Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά φταίει ο κόσμος που κατεβάζει πειρατικό περιεχόμενο. Όταν κλέβει η υπηρεσία είναι καλά αλλά όταν κλέβει ο χρήστης νταντά.

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λυσεις μια χαρα υπαρχουν. Βαζεις Netflix απο Τουρκια με ουτε 4 ευρω το μηνα, και αν το δωσεις και σε αλλα 3 ατομα, θα δινετε απο 1 ευρω το μηνα. Τζαμπα.

Δημοσ.
Στις 15/1/2022 στις 12:46 ΜΜ, MDefender είπε

Προσωπικά το μοιράζομαι με άλλα 3 άτομα και πληρώνουμε κυκλικά ανά 4 μήνες ο κάθε ένας.4 ευρώ το μήνα δεν είναι κάτι,υλικό υπάρχει άπειρο και πολύ καλό,το ότι δεν είναι παραγωγές δικές του είναι το πρόβλημα;Αφού βλέπω αυτά που μου αρέσουν.Το 80% των καλών σειρών είναι στο Netflix,έχω δει αρκετές και στο HBO που δίνει η Vodafone αν και είναι ελλιπέστατο συγκριτικά με το Max που έχουν στην Αμερική.Αντίστοιχα το Netflix στην Ελλάδα έχει πολύ λιγότερο υλικό από την Αμερική φυσικά.Γενικότερα αυτή η επίθεση και κατακραυγή που τρώει το Netflix δεν ξέρω από που πηγάζει,μία υπηρεσία είναι,σαρέσει την πληρώνεις,δεν σαρέσει δεν την πληρώνεις.Μερικοί αντιδράτε λες και είναι ανακοίνωση αύξησης στο ρεύμα λόγω ΕΡΤ. 

2 ώρες πριν, newlynx είπε

To μεγαλύτερο click bait στο insomnia είναι οποιαδήποτε αναφορά στο netflix (και στην apple). Μάχες για το περιεχόμενο, οι ανταγωνιστές που έρχονται και θα σαρώσουν  , η ακριβή τιμή (αλλά την μοιράζομαι με 50 φίλους) και οι περήφανοι πειρατές που χτυπούν το σύστημα. 

να βαλουμε μεσα και τα αρθρα για τα κρυπτο!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο μου βγαινει 4-5 Ευρω/μηνας για το πλήρες 4Κ πακετο με λιρες Τουρκιας, ειμαι οκ. Αν την δει η Τουρκια νεα οικονομικη υπερδυναμη και παει η ισοτιμια Τουρκικης λιρας/Ευρω προς το 1:1 (πιο πιθανο να προσγειωθουν εξωγιηνοι στο Συνταγμα σε 5 λεπτα απο τωρα) τοτε το βλεπουμε.

Επεξ/σία από Bluedive
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συνδρομή του netflix δεν με χαλάει τόσο (προς το παρόν). Δεν κάθομαι βέβαια 10 ώρες / ημέρα. Περίπου κανα 12ωρο την εβδομάδα. Την ευκολία να βλέπω κάτι χωρίς να μου βγαίνει η παναγία, από warezαδικα, torrent, streamio κλπ (Αμφίβολη ποιότητα, ασύγχρονοι υπότιτλοι, έλλειψη seeders κλπ), δεν την αλλάζω με τίποτα.

Τι με χαλάει και θα ήθελα να αλλάξει:

1. Καλύτερη κατηγοριοποίηση. Πχ αν θέλω να δω μυστηρίου, βάλτο σε μια κατηγορία. Μην παλεύω με τους μυστικούς κωδικούς https://www.mylinks.gr/mrapplegr για να δω μια normal κατηγορία. Δεν λέω για κάτι εξειδικευμένο (πχ bollywood romantic). 
    image.png.8f66f62936de4be1f7b28d3a42c69571.png 
  2. Αυτή η κατηγοριοποίηση να είναι και σωστή. Έχω μπεί σε θρίλερ και έχω δει και κωμωδία του mister bean και παιδικά. 
  3. Καλύτερη προβολή της βιβλιοθήκης των ταινιών. Εχω βαρεθεί αυτά τα carousel "Επειδή είδατε το τάδε, Δημοφιλή στο netflix, Τοπ στην Ελλάδα, Βραβευμένα, κλπ κλπ κλπ". Που στην ουσία ανακυκλώνονται σε όλα τα καρουζέλ 30 ταινίες και σειρές. 
  4. Ένα βασικό που θα ήθελα προσωπικά, θα ήταν ένα φίλτρο στις σειρές για το ποιες είναι τελειωμένες. Επειδή όταν βλέπω μια σειρά ΔΕΝ θυμάμαι την επόμενη χρονιά τι έχει γίνει. Τώρα μπαίνω στο imdb και βλέπω, αλλά θα προτιμούσα σε φίλτρο. Μιλάω τελειωμένες επίσημα να μην σε αφήνει σε αγωνία. Άσχετο αν κάποια στιγμή αποφασιστεί και γίνει συνέχεια. Πχ όπως το τελευταίο prison break, το squid game κλπ

Επεξ/σία από sinikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Jts είπε

Όταν ξεκίνησε Ελλάδα έκανε 12€ το ακριβό πρόγραμμα,  20/6/2019 διαβασα έγινε η αύξηση.

Έχεις δίκαιο βρηκα και στο  net  το αντίστοιχο άρθρο, εγω είχα κανει συνδρομή αρχές του 2020 όποτε δεν πρόλαβα αύξηση. Πάντως το βασικό πακέτο ( το οποίο και έχω προσωπικά) από ότι διάβασα στο άρθρο δεν αυξήθηκε , 7.99 είχε και πριν το 2019.

Τεσπα προσωπικά εμένα δεν με νοιάζει τόσο αν γίνει μια αύξηση της τάξης το ενός ευρώ το μήνα, το θέμα είναι να αξίζει το περιεχόμενο που πλέον δεν αξίζει γιατί ανακυκλώνει συνεχώς τα ίδια, οι σειρές που αξίζουν πλέον είναι ελάχιστες. Προσωπικά σκέφτομαι να ακυρώσω την συνδρομή όχι γιατί θα αυξηθεί 1 ευρώ αλλά γιατί πλέον νιώθω οτι δεν αξίζει, το χρησιμοποιώ  πλέον εξαιρετικά σπάνια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Εχει γινει αυξηση της τιμης συνδρομης του netfix στην ελλαδα? 7,99, 10,99 και 13,99 κοστιζου αντιστοιχα τα 3 συνδρομιτικα προγραμματα που δινει σαν επιλογες, τοσο  θυμαμαι οτι κοστιζαν και πριν απο καμια 2ετια  που ειχα κανει την συνδρομη, εκτος αν θυμαμαι λαθος.

Ναι, αν θυμάμαι καλά το 2019

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησα να βλέπω Netflix θεώρησα ότι ήταν σαν να πληρώνω DVD με ποικιλία από ταινίες και σειρές σε προσιτή τιμή, και μου άρεσε αυτό.

Ειδικά φέτος από την αρχή του χρόνου, έκοψε όλες τις ανεξάρτητες σειρές, εκτός λίγων εξαιρέσεων, και μας γέμισε με δικές του σειρές μικρής διάρκειας συνήθως 8-12 επεισοδίων και οι περισσότερες κορεάτικες, και οι περισσότερες χωρίς ποικιλία και ενδιαφέρον, τις ταινίες που με ενδιέφεραν τις έχω δει πια όλες, και δεν υπάρχει πλέον κανένα ενδιαφέρον.

Δεν είναι η αύξηση της τιμής, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος στο μενού. Περιμένω τη Disney + και αν βρω περισσότερο ενδιαφέρον θα σταματήσω κι εγώ τη συνδρομή μου.

• Like 1
Δημοσ.

To προβλημα με το netflix ειναι το εξης ενα: Οι δικες του παραγωγες ειναι μετριες. Αφου δεν εχει πλεον τεραστιο καταλογο και προωθει τις δικες του ταινιες και σειρες, επρεπε να εχει δεκα ταινιες και δεκα σειρες το χρονο υπερπαραγωγες, και αλλες 10-15 μετριοκαλες για να πεις οτι αξιζει.

Προσωπικα, σχεδον ολα οτι εχω δει και ειναι παραγωγη netflix, με εχει κανει να χασω 10 μοναδες iq. Νομιζω απευθυνονται σε ανθρωπους χωρις κουλτουρα και παιδεια, μιλαμε για τρομερο cringe.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sinikos είπε

Η συνδρομή του netflix δεν με χαλάει τόσο (προς το παρόν). Δεν κάθομαι βέβαια 10 ώρες / ημέρα. Περίπου κανα 12ωρο την εβδομάδα. Την ευκολία να βλέπω κάτι χωρίς να μου βγαίνει η παναγία, από warezαδικα, torrent, streamio κλπ (Αμφίβολη ποιότητα, ασύγχρονοι υπότιτλοι, έλλειψη seeders κλπ), δεν την αλλάζω με τίποτα.

Μία χαρά είναι το stremio. Seeders βρίσκεις σχεδόν πάντα εκτός αν είναι καμία αρχαία και άγνωστη ταινία που δεν θα υπήρχε σε καμία συνδρομητική έτσι κι αλλιώς. Επίσης οι υπότιτλοι κατά 99% είναι μια χαρά και σου δίνει να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς αν κάποιος ειναι ασυγχρονιστος. Γενικά εμένα με έχει σώσει το stremio γιατί βρίσκεις πραγματικά τα πάντα εκεί μέσα και δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο. Ούτε να πληρώνω Netflix, Disney κτλ. ούτε τίποτα! Επίσης το user interface του είναι πολύ φιλικό, παρόμοιο με του Netflix. Ούτε να ψάχνεις torrents να κατεβάσεις με το utorrent ούτε τίποτα. Κάνεις κλικ στην ταινία και τη βλέπεις.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι επιλογές που θα έχουμε στην ελλάδα είναι ξεκάθαρες

Αν αφήσουμε από έξω επιλογές τύπου COSMOTE TV - VODAFONE TV - WIND/NOVA TV

και λύσεις όπως ANT1+ και ERTflix όπως και λύσεις τύπου Cinobo & MUBI  θεωρώ ότι δεν αξίζουν αναφορά.

Netflix

Amazon Prime

Disney+ (που έρχεται σύντομα)

HBOmax (που έρχεται)

οπότε κάντε τους λογαριασμούς σας βάση των οικονομικών σας

προσθέστε και το κόστος της σύνδεσης σας είτε ADSL/VDSL/FTTH

τηλεόραση έχετε όλοι είτε FullHD είτε 4K UHD όπως και υπολογιστή ή κονσόλα

καλή απόλαυση/διασκέδαση

2 ώρες πριν, koutsis είπε

Μία χαρά είναι το stremio. Seeders βρίσκεις σχεδόν πάντα εκτός αν είναι καμία αρχαία και άγνωστη ταινία που δεν θα υπήρχε σε καμία συνδρομητική έτσι κι αλλιώς. Επίσης οι υπότιτλοι κατά 99% είναι μια χαρά και σου δίνει να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς αν κάποιος ειναι ασυγχρονιστος. Γενικά εμένα με έχει σώσει το stremio γιατί βρίσκεις πραγματικά τα πάντα εκεί μέσα και δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο. Ούτε να πληρώνω Netflix, Disney κτλ. ούτε τίποτα! Επίσης το user interface του είναι πολύ φιλικό, παρόμοιο με του Netflix. Ούτε να ψάχνεις torrents να κατεβάσεις με το utorrent ούτε τίποτα. Κάνεις κλικ στην ταινία και τη βλέπεις.

απλά υπενθύμιση μιλάμε για νόμιμες λύσεις

παράνομες λύσεις/επιλογές υπάρχουν πάρα πολλές βάση τα οικονομικά του καθενός

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να βλέπω αρνητικά στατικά της Netflix και κάθε φορά να γίνεται η ίδια συζήτηση. Από μόνης της έπαθε ότι έπαθε, οι λόγοι πολλοί και ας αποδεχτεί επιτέλους πως πρέπει να αλλάξει τακτική στα πάντα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πέφτει μέχρι που δεν θα μπορεί να σηκωθεί ξανά.

Δημοσ.

Κόβουμε την πρόσβαση σε 1 εκατομμύριο Ρώσους για να δείξουμε αλληλεγγύη στον Ζελένσκι, και αυξάνουμε τις τιμές στους υπόλοιπους γιατί δεν θα πληρώκουμε την αλληλεγγύη κι από την τσέπη μας... ε, πού πάτε, γιατί φεύγετε??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...