damoclesword Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: εδώ και 3 εβδομάδες στραμπούληξα το δάκτυλο του χεριού μου (τον αριστερό δείκτη) κάνοντας μια απότομη κίνηση και παθαίνοντας υπερέκταση. Το δάχτυλό μου πρήστηκε αρκετά μετά από αυτό παρόλο που έβαλα πάγο αμέσως. Πήγα στον ορθοπεδικό, έβγαλα ακτινογραφία και δεν φαινόταν κάποια θλάση στο κόκκαλο. Απλώς είχε δημιουργηθεί ένα εσωτερικό αιμάτωμα λόγω της απότομης κίνησης. Ο γιατρός μου έδεσε το δείκτη με τον μέσο σαν νάρθηκα επι της ουσίας, και μου συνταγογράφησε κάποια χάπια Celebrex. Μου είπε να τα παίρνω για 10 μέρες, πρωί-βράδυ. Τώρα πάνε 3 βδομάδες από το περιστατικό (28 Απριλίου συνέβη) και ναι μεν έχει φύγει το περισσότερο πρήξιμο, αλλά δεν έχει επανέλθει τελείως. Παίρνω ξανά τα χάπια, όπως και depon μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά αυτό το 20% του πρηξίματος παραμένει. Έχει κανείς καμία γνώμη περί αυτού; Έχετε περάσει κάτι παρόμοιο; Πόσο σας διήρκεσε το πρήξιμο και η δυσκαμψία;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, damoclesword είπε Έχει κανείς καμία γνώμη περί αυτού; Έχετε περάσει κάτι παρόμοιο; Πόσο σας διήρκεσε το πρήξιμο και η δυσκαμψία; Κανενα μήνα, 50€ παρακαλώ
nikosmakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Επαθα κατι παρομοιο και δεν μπορουσα να τεντωσω το δαχτυλο για αρκετο καιρο. Πηγα σε ορθοπεδικο αλμπανι καθως μενω εξωτερικο και μου ελεγε ο τενοντας ειναι και μπορει να εχει κοπει και να χρειαστει χειρουργειο. Το δαχτυλο επανηλθε μονο του απλα φορουσα ενα μικρο ναρθηκα και το οποιο το κρατουσε πανω απο ευθεια, εκανε γυρω στους τρεις μηνες, τον πρωτο καιρο το δαχτυλο ηταν σαν να εκανε γωνια 30 μοιρες. 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, nikosmakos είπε Πηγα σε ορθοπεδικο αλμπανι Δηλαδη; Στο Όλμπανι ( Albany ) ? Αλβανο; Κατι αλλο;
damoclesword Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, nikosmakos είπε Επαθα κατι παρομοιο και δεν μπορουσα να τεντωσω το δαχτυλο για αρκετο καιρο. Πηγα σε ορθοπεδικο αλμπανι καθως μενω εξωτερικο και μου ελεγε ο τενοντας ειναι και μπορει να εχει κοπει και να χρειαστει χειρουργειο. Το δαχτυλο επανηλθε μονο του απλα φορουσα ενα μικρο ναρθηκα και το οποιο το κρατουσε πανω απο ευθεια, εκανε γυρω στους τρεις μηνες, τον πρωτο καιρο το δαχτυλο ηταν σαν να εκανε γωνια 30 μοιρες. Έκανε τόσο πολύ φίλε μου; 3 μήνες; Κι εμένα δεν τεντώνει τελείως. Έχει περάσει ο πολύς πόνος αλλά η άρθρωση ανάμεσα στις φάλαγγες ακόμα πονάει και εκεί είναι το πρήξιμο κυρίως
Προτεινόμενες αναρτήσεις