιωτερων" που δουλευουν ρελαντι, η 3 ωρες απτις 8,οποτε σταξιμο στο ^2. Αρα βαλε τυχον κοιλες σε μεση η κοιλια,τενοντιτιδες κ ολα τα καλα της χειρονακτικης εργασιας,που αν δε φανουν στα 25 σου θα βγουν στα 35-40 σου κ θα τρεχεις σε γιατρους για 20-30-100 μεροκαματα που εκανες σε μια αποθηκη καποτε για 1-2 χρονια κ σε σακατεψαν αργοτερα.Αξιζει τα 50 ευρω? Κατσε κει που καθεσαι. Τελος το πρωινο ωραριο με ΣΚ ρεπο ειναι οτι καλυτερο αν εισαι μαθητης σχολειου.Για τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο που συνδιαλεγεται με την κοινωνια ειανι οτι χειροτερο.Θες να πας σε μια υπηρεσια κ αναγκαστικα παιρνεις αδεια.Θες να πας για ψωνια κ εχεις ενα Σ μονο κ αυτο ως τις 3 που κλεινουν τα μαγαζια.Θες να πας ενα καφε κ γινεται της καρακαρ...λας.Θες να πας για ενα μπανιο η μια μινι μονοημερη κ το ΣΚ γινεται της ποπης.Να μου λειπει..χιλιες φορες να δουλευω τυπικες αργιες κ να χω day off σε ασχετες μερες που οι υπολοιποι ουνοι δουλευουν. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από magicnumbers 5 2
GrKata Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Τελος το πρωινο ωραριο με ΣΚ ρεπο ειναι οτι καλυτερο αν εισαι μαθητης σχολειου.Για τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο που συνδιαλεγεται με την κοινωνια ειανι οτι χειροτερο.Θες να πας σε μια υπηρεσια κ αναγκαστικα παιρνεις αδεια.Θες να πας για ψωνια κ εχεις ενα Σ μονο κ αυτο ως τις 3 που κλεινουν τα μαγαζια.Θες να πας ενα καφε κ γινεται της καρακαρ...λας.Θες να πας για ενα μπανιο η μια μινι μονοημερη κ το ΣΚ γινεται της ποπης.Να μου λειπει..χιλιες φορες να δουλευω τυπικες αργιες κ να χω day off σε ασχετες μερες που οι υπολοιποι ουνοι δουλευουν. Ναι, λογικα τα στελεχη και οι προισταμενοι χαζουληδες ειναι που θελουν να δουλευουν ΔΕΥ-ΠΑΡ 9-5, εσυ εισαι ο εξυπνος 😁 2
NickTG Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 hour ago, magicnumbers said: Θες να πας σε μια υπηρεσια κ αναγκαστικα παιρνεις αδεια.Θες να πας για ψωνια κ εχεις ενα Σ μονο κ αυτο ως τις 3 που κλεινουν τα μαγαζια. Πόσο συχνά πάει κάποιος σε υπηρεσίες και ποια μαγαζιά είναι αυτά που δεν είναι κανένα απόγευμα ανοιχτά?
phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Έλα μου ντε. ΟΚ, κάποιες φορές βολεύει να έχεις ελεύθερο χρόνο για πρωινές δουλειές, αλλά το να γυρνάς κάθε μέρα το βράδυ ή τα ξημερώματα σπίτι σου θεωρώ πως είναι πολλές φορές χειρότερο και ταιριάζει μόνο σε πραγματικά πολύ λίγους. 3
magicnumbers Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GrKata είπε Ναι, λογικα τα στελεχη και οι προισταμενοι χαζουληδες ειναι που θελουν να δουλευουν ΔΕΥ-ΠΑΡ 9-5, εσυ εισαι ο εξυπνος 😁 Ηρθε ο εξυπνακιας το μπουζουκι ειναι ο οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι. Το 9-5 ειναι ωραριο γραφειου που ετσι εκατσε.Σα την αλλαγη ωρας ενα πραμα.Δες λιγο την πραγματικοτητα,κ αν δουλευεις -που αμφιβαλω- κ σε τυπικη δουλεια για την ελληνικη πραγματικοτητα χωρις μπαρμπα στη κωρωνη -που παλι αμφιβαλλω διπλα- κ θα καταλαβεις τι σημαινει "θα αργησω μια ωρα για να πεταχτω τραπεζα" η "θελω αδεια την ταδε του μηνος" καθημερινη για να πας σε μια υπηρεσια κ τελικα να σου πουν ξανα ελα κ αυριο η σου λειπει το ταδε χαρτι κλπ.Καλη τυχη. 1 ώρα πριν, NickTG είπε Πόσο συχνά πάει κάποιος σε υπηρεσίες και ποια μαγαζιά είναι αυτά που δεν είναι κανένα απόγευμα ανοιχτά? Σωστα μολις σχολασει κανεις το πρωτο που σκεφτεται ειναι να στηθει στην ουρα του ζαρα με αλλες 25 αργοσχολες που το λουζουν ολη μερα για να δοκιμασει ενα παντελονι.Πως δε το σκεφτηκα νωριτερα?
Nabuko Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Εσείς τσακώνεστε κι ο νηματοθέτης παίζει στοίχημα στο προπατζίδικο
NickTG Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, magicnumbers said: Σωστα μολις σχολασει κανεις το πρωτο που σκεφτεται ειναι να στηθει στην ουρα του ζαρα με αλλες 25 αργοσχολες που το λουζουν ολη μερα για να δοκιμασει ενα παντελονι.Πως δε το σκεφτηκα νωριτερα? Το Ζάρα είναι ανοιχτό το Σάββατο μέχρι τις 20:00. Τις καθημερινές μέχρι τις 21:00. Πόσο συχνά πας Ζαρα και υπηρεσίες που είναι τόσο σημαντικό για το ωράριο της εργασίας? Λογικό να μην το σκεφτείς. Δεν δείχνει να είναι το δυνατό σου σημείο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από NickTG
Προτεινόμενες αναρτήσεις