petran79 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Θυμάμαι παλιότερα λέγανε πως η Nova ουσιαστικά συντηρείται από τους Έλληνες του εξωτερικού, ιδίως της Γερμανίας, που μέσω γνωστού τους πλήρωναν συνδρομή στην Ελλάδα. Μιας και κάνεις δεν είχε να σκάσει 50 ευρώ το μήνα. Συν το ότι μας χρεωναν και την ΕΡΤ και τα digea που στην Ελλάδα είναι ελεύθερα , μέσα στο πακέτο. Μιλάμε μέσα 2000, προ κρίσης εποχή. Και τώρα με όλα αυτά γίναμε βαθυπλουτοι με streaming υπηρεσίες... Τελικά κάτι δεν πάει καλά.... 52 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Νομίζω ότι το βασικό ερώτημα που πρέπει να απευθύνει καθένας στον εαυτό του πριν επιλέξει, είναι το πόσες συνδρομές αντέχει κάθε μήνα. Τόσο οικονομικά, όσο και χρονικά (δηλαδή πόσο χρόνο μπορείς να διαθέτεις κάθε μέρα για να βλέπεις ταινίες και σειρές). Σε επίπεδο μιας μέσης οικογένειας με δύο παιδιά σχολικής ηλικίας, και οι δύο αυτές διαστάσεις είναι συνήθως περιορισμένες για τους γονείς, κυρίως η δεύτερη. Εγώ έχω κατασταλάξει ότι αντέχω μέχρι δύο τέτοιες συνδρομές. Συγκεκριμένα, η μία είναι η Cosmote TV (στην οποία όμως έχω ειδική τιμή για πάντα, αλλιώς ίσως να μην την κρατούσα) και η άλλη είναι -μέχρι τώρα- το Netflix επιλεκτικά για κάποιους μήνες το χρόνο, που συνήθως ταυτίζονταν με τις διακοπές των παιδιών (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι). Με την έλευση του Disney+ σκοπεύω να πάρω το ετήσιο πακέτο στην "τιμή early bird", για δοκιμή και επειδή λόγω περιεχομένου προεξοφλώ ότι θα αρέσει στα παιδιά. Θα παραμείνει και η Cosmote TV, ενώ Netflix -το οποίο θεωρώ ήδη υπερτιμημένο στο 4Κ- θα ενεργοποιώ μια φορά κάθε 10 μήνες, μόνο και μόνο για να μη χάνονται οι λίστες και τα preferences. Μεσοπρόθεσμα, είναι πιθανό να κάνω και Apple One από το φθινόπωρο, οπότε στην περίπτωση αυτή θα μπει και το Apple TV+ το οποίο, κατά τη γνώμη μου, έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή, έστω κι αν από ποικιλία πάσχει. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν μπαίνω καν στη λογική ούτε του "πληρώνω αδιαμαρτύρητα κι ας μου πετάνε στη μάπα διαφημίσεις", ούτε του "καταφεύγω στην πειρατεία επειδή πληρώνω και μου πετάνε διαφημίσεις". Και οι δύο πρακτικές, τόσο η πρώτη από τις πλατφόρμες όσο και η δεύτερη από τους καταναλωτές, με βρίσκουν αντίθετο σε προσωπικό επίπεδο. Υ.Γ. Πριν από 10-15 μέρες έτρεχε και μια προσφορά (40% έκπτωση) στο Curiosity Stream. Έβγαινε στα 14 ευρώ για ένα χρόνο. Επειδή σε όλους στην οικογένεια αρέσουν τα ντοκυμαντέρ, την έκανα κι αυτή. Δεν έχει βέβαια ελληνικούς υπότιτλους και τα παιδιά δυσκολεύονται, αλλά κατά τα άλλα έχει εξαιρετικά ενδιαφέρον περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 11 hours ago, Aias said: αν οι πειρατες κοβουν τις διαφημισεις στα downloads τους θα εχουν σοβαρους ανταγωνιστες To source θα είναι από το πακέτο που δεν έχει διαφημίσεις, problem solved... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Καλά, πάτο το βλέπω κι αυτό για όποιον δεν έχει παιδιά στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μετά τους φταιει η πειρατεία για το ''χαμενο εισόδημα '' ....ok, we know what to do 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, AtiX είπε Άρα καλά κάνουμε και δεν πληρώνουμε κατεβάζοντας παράνομα το υλικό… Οκ, και η Apple, Samsung, Intel, Amazon κλπ βγάζουν υπερκέρδη ας ξεκινήσουμε να τους κλέβουμε μπας και συμμορφωθουν… Δεν διαφωνώ σε κάτι, αναρωτιέμαι όμως αν αναφέρεται κάπου η πειρατεία και πως καταπολεμήθηκαν οι επιπτώσεις της… Είμαι συνδρομητής στο netflix από την πρώτη μέρα που έφτασε Ελλάδα, όπως είμαι συνδρομητής και Prime Video (Amazon) και Apple TV και θα πάρω και Disney Plus τη μέρα που θα έρθει. Αν μπορούσα και Hulu, HBO MAX κτλ θα είχα ήδη και εκεί. Γι΄ αυτό και δεν ξεχνώ και τις κούφιες υποσχέσεις τους, πχ του netflix ότι θα δώσει πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο του (γιατί πληρώνουμε πολλά για να βλέπουμε ούτε τα μισά από τους Αμερικάνους). Μην κλαις για τους τύπους, είναι φαταούλες! ΥΓ: Χέστηκα για ελληνικούς υπότιτλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, PiLoT-ChM είπε Kαι καποιοι δε γουσταρουμε σε πληρωμενο περιεχομενο να βλεπουμε διαφημισεις για το πως μπορεις να επενδυσεις σε κρυπτο και παπουτσια. Εκει, και μονο εκει μιλησα για τορρεντ Το ποιοτικο κοντεντ δεν εχει καμια σχεση με τη πειρατεια. Καμια ομως. Λογικες οπως αυτες , γυριζουν τις ψηφιακες πλατφορμες στο τηλεοραση του 2000, που ηταν και τσαμπα. Ειναι πολυ απλο, πληρωνω , θελω αυτο που πληρωσα και μονο. Δες πως ξεκινησε το νετφλιξ και που κατεληξε Φυσικα εσυ εαν θες κατσε πληρωνε ποιοτικο κοντεντ με διαφημισεις , ωσπου να γινει υποχρεωτικό σε ολα τα πακετα, γιατι αυτο θα γινει Μια χαρά μπορεις να πληρώσεις και να μην εχει διαφημισεις. Το πακέτο προοριζεται για οσους δεν θελουν/δεν μπορουν να διαθεσουν το ποσο και θελουν κατι φθηνοτερο με καποιες υποχωρησεις απο το να μην εχουν τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, sv398 είπε Είμαι συνδρομητής στο netflix από την πρώτη μέρα που έφτασε Ελλάδα, όπως είμαι συνδρομητής και Prime Video (Amazon) και Apple TV και θα πάρω και Disney Plus τη μέρα που θα έρθει. Αν μπορούσα και Hulu, HBO MAX κτλ θα είχα ήδη και εκεί. Γι΄ αυτό και δεν ξεχνώ και τις κούφιες υποσχέσεις τους, πχ του netflix ότι θα δώσει πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο του (γιατί πληρώνουμε πολλά για να βλέπουμε ούτε τα μισά από τους Αμερικάνους). Μην κλαις για τους τύπους, είναι φαταούλες! ΥΓ: Χέστηκα για ελληνικούς υπότιτλους! Προσωπικά μόνο το HBO αναμένω πραγματικά και μακάρι να έχει όλο την “βιβλιοθήκη” του από την πρώτη μέρα με ελληνικούς υπότιτλους… το Netflix το μοιράζομαι με άλλους τρεις, ούτε με νοιάζει, ούτε με επιβαρύνει… το Disney δεν με πολύ καίει μιας και δεν έχει κάτι που να μου αρέσει ώστε να κάνω συνδρομή! το Apple μετά το πέρας του δωρεάν χρόνου συνδρομής, πιθανόν να το ενεργοποιώ σε περιόδους αδείας και για κανέναν μήνα μόνο… το Prime δεν ξέρω αν για μια ή δυο σειρές αξίζει να κάνω συνδρομή… Όπως βλέπεις δεν αναγκάζομαι, ούτε με αναγκάζουν να κατεβάσω παράνομα σειρές ή ταινίες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valblanis Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 4:03 ΜΜ, mdobekidis είπε 4 * 365 (αν βλέπεις 1h τη μέρα) = 1460m / 60 = 24h (1 μέρα το χρόνο διαφημίσεις) * 15 = 360d (στα 15 χρόνια έχεις χάσει 1 χρόνο απο τη ζωή σου για διαφημίσεις...) καπου τα μπερδεψες. στα 15 χρονια εχεις χασει 15 μερες σε διαφιμισεις και οχι 1 χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/5/2022 στις 4:44 ΜΜ, skoros είπε Μόνο Cinobo & MUBI Συγνώμη αλλά δεν αξίζουν τα χρήματα τους καμία από τις δύο online streaming πλατφόρμες που προτείνεις. Οι επιλογές που θα έχουμε στην ελλάδα είναι ξεκάθαρες Αν αφήσουμε από έξω επιλογές τύπου COSMOTE TV - VODAFONE TV - WIND/NOVA TV (έχω) και λύσεις όπως ANT1+ και ERTflix (έχω) Netflix (έχω συνδρομή από τότε που ήρθε στην ελλάδα) Apple TV+ (έχω συνδρομή) Amazon Prime (έχω συνδρομή) Disney+ (που έρχεται) (θα πάρω συνδρομή) HBOmax (που έρχεται) (θα πάρω συνδρομή) οπότε κάντε τους λογαριασμούς σας βάση των οικονομικών σας προσθέστε και το κόστος της σύνδεσης σας είτε ADSL/VDSL/FTTH τηλεόραση έχετε όλοι είτε FullHD είτε 4K UHD όπως και υπολογιστή ή κονσόλα καλή απόλαυση/διασκέδαση 22 ώρες πριν, martisaul είπε Γραμμένη την έχω και τη Disney και τις μέτριες γλυκανάλατες ταινίες της. Και καμία δικαιολογία δεν χρειάζομαι για να μην τα σκάω σε κάθε βαθύπλουτη εταιρεία που θα κλαφτεί άμα βγάλει μισό δις λιγότερα Σιγά, σερίφη της Άγριας Δύσης εσύ! Που σου φταίει το τορρεντ για την έλλειψη ποιοτικού κοντεντ. Χωρίς τα τορρεντ τους μισούς ηθοποιούς και τραγουδιστές της εποχής μας δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Το τορρεντ φταίει που έχουν κάνει ταινίες δισεκατομμυρίων με τον κάθε άσχετο υπερήρωα και δεν κάθονται να γράψουν ένα σενάριο της προκοπής θα πρέπει να καταλάβετε το εξής απλό πράγμα η πίτα (ταινίες/σειρές) είναι μικρή αλλά τα κέρδη είναι μεγάλα για αυτό πασχίζουν να μπουν όλο και περισσότεροι παίκτες το πρόβλημα είναι ότι δεν σηκώνει έτσι αργά ή γρήγορα θα μείνουν 2-4 παίκτες που θα κάνουν το παιχνίδι. οι παράνομες ιστοσελίδες/τορρεντ δεν φταίνε είναι μια επιλογή όταν καταφέρουν να κόψουν με νόμιμους τρόπους την παράνομη πρόσβαση (ο γνωστός θείος) τότε θα δεις (γιατί αυτό παλεύουν να κάνουν να ξέρεις στην χώρα μας που είναι η μόνη χώρα που δεν μπορούν να κυνηγήσουν (θέλει πάρα πολλές αλλαγές στην υπάρχουσα νομοθεσία) τον απλό χρήστη αν τολμήσει να κατεβάσει κάτι με παράνομο τρόπο είτε από ιστοσελίδα/τορρεντ) καθώς στο εξωτερικό ειδικά στην Ε.Ε. άνετα στέλνουν τον λογαριασμό στον απλό χρήστη.) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Προσωπικά μόνο το HBO αναμένω πραγματικά και μακάρι να έχει όλο την “βιβλιοθήκη” του από την πρώτη μέρα με ελληνικούς υπότιτλους… το Netflix το μοιράζομαι με άλλους τρεις, ούτε με νοιάζει, ούτε με επιβαρύνει… το Disney δεν με πολύ καίει μιας και δεν έχει κάτι που να μου αρέσει ώστε να κάνω συνδρομή! το Apple μετά το πέρας του δωρεάν χρόνου συνδρομής, πιθανόν να το ενεργοποιώ σε περιόδους αδείας και για κανέναν μήνα μόνο… το Prime δεν ξέρω αν για μια ή δυο σειρές αξίζει να κάνω συνδρομή… Όπως βλέπεις δεν αναγκάζομαι, ούτε με αναγκάζουν να κατεβάσω παράνομα σειρές ή ταινίες… ξέρεις τι με προβληματίζει ότι όλες αυτές οι online streaming πλατφόρμες συμβαδίζουν με τα πνευματικά δικαιώματα άρα η επιτροπή/οργανισμός για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων που έχουμε στην χώρα μας θα τους κόψει περιεχόμενο λόγω του κινηματογράφου , λόγω της συνδρομητικής τηλεόρασης , λόγω της κανονικής επίγειας τηλεόρασης. ούτε στο NETFLIX δείχνει όλο το περιεχόμενο ούτε στο Apple TV+ ούτε στο Amazon Prime έτσι φαντάζομαι θα έρθει και το Disney+ και το HBOmax Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Συγνώμη αλλά δεν αξίζουν τα χρήματα τους καμία από τις δύο online streaming πλατφόρμες που προτείνεις. Οι επιλογές που θα έχουμε στην ελλάδα είναι ξεκάθαρες Αν αφήσουμε από έξω επιλογές τύπου COSMOTE TV - VODAFONE TV - WIND/NOVA TV (έχω) και λύσεις όπως ANT1+ και ERTflix (έχω) Netflix (έχω συνδρομή από τότε που ήρθε στην ελλάδα) Apple TV+ (έχω συνδρομή) Amazon Prime (έχω συνδρομή) Disney+ (που έρχεται) (θα πάρω συνδρομή) HBOmax (που έρχεται) (θα πάρω συνδρομή) οπότε κάντε τους λογαριασμούς σας βάση των οικονομικών σας προσθέστε και το κόστος της σύνδεσης σας είτε ADSL/VDSL/FTTH τηλεόραση έχετε όλοι είτε FullHD είτε 4K UHD όπως και υπολογιστή ή κονσόλα καλή απόλαυση/διασκέδαση θα πρέπει να καταλάβετε το εξής απλό πράγμα η πίτα (ταινίες/σειρές) είναι μικρή αλλά τα κέρδη είναι μεγάλα για αυτό πασχίζουν να μπουν όλο και περισσότεροι παίκτες το πρόβλημα είναι ότι δεν σηκώνει έτσι αργά ή γρήγορα θα μείνουν 2-4 παίκτες που θα κάνουν το παιχνίδι. οι παράνομες ιστοσελίδες/τορρεντ δεν φταίνε είναι μια επιλογή όταν καταφέρουν να κόψουν με νόμιμους τρόπους την παράνομη πρόσβαση (ο γνωστός θείος) τότε θα δεις (γιατί αυτό παλεύουν να κάνουν να ξέρεις στην χώρα μας που είναι η μόνη χώρα που δεν μπορούν να κυνηγήσουν (θέλει πάρα πολλές αλλαγές στην υπάρχουσα νομοθεσία) τον απλό χρήστη αν τολμήσει να κατεβάσει κάτι με παράνομο τρόπο είτε από ιστοσελίδα/τορρεντ) καθώς στο εξωτερικό ειδικά στην Ε.Ε. άνετα στέλνουν τον λογαριασμό στον απλό χρήστη.) ξέρεις τι με προβληματίζει ότι όλες αυτές οι online streaming πλατφόρμες συμβαδίζουν με τα πνευματικά δικαιώματα άρα η επιτροπή/οργανισμός για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων που έχουμε στην χώρα μας θα τους κόψει περιεχόμενο λόγω του κινηματογράφου , λόγω της συνδρομητικής τηλεόρασης , λόγω της κανονικής επίγειας τηλεόρασης. ούτε στο NETFLIX δείχνει όλο το περιεχόμενο ούτε στο Apple TV+ ούτε στο Amazon Prime έτσι φαντάζομαι θα έρθει και το Disney+ και το HBOmax To "δεν αξίζει τα χρηματά του το mubi" (και κατεπέκταση το ελληνικό cinobo) ειναι καθαρα προσωπική και λανθασμένη εκτίμηση γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει αυτό το είδος κινηματογράφου. Οι κινηματογραφικές επιλογές του mubi, ειναι εξαιρετικές για όσους σπουδάζουν κινηματογράφο ή ασχολούνται αρκετά, διαβάζουν, μελετάνε την τέχνη του κινηματογράφου, σε αντίθεση με το μέσο ορο, που συνήθως αναζητάει κάτι για να περάσει την ώρα του και να διασκεδάσει. Δεν υπαρχει τιποτα μεμπτό στην διασκέδαση μέσω του κινηματογράφου, εκτος απο το οτι τα σημερινά blockbuster με σουπερ ήρωες, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των εφήβων και εχουν καταβροχθίσει τον ποιοτικό εμπορικό κινηματογράφο. Γιαυτό και πολλοί ενήλικοι, παραπονιούνται για χαμηλή ποιότητα ταινιών σε πλατφόρμες οπως netflix, disney κτλ Αντιθέτως, κανενας συνδρομητής που τον ενδιαφέρει πραγματικά ο κινηματογράφος και αφιερωνει πολλές ώρες σε αυτον, δεν θα παραπονεθεί για τις επιλογές του mubi ή criterion channel. Φυσικά αυτα τα κανάλια απευθύνονται σε μια μικρή μερίδα, σε αντίθεση με τις μεγάλες streaming πλατφόρμες. https://www.makeuseof.com/best-streaming-services-for-independent-films/ https://www.whathifi.com/features/netflix-and-amazon-prime-video-streaming-service-alternatives Για όσους ενδιαφέρονται τρεχει και προσφορά 4€ για 4 μήνες mubi https://mubi.com/ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 5:22 ΜΜ, AtiX είπε και για να μιλάμε με πραγματικές καταστάσεις: η πειρατεία κατέστρεψε την μουσειακή βιομηχανία που πήρε μια ανάσα από την Apple και σώθηκε από το steaming… το ίδιο γίνεται και στο cinema και στις σειρές… Όλες οι βιομηχανίες που "μαστίζονται" από την πειρατεία σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, gaming included. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Όλες οι βιομηχανίες που "μαστίζονται" από την πειρατεία σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, gaming included. Αν ίσχυε αυτό τότε καμία τους δεν θα εξαγοραζόταν και δεν θα κατανοούσαμε με δυο τρεις εταιρίας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 6:24 ΜΜ, basilis_k6 είπε δεν παει ετσι. τα 150 ειναι χωρις το κοστος διαφημισης και χωρις τα εσοδα απο merch. γενικα οι αριθμοι αυτοι ειναι ακυροι. μια ταινια που κοστιζει 150 πρεπει να βγαλει πανω απο 300 για να ειναι κερδοφορα, πολύ μπακαλίστικα ολα αυτα. γενικα το σινεμα δεν βγαζει λεφτα πλεον. 3-4 blockbuster δεν ειναι ολο το σινεμα. το στριμινγκ ουσιαστικα σκοτωνει το σινεμα και τις ιδιες τις ταινιας οπως ακριβως εκανε το νετφλιξ. η ποιοτητα πεφτει και θα πεφτει γιατι ουτε καν αυτα τα λεφτα που ζητανε στα στριμ δεν ειναι αρκετα. γενικα μια στρεβλη κατασταση που δεν ειχε κανενα λογο να συμβει. Δεν πειράζει, θα μειώσουν τα κασέ τους οι ηθοποιοί και όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζεται να βγάζουν περισσότερα από όσα θα βγάλω σε όλη μου την ζώη από μια ταινία, ας τα βγάλουν από 2. Bρήκαμε τώρα άτομα να λυπηθούμε ξερώ γω 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Αν ίσχυε αυτό τότε καμία τους δεν θα εξαγοραζόταν και δεν θα κατανοούσαμε με δυο τρεις εταιρίας… Τι εννοείς "αν ίσχυε" αυτό. ΙΣΧΥΕΙ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, prefuse είπε To "δεν αξίζει τα χρηματά του το mubi" (και κατεπέκταση το ελληνικό cinobo) ειναι καθαρα προσωπική και λανθασμένη εκτίμηση γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει αυτό το είδος κινηματογράφου. Οι κινηματογραφικές επιλογές του mubi, ειναι εξαιρετικές για όσους σπουδάζουν κινηματογράφο ή ασχολούνται αρκετά, διαβάζουν, μελετάνε την τέχνη του κινηματογράφου, σε αντίθεση με το μέσο ορο, που συνήθως αναζητάει κάτι για να περάσει την ώρα του και να διασκεδάσει. Δεν υπαρχει τιποτα μεμπτό στην διασκέδαση μέσω του κινηματογράφου, εκτος απο το οτι τα σημερινά blockbuster με σουπερ ήρωες, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των εφήβων και εχουν καταβροχθίσει τον ποιοτικό εμπορικό κινηματογράφο. Γιαυτό και πολλοί ενήλικοι, παραπονιούνται για χαμηλή ποιότητα ταινιών σε πλατφόρμες οπως netflix, disney κτλ Αντιθέτως, κανενας συνδρομητής που τον ενδιαφέρει πραγματικά ο κινηματογράφος και αφιερωνει πολλές ώρες σε αυτον, δεν θα παραπονεθεί για τις επιλογές του mubi ή criterion channel. Φυσικά αυτα τα κανάλια απευθύνονται σε μια μικρή μερίδα, σε αντίθεση με τις μεγάλες streaming πλατφόρμες. https://www.makeuseof.com/best-streaming-services-for-independent-films/ https://www.whathifi.com/features/netflix-and-amazon-prime-video-streaming-service-alternatives Για όσους ενδιαφέρονται τρεχει και προσφορά 4€ για 4 μήνες mubi https://mubi.com/ Ναι έχεις δίκιο να κάνω διόρθωση/επαναδιατύπωση είναι η προσωπική μου άποψη και εκτίμηση δεν έχω επιλέξει μέχρι τώρα να γίνω συνδρομητής σε καμία από τις δύο online streaming πλατφόρμες που αναφέρεις καθώς μου είναι αδιάφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 6:42 ΜΜ, AtiX είπε Που στον κόρακα έχετε δει ότι επειδή κάτι είναι ακριβό, δεν πειράζει έχετε το δικαίωμα να το κλέψετε???? H πειρατεία δεν είναι κλοπή. Μην τα μπερδεύουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα