AIRTSIOY Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Πάντως δεν έχω βρει κάποιο ρολόι ακόμη που να μπορείς να ακούς τα ηχητικά μηνύματα έστω και από τα bluetooth ακουστικά και να εχει καλή συνδεσιμότητα με Iphone. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemek Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, Retromaniac είπε Φανταστικό. Αλλά μέχρι να μπορεί ένα ρολόι με full always on display να κρατάει 7-10 ημέρες, τότε δεν αξίζει (για μένα) να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις ένα μαύρο κύκλο στο χέρι σου. Μα με το που το σηκωνεις, βλεπεις...άρα δεν θέλεις οι άλλοι να σε βλέπουν με ένα μαύρο κύκλο στο χέρι? 16 ώρες πριν, athankar είπε Ναι! Σίγουρα; Εντάξει, γούστα είναι αυτά... Α! Με τέτοια εικόνα always on...όχι ότι το κατηγορώ αλλα και το gt2 pro που έχω, κρατάει 8 ημέρες + με always on τις δικές του οθόνες, αλλά δεν μου είναι αρκετό αυτό. Θέλω always on με δικής μου επιλογές theme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, ntemek είπε Μα με το που το σηκωνεις, βλεπεις...άρα δεν θέλεις οι άλλοι να σε βλέπουν με ένα μαύρο κύκλο στο χέρι? Ακριβώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, sabrewulf είπε Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό το "λεκτικό χάλι"? Είπε ο εκτιμητής... Ακούσια δακτυλογραφική δισνοητική ατασταλεία δακτυλογράφισε Ο Ραψωδός. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από alexpap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, sabrewulf είπε Είπε ο εκτιμητής... είπε αυτός που βλέπει γύρω του όλους να είναι με GT2/pro τώρα που έπεσαν αισθητά σε τιμή. Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι σε Android μεριά πλέον βρίσκεις πολύ φθηνότερα πλέον το Samsung Watch 4 classic που είναι ο ορισμός του smartwatch λόγω wearOS, και σε Ios μεριά τα huawei ρολόγια έχουν σύνδεση με περιορισμούς. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabrewulf Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 46 λεπτά πριν, Fulgore είπε είπε αυτός που βλέπει γύρω του όλους να είναι με GT2/pro τώρα που έπεσαν αισθητά σε τιμή. Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι σε Android μεριά πλέον βρίσκεις πολύ φθηνότερα πλέον το Samsung Watch 4 classic που είναι ο ορισμός του smartwatch λόγω wearOS, και σε Ios μεριά τα huawei ρολόγια έχουν σύνδεση με περιορισμούς. Φυσικά και φόρτιση κάθε τρεις και λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, sabrewulf είπε Φυσικά και φόρτιση κάθε τρεις και λίγο Φυσικά αν κάποιος το χρησιμοποιεί σαν smartwatch,δηλαδή gps/τηλέφωνα/ανέπαφες πληρωμές κλπ, θα χρειαστεί φόρτιση συχνά. Αλλιώς αν κάποιος θέλει για πιο απλή χρήση σε πιο ''απλα'' smartwatch, υπάρχουν φθηνότερες επιλογές σαν το Gt2/pro,το νέο της xiaomi το S1 κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaoszo Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 3:27 ΜΜ, jimmy213 είπε Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις Garmin Fenix 6 Pro το οποίο νομίζω υπερέχει παντού. Είναι κάπου ανταγωνιστικό το GT3 Pro και δεν το βλέπω; Που υπερέχει συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παρά το γεγονός ότι είmαι κάτοχος Apple watch, ομολογώ ότι τα huawei είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε smart watch από πλευράς εμφάνισης. Τώρα ως προς τις λειτουργίες έχουν αρκετό δρόμο ακόμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές που προσφέρουν δεν τις προσφέρουν καλά. Thumbs up Huawei Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Dts_Dimensions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα