Daxlias Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους... Διάβασα στο site της ΔΕΔΗΕ ότι για νέα σύνδεση θέλει σχέδιο από την πολεοδομία... Έχω κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου και θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να έχω μια γνώση πριν κάνω κάποια κίνηση...
takoulou Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Daxlias είπε Καλησπέρα σε όλους... Διάβασα στο site της ΔΕΔΗΕ ότι για νέα σύνδεση θέλει σχέδιο από την πολεοδομία... Έχω κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου και θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να έχω μια γνώση πριν κάνω κάποια κίνηση... Εδω θα δεις... https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/arxiki-sundesi/ 1
fredd0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Daxlias είπε Καλησπέρα σε όλους... Διάβασα στο site της ΔΕΔΗΕ ότι για νέα σύνδεση θέλει σχέδιο από την πολεοδομία... Έχω κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου και θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να έχω μια γνώση πριν κάνω κάποια κίνηση... με την τακτοποιηση αυθαιρετου ο/η μηχανικος σου πρεπει να σου δωσει και ενα χαρτι για συνδεση στα δημοσια δικτυα οταν πληρωσεις τουλαχιστον την πρωτη δοση. Αυτο το δινεις στο ΔΕΔΔΗΕ για να προχωρησει η συνδεση
Daxlias Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, fredd0 είπε με την τακτοποιηση αυθαιρετου ο/η μηχανικος σου πρεπει να σου δωσει και ενα χαρτι για συνδεση στα δημοσια δικτυα οταν πληρωσεις τουλαχιστον την πρωτη δοση. Αυτο το δινεις στο ΔΕΔΔΗΕ για να προχωρησει η συνδεση fredd0 έχεις δίκιο... Έχω αυτό το χαρτί απλά δεν το είχα δώσει σημασία... Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα