Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να ζητήσει κάποιος από τη GoogleMaps να δεί κάτοψη μια περιοχής από το δορυφόρο, όμως περιόδου της επιλογής του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google earth και αλλάζεις τη χρονολογία από κάτω. Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάθε χρόνια ούτε αυτή που επιθυμείς εσυ.

Επεξ/σία από george1807
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω βλεπω ακομα εξω απο το σπιτι το renault που ειχα το 2015.

Edit το maps ειναι ακομα πιο πισω,το street view ειναι αυτο που ανεφερα παραπανω .

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zoranb είπε

Είναι δυνατόν να ζητήσει κάποιος από τη GoogleMaps να δεί κάτοψη μια περιοχής από το δορυφόρο, όμως περιόδου της επιλογής του;

Ναι μπορείς. Κατέβασε την εφαρμογή Google earth στο PC. Πάει πίσω αρκετά χρόνια

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο με google maps που να βάζεις ένα σημείο και μια ακτίνα πχ 100 χιλιόμετρα και να διαγράφει ένα κύκλο με αυτή την ακτίνα ώστε να δω τα μέρη που απέχουν τόσα χιλιόμετρα από την πόλη μου? Αναφέρομαι σε απόσταση στην ευθεία.

Στο google maps η πλησιέστερη λειτουργία είναι η μέτρηση απόστασης, αλλά εκεί έχει μόνο μια ακτίνα που την κάνεις γύρω γύρω για να δεις όλες τις περιοχές και δεν είναι καθόλου πρακτικό. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή να το κάνεις κύκλο (ή μήπως έχει?)

Δημοσ.
10 hours ago, cthulhucarbide said:

Υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο με google maps που να βάζεις ένα σημείο και μια ακτίνα πχ 100 χιλιόμετρα και να διαγράφει ένα κύκλο με αυτή την ακτίνα ώστε να δω τα μέρη που απέχουν τόσα χιλιόμετρα από την πόλη μου? Αναφέρομαι σε απόσταση στην ευθεία.

Στο google maps η πλησιέστερη λειτουργία είναι η μέτρηση απόστασης, αλλά εκεί έχει μόνο μια ακτίνα που την κάνεις γύρω γύρω για να δεις όλες τις περιοχές και δεν είναι καθόλου πρακτικό. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή να το κάνεις κύκλο (ή μήπως έχει?)

https://www.calcmaps.com/map-radius/

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε

Πως μπορώ να βάλω χειροκίνητα την απόσταση? Έχει ένα dropmenu με χιλιόμετρα πχ 25, 50, 100 κλπ αλλά εγώ θέλω να βάλω 159 πχ

Επίσης είναι λίγο άσχημο που είναι μικρό το μέγεθος του χάρτη εκτός αν κάνει fullscreen από κάπου

Edit, το βρήκα με το edit circle τραβώντας τον κύκλο

Δημοσ.
3 minutes ago, cthulhucarbide said:

Πως μπορώ να βάλω χειροκίνητα την απόσταση? Έχει ένα dropmenu με χιλιόμετρα πχ 25, 50, 100 κλπ αλλά εγώ θέλω να βάλω 159 πχ

Επίσης είναι λίγο άσχημο που είναι μικρό το μέγεθος του χάρτη εκτός αν κάνει fullscreen από κάπου

Μπορείς να πιάσεις την άκρη του κύκλου και να την αυξομειώσεις.

other than that, πρέπει να ψάξεις άλλο παρόμοιο εργαλείο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...