tzotzo Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Κανείς δεν πούλησε κάτι σε κάποιον βασιζόμενος σε συναίσθημα όμως. Εκκλησία; 1 2
sphinxgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε Εκκλησία; Ζητιάνοι σε φανάρια?
vamvakoolas Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο προφανως δεν θα ειναι ευκολη δουλεια , θα εχει κουβαλιμα φουλ ... θα ηθελα την γνωμη σας ομως αν εχει καποιος δουλεψει σε σουπερ μαρκετ στις αποθηκες .... Σας ευχαριστω δε κινεισαι σωστα. Περνα απο ΑΒ και κανε μια συζητηση με πιο πολλες λεπτομεριες τοσο για ωραριο οσο και μισθο αλλα κυριως για καθηκοντα. Σιγουρα εχει κουβαλημα αλλα στις μεγαλες αποθηκες εχεις προοπτικες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ενω μπορεις να αλλαξεις και να μαθεις κλαρκ (πρακτικα) ή ακομα και λογισμικο Για ΑΒ δε ξερω αλλα γενικα για τα σουπερ μαρκετ εχω ακουσει πολυ καλα (σκλαβενιτης) αλλα και πολυ αρνητικα (μια αλυσιδα εχει κυριως αλλοδαπους με απιστευτα ωραρια και βαρδιες). ΑΝ δεις οτι στο ΑΒ σε θελουν πηγαινε στον εργοδοτη και πες του χυμα : οτι σκεφτομαι να φυγω αλλα αν εσυ με βοηθησεις μενω... 1
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 να προσθέσω και 'γώ κάτι που έμαθα από Εβραίους συναδέλφους για να αυξήσεις το εισόδημα σου πρώτα μειώνεις μερικά η πολλά περιττά έξοδα και μετά πας για αύξηση στον εργοδότη....... 5 3
konc Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, kostasbm είπε να προσθέσω και 'γώ κάτι που έμαθα από Εβραίους συναδέλφους για να αυξήσεις το εισόδημα σου πρώτα μειώνεις μερικά η πολλά περιττά έξοδα και μετά πας για αύξηση στον εργοδότη....... Έστω ότι παίρνω 100 και ξοδεύω 90. Αν ξοδεύω 80 δεν έχω αυξήσει το εισόδημά μου πάντως, πάλι 100 θα παίρνω. 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, konc είπε Έστω ότι παίρνω 100 και ξοδεύω 90. Αν ξοδεύω 80 δεν έχω αυξήσει το εισόδημά μου πάντως, πάλι 100 θα παίρνω. Εχεις αυξήσει το διαθέσιμο υπόλοιπο σου για να το επαναδιαθέσεις σε κάτι άλλο που θες βάσει των υποκειμενικών προτεραιοτήτων σου. Προτεραιοποίηση λέγεται και υπάρχουν δείκτες βαρύτητας. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 4
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ΑΝ δεις οτι στο ΑΒ σε θελουν πηγαινε στον εργοδοτη και πες του χυμα : οτι σκεφτομαι να φυγω αλλα αν εσυ με βοηθησεις μενω... Ουδεις αναντικαταστατος,ειδικα αν δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο. 6 λεπτά πριν, konc είπε Έστω ότι παίρνω 100 και ξοδεύω 90. Αν ξοδεύω 80 δεν έχω αυξήσει το εισόδημά μου πάντως, πάλι 100 θα παίρνω. Βγαινεις καλυτερα ομως. Δεν περιμενεις να αυξηθει το εισοδημα,μαγικα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Το δεν βγαίνω, αν και μπορεί να είναι αλήθεια, ακούγεται βερεσέ για τους περισσότερους πλέον. Η τακτική που θα ακολουθούσα εγώ αν είχα αποφασίσει ότι κάτι θα κάνω και δεν θα μείνω απλά στα λόγια, είναι να αναζητήσω δουλειά αλλού λέγοντας φυσικά στην συνέντευξη πως εργάζομαι εκεί, παίρνω τόσα υπό αυτό το καθεστώς αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον μισθό μου, αν με δεχοντουσαν, μάλλον με υψηλότερες αποδοχές αφού αν δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο τοτε δεν υπάρχει και λόγος να αφήσεις την δουλειά σου, θα πήγαινα στον νυν εργοδότη να του ζητήσω αύξηση και ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, θα του έλεγα ότι έχει αυξηθεί ο τζίρος στα όσα χρόνια είμαι, μετά από κάποιες ημέρες υποβάλλω την παραίτηση μου και τέλος. Πάντως για την αποθήκη δεν έχω εμπειρία αλλά μην το δένεις κόμπο πως το ωράριο θα τηρείται και δεν θα κάνεις υπερωρίες και μάλλον απλήρωτες. 38 λεπτά πριν, kostasbm είπε να προσθέσω και 'γώ κάτι που έμαθα από Εβραίους συναδέλφους για να αυξήσεις το εισόδημα σου πρώτα μειώνεις μερικά η πολλά περιττά έξοδα και μετά πας για αύξηση στον εργοδότη....... Αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιος μειώσει πρώτα τα έξοδα του, θα του δώσει και αύξηση μετά ο εργοδότης. Το ένα είναι άσχετο με το άλλο. 1 1
dsi44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 βρες δουλεια αλλου,μετα παρε προθεσμια 2 βδομαδων και πεστου οτι βρηκες αλλου με 900ε να δουμε που θα συμφωνησετε. 1
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο Δηλαδη θα παιρνεις τα ιδια λεφτα αλλα θα κουβαλας σαν μαυρος της Αφρικης αντι απλα να χτυπας δελτια στη μηχανη; Προβλεπω να γυριζεις τρεχοντας στη παλια δουλεια παρακαλωντας 7 2
tuning123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Εγώ λέω μιας και είσαι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ να ρίχνεις όλο το μισθό σε ένα μονό αποδεκτό , να κάνεις επιτόπιο διπλασιασμό και την είσπραξη από το ταμείο. 1
momotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει . Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 Λογικά τα επιχειρήματα,ήσσονος σημασίας για δουλειά ελαχίστων απαιτήσεων. Πήγαινε στο χαμαλίκι και δες πόσο γρήγορα θα βρεθεί άλλος στο ΟΠΑΠ,που θα νιώθει και τυχερός. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από momotis 2
tollisth Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Γενικά στις μεγάλες αλυσίδες και σωστές δεν έχεις να χάσεις τίποτα αδειες,ρεπό,δωρα,υπερωρίες,ασφάλεια και αυξήσεις,βεβαια θα εχει δουλεια καμια σχέση με ότι εκανες αλλα θα μπεις στον ρυθμο,απο εκεί και περα αν είσαι σωστος και υπεύθυνος στην δουλειά σου υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης κατι που δεν έχεις εκει 1
archer100 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλημερα παιδια δουλευω σε πρακτορειο Οπαπ εδω και 3 χρονια , 6 ημερα 7 ωρες την μερα με ενα ρεπο την βδομαδα (το ρεπο μου ειναι Τεταρτη) και περνω τον μηνα 650 καθαρα + τα bonus κανενα 100 ευρω φτανω τα 750 Αλλα δουλευω βραδινη βαρδια τις πιο πολλες μερες της βδομαδας 16:00 με 23:00 το βραδι . Ζητησα αυξηση ενα 100 ευρω για να μπορω να τα βγαλω περα ... αλλα το αφεντικο ελεγες τισ γνωστες μαλακιες οτι εχω πολλα εξοδα και τετοια ... ενω ο τυπος εχει 3 πρακτορεια .... τελος παντων εγω νοιωθω αδικιμενος και εχω ξενερωσει ... σε φαση να τον κρεμασω αν βρω καποια αλλη δουλεια στα 750 ευρω ... και πιο νορμαλ ωραριο Ψαχνουν προσωπικο στις αποθηκες του ΑΒ εδω στο νησι ... μισθος 700 με 750 ασφαλεια 5 ημερο , ωραριο 08.00 με 16.00 με ρεπο την βδομαδα και ενα ρεπο προφανως δεν θα ειναι ευκολη δουλεια , θα εχει κουβαλιμα φουλ ... θα ηθελα την γνωμη σας ομως αν εχει καποιος δουλεψει σε σουπερ μαρκετ στις αποθηκες .... Σας ευχαριστω Συγκρινεις τη δουλεια του να χτυπας δελτια μεσα στο αιρ κοντισιον καλοκαιριατικα, βλεποντας ματσακια και κανοντας καλαμπουρι με τους πελατες, με το να κουβαλας κιβωτια ολη μερα σε αποθηκη χωρις κλιματισμο και χωρις να ξερεις αν οντως οι συνθηκες ειναι καλυτερες (λεφτα, αφεντικα, κλιμα, ωραριο, συνθηκες, κλπ); Αφου δεν αναφερεις καποιο προβλημα με την δουλεια αυτη καθαυτη, απλα συζητειστε να καθεσαι 1 ωρα την ημερα παραπανω (8ωρο) δηλαδη 26 ωρες το μηνα παραπανω και με τα 4.12 ευρω που πληρωνεσαι τωρα, θα εχεις το επιπλεον 100ρικο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από archer100 4
DjTony Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Επειδή δουλεύω σε σούπερ τα τελευταία 10 χρόνια να σου πω ότι δεν έχει καμία σχέση η αποθήκη που έχουν στο μυαλό τους εδώ μέσα οι περισσότεροι με μια αποθήκη σούπερ μάρκετ. Θα δουλεύεις δε θα κάθεσαι αλλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο τα λένε. Και είσαι αρκετή ώρα μέσα στο μαγαζί και γεμίζεις με το κλιματιστικό σου. Επειδή όπως προείπαν πολλοί έχει και προοπτικές εξέλιξης και σίγουρα δε χάνεις ΤΙΠΟΤΑ που ίσως να μη παίρνεις δώρα άδειες κλπ τώρα, καλύτερα το σούπερ από εμένα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις