m3fisto Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Καλησπέρα Πρόσφατα συνδέθηκα σε 50άρα γραμμή Βόνταφον η οποία ομολογουμένως πάει πολύ καλά. Χρησιμοποιώ ένα δικό μου TP LINK Archer VR600 v3 και όχι το ρούτερ της Βονταφον λόγω του πολύ καλύτερου WIFI αλλά και του QOS που παρέχει το tp link μεταξύ άλλων. Το πρόβλημα μου είναι πως θα ήθελα να συνδέσω σταθερό τηλέφωνο για να εκμεταλλευτώ τη δωρεάν ομιλία του πακέτου. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν μπορώ με οποιοδήποτε τρόπο να σετάρω το ΖΤΕ προκειμένου να λειτουργεί σαν bridge και να κουμπώσει πάνω σε αυτό το σταθερό ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ>>>>>>TPLINK>>>(WAN?)>> ZTE>>>>>ΣΤΑΘΕΡΟ_ΤΗΛΕΦΩΝΟ Εναλλακτικά πως θα μπορούσα να συνδέσω σταθερό τηλέφωνο κρατώντας το ρούτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Γίνεται με 2 διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα τις δυνατότητες που έχει το VR600. α. Το ZTE σε Bridge Mode ώστε να δουλεύει μόνο ως Modem μαζί και η τηλεφωνία και πίσω του το δικό σου Router, που θα κάνει την κλήση ΡΡΡ και την σύνδεση στο διαδίκτυο. Σχετικός οδηγός. β. Το δικό σου DSL Router στην γραμμή και πίσω του το ΖΤΕ μόνο για την τηλεφωνία. Προϋπόθεση να είναι δυνατόν στο δικό σου Router να ορισθούν 2 συνδέσεις, μία για την σύνδεση στο διαδίκτυο και η άλλη Bridged για την τηλεφωνία και την 2η σύνδεση να την μεταφέρεις αποκλειστικά σε μία θύρα LAN στην οποία θα συνδεθεί η WAN του ZTE. Σχετικός οδηγός. Ο (β) τρόπος είναι αυτός που θέλεις, αρκεί να υποστηρίζει τις προϋποθέσεις το VR600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3fisto Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 φαντάζομαι εννοείς interface grouping το οποίο και το υποστηρίζει το tplink.thanks. ξεκιναω διάβασμα και δοκιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ναι, αυτό. Έχει διάφορες ονομασίες ανά κατασκευαστή (π.χ. συνήθως Port Binding). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3fisto Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Έπαιξε μια χαρά Παραθέτω εδώ πως σέταρα το TP LINK προσέθεσα ένα wan Interface Στη συνέχεια έφτιαξα το group interface με την LAN2( ΠΡΟΣΟΧΗ στη LAN4 δε μου δούλευε) και το ιντερφέις που μόλις έφτιαξα πιο πανω Πλέον έχω τα εξής στο τοπικό δίκτυο Στη συνέχεια συνδέω τη ΛΑΝ2 του tplink στη WAN του ZTE (στο ΖΤΕ έκανα τα σεταρίσματα που λέει ο οδηγός) και μετα απο λίγα λεπτά συγχρόνισε κανονικά και το τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Άψογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα