insomniac01 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, archer100 είπε Συγκρινεις τη δουλεια του να χτυπας δελτια μεσα στο αιρ κοντισιον καλοκαιριατικα, βλεποντας ματσακια και κανοντας καλαμπουρι με τους πελατες, με το να κουβαλας κιβωτια ολη μερα σε αποθηκη χωρις κλιματισμο και χωρις να ξερεις αν οντως οι συνθηκες ειναι καλυτερες (λεφτα, αφεντικα, κλιμα, ωραριο, συνθηκες, κλπ); Αφου δεν αναφερεις καποιο προβλημα με την δουλεια αυτη καθαυτη, απλα συζητειστε να καθεσαι 1 ωρα την ημερα παραπανω (8ωρο) δηλαδη 26 ωρες το μηνα παραπανω και με τα 4.12 ευρω που πληρωνεσαι τωρα, θα εχεις το επιπλεον 100ρικο Ναι γιατί αν είσαι έξυπνος και όχι λακαμας σε 2-3 χρόνια θα ήσουν Supervisor με μισθο 1000+ με προοπτικες και για Γενικος σε καταστημα. Οποτε μην γραφεις οτι να ναι. Πρέπει να φας σκατο για να εξελιχθείς σε οποιοδήποτε κλάδο. Αν δεν το φας θα μείνεις στάσιμος. 1 2
Shinji ikari Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Εννοειται πως θα πας στο σουπερ μαρκετ. Και εκει θα κατσεις μεχρι να πάρεις και συνταξη.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δεν έχετε ακούσει για παλετοφόρα και κλαρκ; 1
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν έχετε ακούσει για παλετοφόρα και κλαρκ; Τα οποια πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι και να εχεις και αδεια χειριστη για καποια απο αυτα Αλλα ακομα και ετσι μιλαμε οτι ο τυπος τωρα ειναι σε ενα ταμειο και χτυπαει κατι πληκτρα , τη μιση μερα την περναει βλεποντας ματς στη TV,ειναι σιγουρα ετοιμος να δουλεψει σε αποθηκη με μοναδικο κινητρο οτι θελει να την σπασει στο τωρινο αφεντικο του; 6 1
valantis40 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο προφανως δεν θα ειναι ευκολη δουλεια , θα εχει κουβαλιμα φουλ ... θα ηθελα την γνωμη σας ομως αν εχει καποιος δουλεψει σε σουπερ μαρκετ στις αποθηκες .... Σας ευχαριστω εχω τον κουνιαδο μου που δουλευει 20 χρονια σε ΑΒ στον πειραια.για μενα πας εκει με κλειστα ματια.θα εχεις τη δουλεια σου, το ωραριο σου, αν κανεις και καμια υπερωρια αφου εισαι σε νησι σιγουρα θα κανεις καποιες τωρα το καλοκαιρι θα την πληρωνεσε κανονικα, τις αδειες σου, το ρεπο σου και αν τυχη και δουλεψεις και κανενα τοτε το πληρωνεσε και αυτο.οποτε τα 700 μπορουν ανετα να γινουν 800-850 συν οτι υπαρχουν προοπτικες εξελιξης αν εισαι σωστος αρα καλυτερη θεση και περισοτερα χρηματα . Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από valantis40 1
GamingMaster424 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Το "χαμαλίκι" πολλοί το υποτιμάνε, αλλά στην κατάλληλη εταιρεία μια χαρά μπορεί να εξελιχθεί σε θέση υπεύθυνου με αισθητά μεγαλύτερο μισθό. Σαν υπάλληλος σε πρακτορείο έχεις κυριολεκτικά μηδέν προοπτικές εξέλιξης, αλλά από την άλλη όντως οι συνθήκες εργασίας είναι πιο άνετες από άποψη σωματικής κούρασης, air condition κτλ. Ένας γνωστός μου είχε πιάσει δουλειά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ και σηκώθηκε και έφυγε γιατί είπε τον σακάτεψε η εναλλαγή από τη ζέστη της αποθήκης στο κρύο του air condition όταν έμπαινε στο κατάστημα να γεμίσει τα ράφια, αλλά πάντα ήταν λίγο τεμπελάκος, οπότε take it with a grain of salt. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό δεν είναι άσπρο και μαύρο, βλέπεις τι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για εσένα και επιλέγεις κατάλληλα. 3 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Ναι γιατί αν είσαι έξυπνος και όχι λακαμας σε 2-3 χρόνια θα ήσουν Supervisor με μισθο 1000+ με προοπτικες και για Γενικος σε καταστημα. Οποτε μην γραφεις οτι να ναι. Πρέπει να φας σκατο για να εξελιχθείς σε οποιοδήποτε κλάδο. Αν δεν το φας θα μείνεις στάσιμος. Και που το ξέρει ο άλλος ότι θα ανεληχθει στην ιεραρχία σε 2-3 χρόνια με υψηλότερη αμοιβή και λιγότερη ταλαιπωρία; Το λες εσύ αυτό η είναι γενικότερη πρακτική σε τέτοιες δουλειές; Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι εάν το αντέχει αυτό ο άνθρωπος που θέλει να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον μέχρι να αποκτήσει κάποια προοπτική. Εμπειρία από αποθηκες δεν εχω, αλλά αν είναι να φτάσει στα όρια του ο άλλος και να επηρεαστεί και ψυχολογικά μετά για τα υποτιθέμενα 1000 ευρώ και τις προοπτικές που και αυτές δεν είναι σίγουρες, τότε καλύτερα τα 750 και εκεί που είναι. Ο ξάδερφος μου πριν χρόνια εργαζόταν σε γραφείο σχετικό με οικονομικά θέματα, ωράριο γραφείου τυπικά 10 ώρες, πρακτικά 12 με 14 ώρες μαζί με δουλειά για το σπίτι τα ΣΚ τις διακοπές και μετακίνηση σε πελάτες είτε εντός ωραρίου δουλειάς είτε εκτός για παράδοση μελετών κτλ, μισθός υψηλός μεν μαζί με κάποια έξτρα στο χέρι αλλά μη ικανοποιητικός από ένα σημείο και μετά για την ψυχικη και όχι μόνο ταλαιπωρία του, εργοδότης απρόθυμος να πληρώσει παραπάνω και τσιγγουνης, τους λέει αν θέλετε προσλαμβσνω νέο υπάλληλο αλλά θα σας κόψω τον μισθό στα τόσα, φυσικά δεν το δέχτηκαν, τελικά μετά από 3 χρόνια παραιτήθηκαν όλοι τους εκεί μέσα σε 1.5 μήνα με τον εργοδότη να γίνεται έξαλλος και να βρίζει τον τελευταίο του υπάλληλο όταν δήλωσε παραίτηση επειδή ήτανε από τους πρώτους όταν άνοιξε η εταιρεία. Θα μου πειτε άλλο η μεγάλη αλυσίδα και η πολυεθνική με μικρότερες εταιρείες. Ο εργοδότης εκείνος βέβαια είχε τζίρους γύρω στα 300k. Σωστη η αποψη ότι αν δεν θες να δουλέψεις τότε εύκολη προοπτική και εξέλιξη δεν θα δεις, αλλα μην τα παραλέμε κιόλας γιατι δεν νομίζω να είναι παντού τόσο στάνταρ τα πράγματα σχετικά με την ανταμοιβή σου σαν εργαζόμενο όταν κοπιάζεις και καταβάλλεσαι. 40 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Εννοειται πως θα πας στο σουπερ μαρκετ. Και εκει θα κατσεις μεχρι να πάρεις και συνταξη. Θα κατσεις για όσο είσαι χρήσιμος στον εργοδότη και του αποφέρεις κέρδος δίχως αλλα προσκόμματα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 41 λεπτά πριν, vagos789 είπε Τα οποια πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι και να εχεις και αδεια χειριστη για καποια απο αυτα Αλλα ακομα και ετσι μιλαμε οτι ο τυπος τωρα ειναι σε ενα ταμειο και χτυπαει κατι πληκτρα , τη μιση μερα την περναει βλεποντας ματς στη TV,ειναι σιγουρα ετοιμος να δουλεψει σε αποθηκη με μοναδικο κινητρο οτι θελει να την σπασει στο τωρινο αφεντικο του; Το παλετοφορο δεν θέλει άδεια και το κλαρκ το οδηγαει άλλος,δεν θα ξεφορτώνει φορτώνει φορτηγά με τα χέρια. Το τι κάνει τώρα το ξέρει ο ίδιος και από την στιγμή που έχει σπαστει καλύτερα να φύγει να ηρεμήσει.
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το τι κάνει τώρα το ξέρει ο ίδιος και από την στιγμή που έχει σπαστει καλύτερα να φύγει να ηρεμήσει. Δε θα ηρεμησει,του φταιει οτι ο αλλος κονομαει απο τα 3 πρακτορεια και αυτος παιρνει ψιχουλα,καθως ειναι ανειδικευτος. Οπου και να παει,τα ιδια θα τον ενοχλουν,ειδικα στα σουπερ μαρκετ που κυβερναει το κουτσομπολιο,δε θα ηρεμησει,ή θα ειναι ενας απο αυτους που κοιτανε μονο τι κανουν οι αλλοι. 1
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιος μειώσει πρώτα τα έξοδα του, θα του δώσει και αύξηση μετά ο εργοδότης. Το ένα είναι άσχετο με το άλλο. διαβασε καλύτερα πριν λες άσχετο το ένα με το άλλο......δεν είπα ότι θα δώσει......είπα κάνε το ένα τουλάχιστον που είναι ευκολότερο και μετά το άλλο ...αν δε πάρει δε πήρε αλλά θα έχει μια μείωση εξόδων,αν πάρει έστω και λίγα θα έχει την αύξηση +μείωση περιτων εξόδων'
archer100 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 ΠΟΤΕ δεν αλλαζουμε δουλεια χωρις ισχυρο κινητρο ΠΟΤΕ Το ξαναλεω για εμπεδωση: ΠΟΤΕ δεν αλλαζουμε δουλεια χωρις ισχυρο κινητρο Μεχρι τωρα ο νηματοθετης δε ανεφερε κανενα κινητρο που να θεωρειται σημαντικο 6 1
Shinji ikari Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Χωρίς προσόντα και βύσμα καλύτερα δεν θα βρεις, με όλα τα προνόμια που οι περισσότεροι δεν δίνουν πια. Άρχοντας θα είσαι. Θα πας λοιπόν εκεί, θα είσαι τίμιος, δεν θα κουτσομπολευεις, τυπικός στα καθήκοντα σου και δεν θα νευριάζεις. Θα σηκωνεις με τα γόνατα και δεν θα κάνεις μαγκιές με το βάρος. Στην αρχή θα είναι δύσκολα όπως όλα, σε τρεις με έξι μήνες θα έχεις μάθει τα πάντα και θα συνηθίσεις. Αν δεν κλέβεις δεν σε διώχνουν, δεν θα παραιτηθείς για κανένα λόγο ·όπως είπα θα πάρεις σύνταξη από κει. Όταν γίνεις περιφεριακός να με θυμηθείς. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο προφανως δεν θα ειναι ευκολη δουλεια , θα εχει κουβαλιμα φουλ ... θα ηθελα την γνωμη σας ομως αν εχει καποιος δουλεψει σε σουπερ μαρκετ στις αποθηκες .... Σας ευχαριστω Αν και είναι δική σου επιλογή κάθε δουλειά έχει τα +- Ζύγισε τα και αποφάσισε Αν είναι κάτι (μόνιμο) και δεν σε κρεμάσουν μετά από λίγο χρονικό διάστημα προχώρα το γιατί όπως είπες είσαι σε νησί άρα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας το σούπερ μάρκετ είναι AB κανονικό μαγαζί έτσι?
DjTony Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Να σου πω και μια άλλη ιδέα μιας και σκέφτεσαι να μπεις σε σούπερ; πήγαινε βγάλε ένα χαρτί κρεοπωλη και κάνε αίτηση my market. Θα σε πάρουν ΕΧΘΕΣ με 1ο μισθό από τον 1ο μήνα 900€ καθαρά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις