ekrepali Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, lector είπε Ναι την εχω και μαλιστα τους την ειχα ξαναδειξει και ειχα παρει και αριθμο πρωτοκολλου... Στείλε mail στο προσόδων του Δήμου σου, επισήναψε το ειδοποιητήριο που σου έστειλαν πρόσφατα, την απόδειξη πληρωμής απ'το 2009 και τη ταυτότητα σου. Ζήτα να σου στείλουν απάντηση / βεβαίωση ότι έχουν διαγράψει την οφειλή. Ό,τι απάντηση σου στείλουν, κάνε εκτύπωση και σώσε το mail στο archive Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στείλε mail στο προσόδων του Δήμου σου, επισήναψε το ειδοποιητήριο που σου έστειλαν πρόσφατα, την απόδειξη πληρωμής απ'το 2009 και τη ταυτότητα σου. Ζήτα να σου στείλουν απάντηση / βεβαίωση ότι έχουν διαγράψει την οφειλή. Ό,τι απάντηση σου στείλουν, κάνε εκτύπωση και σώσε το mail στο archive Το σκεφτομαι σοβαρα αυτο που λες, αν και ετσι θα χασω την εμπειρια να δω τα μουτρα τους οταν τους (ξανα)δειξω την αποδειξη και τον αριθμο πρωτοκολλου που μου ειχαν δωσει, χωρια το μπινελικι που πρεπει να πεσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheIrish Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δυστηχώς βρέθηκα και εγώ αντιμέτωπος με το σύστημα. Δεν μπορώ να πάρω πίσω επιστροφή φόρων για μια κλήση που πήρα το 2009 την οποία και έχω πληρώσει (δεν έχω πια την απόδειξη, έχω πουλήσει και το αμάξι... λολ). Γνωρίζει κανείς πως πρέπει να κινηθώ και ποια διαδικασία να ακολουθήσω? Στις 24/5/2022 στις 9:18 ΜΜ, ekrepali είπε Tην απόδειξη την έχεις ακόμα ή όχι; Είχα παρόμοιο θέμα με ακυρωτέα κλήση και με έκαναν μπαλάκι μεταξύ τροχαίας και δήμου. Τελικά παράτησα τα λόγια κι άρχισα τα mail σε όλους (τροχαία και προσόδων) με κοινοποιήσεις. Κι έτσι τέλειωσε η ιστορία. Μπορώ κάπως να επικοινωνήσω μαζί σου να δω πια διαδικασία ακολούθησες? Έχω το ίδιο περιστατικό και με έχουνε να τρέχω από την Άνω Γλυφάδα (τροχαία) στο Κορωπί (δήμος) και πάλι πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2 hours ago, TheIrish said: Δυστηχώς βρέθηκα και εγώ αντιμέτωπος με το σύστημα. Δεν μπορώ να πάρω πίσω επιστροφή φόρων για μια κλήση που πήρα το 2009 την οποία και έχω πληρώσει (δεν έχω πια την απόδειξη, έχω πουλήσει και το αμάξι... λολ). Γνωρίζει κανείς πως πρέπει να κινηθώ και ποια διαδικασία να ακολουθήσω? Μπορώ κάπως να επικοινωνήσω μαζί σου να δω πια διαδικασία ακολούθησες? Έχω το ίδιο περιστατικό και με έχουνε να τρέχω από την Άνω Γλυφάδα (τροχαία) στο Κορωπί (δήμος) και πάλι πίσω... Εγώ δεν έγραψα ότι είχα ίδιο περιστατικό (πληρωμένη κλήση που φαινόταν απλήρωτη), αλλά ακυρωτεα κλήση απο τη τροχαία για την οποία δεν ειχε ενημερωθεί ο δήμος. Σε κάθε περίπτωση αυτά τα θέματα λύνονται ευκολότερα εγγράφως (γραπτό αίτημα με γνήσιο υπογραφής στο gov) το οποίο στέλνεις ταυτόχρονα σε δήμο και τροχαία (θέλει ψάξιμο στο internet να βρεις τα σωστά mail). Bεβαια αν έχει πάει η κλήση στην εφορία,.μετά δυσκολεύει το πράγμα. Δε μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω, έσβησα το DM μου έστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Προσφατα πληρωσα 1.5k στην εφορια για κλησεις που ειχα φαει στη πατρα το 2001(ναι,22 χρονια πριν) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τις ειχα πληρωσει.Το εψαξα αλλα δεν βρηκα καποια λυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheIrish Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 12:20 ΠΜ, Wspr είπε Προσφατα πληρωσα 1.5k στην εφορια για κλησεις που ειχα φαει στη πατρα το 2001(ναι,22 χρονια πριν) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τις ειχα πληρωσει.Το εψαξα αλλα δεν βρηκα καποια λυση Καλή σου μέρα. Εμένα δεν έχει πάει καν στην εφορία, δεν έχει βεβαιωθεί εκεί, έχει βεβαιωθεί στην Δήμο και αυτοί ζητήσανε να σταματήσω να μπορώ να εκδόσω φορολογική ενημερώτητα (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι νόμιμο) και χωρίς μάλιστα καμία ενημέρωσή μου από κανέναν φορέα! Εντομεταξύ, βλέπω ότι και άλλοι το πάθανε και μάλιστα με κρατημένες αποδείξεις... Απίστευτα πράγματα. Και στο τηλέφωνο που τους πήρα μου λένε: κύριε μου, δυστηχώς και δίκιο να έχετε, δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξετε ούτε νόμος να σας βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2024 στις 12:20 ΠΜ, Wspr είπε Προσφατα πληρωσα 1.5k στην εφορια για κλησεις που ειχα φαει στη πατρα το 2001(ναι,22 χρονια πριν) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τις ειχα πληρωσει.Το εψαξα αλλα δεν βρηκα καποια λυση Μήπως έκανες λάθος που πλήρωσες? Νομίζω ότι κανονικά είχαν παραγραφεί οι κλήσεις. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα Δυστυχως το αυτοκινητο ηταν στο ονομα της μανας μου η οποια ηθελε να παρει το εφαπαξ οποτε δεν εβγαζε φορολογικη ενημεροτητα.Ναι θα μπορουσα να το εχω παει δικαστικα αλλα μεχρι να βγει η αποφαση δεν θα μπορουσε να παρει την ενημεροτητα οποτε εμπλεξα εκει. Οι κλησεις ειχαν παει στην εφορια αρκετα χρονια πριν και επαιρναν προσαυξησεις.Κανενας δεν ειχε ειδοποιησει τη μανα μου και η ιδια φυσικα δεν ειχε αναρωτηθει αν χρωσταει κατι,δεν ξερω καν αν υπηρχε το taxis τοτε... Με τα πολλα και τα λιγα πληρωσα 1.5k στο κεφαλι και ισιωσα Ειμαι 90% σιγουρος οτι ειχα πληρωσει παντως.Αντε να το αποδειξεις 20+ χρονια μετα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από Wspr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 12:20 ΠΜ, Wspr είπε Προσφατα πληρωσα 1.5k στην εφορια για κλησεις που ειχα φαει στη πατρα το 2001(ναι,22 χρονια πριν) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τις ειχα πληρωσει.Το εψαξα αλλα δεν βρηκα καποια λυση παντα ειχα απορια ποιος πληρωνει λεφτα στα κωλοχαρτα που στελνουν οι δημοι οταν εχουν αναγκη απο λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, andreaspA είπε παντα ειχα απορια ποιος πληρωνει λεφτα στα κωλοχαρτα που στελνουν οι δημοι οταν εχουν αναγκη απο λεφτά. Αν πράγματι ισχύουν δεν μπορεί να κάνεις κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου πριν χρονια οι Δημοι εδωσαν σε ντοπιες εταιρειες πληροφορικης ολες τις κλησεις για να τις περασουν σε καποιο ειδος καρτελλας κατι σαν excel γιατι δεν ηταν ευκολη η αρχειοθετηση ..... μια εταιρεια που ηταν πελατης μας πηρε καποια μερα τηλεφωνο εναν υπαλληλο για να του πει αν μια κληση που καταχωρουσε ηταν δικια του....οντως ηταν και του ειπαν τη πεταμε στα σκουπιδια εννοειται λαθη θα εγιναν στη καταχωρηση στο πισι ......αλλα οταν καταχωρηθηκαν δεν ειχαν καποιον υπαλληλο να περναει να σβηνει τις πληρωμενες γιατι ελεγαν οτι επρεπε να εκπαιδευτει γιατι τα πισι ηταν λιγο πολυτελεια...μεσα σε αυτο μπαχαλο και αφου διαμαρτυρονταν κοσμος για κλησεις που ειχε πληρωσει αρκετοι Δημοι πληρωσαν και εχουν (τωρα εχουν ολοι) ενα προγραμμα της προκοπης για να καταχωρουνται οι κλησεις και οι πληρωμες.....αλλα μεχρι να γινει ολο αυτο οποιον παρει ο χαρος αν δεν εχει φυλαξει την αποδειξη η την καταθεση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα