dkstopo Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 πριν βαλεις καφε πανε πρωτα και κανε ενα σενάριο για μπαριστα μετα θα ξερεις τι να κανεις 1
gigi80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ως πρώην φοιτητής στην Ιταλία και έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και με φίλους baristi το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι η μηχανή … για μάρκα σκεψου ότι illy δεν είχε σχεδόν κανένας …έπαιζε πολύ kimbo και lavazza …τώρα κάτι ipanema κτλ δεν υπήρχαν τουλάχιστον όσο σπούδαζα …ο καλύτερος για εμένα και μετά το χάος Molinari…. υγ από ότι μου είχε πει φίλος barista έχουν ποικιλίες (όσο πιο καλή τόσο πιο ακριβή ) ελπιζω να βοήθησα
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 καλημερα, ως απλος καταναλωτης και λατρης του καφε εχω δοκιμασει πολλες μαρκες και σε δικη μου μηχανη αλλα και απο παραγγελιες απο διαφορα μαγαζια, για μενα οι ωραιοτεροι καφεδες ειναι αυτοι που εχουν καφε costa rica 100% arabica , colombian single origin και gucci ethiopia uraga , ο τελευταιος πιο ακριβος ωστοσο πολυ ωραιοι καφεδες που με εχουν κρατησει σαν πελατη, μακαρι να βοηθησα, καλη αρχη και καλες δουλειες! 1
vagos789 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mechpanos είπε και θα επένδυα πιο πολύ στο να φέρω έναν που να ξέρει να φτιάχνει καλό καφέ και μετα θα εφευγε και θα σε αφηνε στα κρυα του λουτρου Παντως το ποιος ειναι καλος καφες και ποιος τον φτιαχνει καλα,ειναι πολυ υποκειμενικο θεμα Ο περισσοτερος κοσμος πινει καφε με ζαχαρη και γαλα επομενως ειναι σχεδον αστειο να μιλαμε για τον καφε 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, ermoulis είπε Καφενείο τη σήμερον εποχη που η φαση ειναι κοκτειλ;Xαμένο παιχνιδι.Ποταδικο ανοιξε ο καφες στο ελλαντα ειναι σε τελμα... Εχει μινι μαρκετ με αδεια και θελει να προσθεσει καφε. 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Hausbrandt, αν και δεν το εχω δει και πολυ σε take away μονο, φανταζομαι λογω κοστους. Δες και Mr Rose. Καλος καφες 1
mechpanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Mr Rose Έχει ο φούρνος στο χωριό, πολύ ωραίος καφές. Εν τω μεταξύ ο καφές είναι καλός κράχτης για μαγαζάκια: σταματάς να πάρεις ένα καφεδάκι, παίρνεις δυο άλλα σκατολοϊδια. Και τούμπαλιν. Καλή προσθήκη σε υπάρχον μαγαζί που έχει κόσμο. 1
doom26 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ανάλογα το που βρίσκεσαι, ποιοι αντιπρόσωποι είναι κοντά σου επειδή φαντάζομαι η μηχανή θα είναι από αυτούς θα έχεις και την ανάλογη συντήρηση της μηχανής και του μύλου. Μικρές οι λεπτομέρειες στους commercial καφέδες έχω πιει Mr rose από μαγαζί καλό που ο καφές δεν πινοταν και έχω πιει και mr rose από μαγαζάκι της γειτονιάς που τα έσπαγε. Ένα σεμινάριο δεν θα ήταν κακό ή κάποιος που έχει κάνει να σ δείξει. Lavazza pienaroma Mr rose 1 1
eri77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, domino είπε saquela?? or lavazza?? or illy?? or jacobs?? buondi 1 3
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 ΟP, τα περισσότερα που σου έχουν αναφέρει είναι να 'χαμε να λέγαμε. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να καταλήξεις σε μάρκα καφέ για το μαγαζί σου: ανοίγεις google, ψάχνεις, κλείνεις ραντεβού σε μία μία εταιρεία, δοκιμάζεις τα προϊόντα τους (ο καφές δοκιμάζεται espresso, ζεστός και σκέτος) και παίρνεις προσφορές. Υπάρχουν 5-6 major εταιρείες που έχουν καφέ 40 ευρώ/κιλό. Αυτές οι εταιρείες έχουν και δεύτερες ποιότητες που είναι λίγο πιο οικονομικές, χωρίς να χάνουν ιδιαίτερα σε χαρακτηριστικά. Και φυσικά υπάρχουν άλλες 1000 εταιρείες που έχουν προϊόν που ξεκινάει από 5 ευρώ/κιλό. Χωρίς δοκιμή, ρωτώντας σε forum δεν πρόκειται να καταλήξεις σε σωστή επιλογή. 1
George_2904 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δεν θα αναλύσω τις γνώσεις μου στον καφέ...Από ώμο έως το φλυτζάνι. Θα παραθέσω όμως ένα άρθρο από την μεγαλύτερη κυκλοφορία εφημερίδας στην Ιταλία...για να βγάλετε λίγα συμπεράσματα... https://m.naftemporiki.gr/story/1817510
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, George_2904 είπε Δεν θα αναλύσω τις γνώσεις μου στον καφέ...Από ώμο έως το φλυτζάνι. Θα παραθέσω όμως ένα άρθρο από την μεγαλύτερη κυκλοφορία εφημερίδας στην Ιταλία...για να βγάλετε λίγα συμπεράσματα... https://m.naftemporiki.gr/story/1817510 Και εμεις πινουμε ακομα χειροτερο
mcstefan7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Mrs Rose είναι γλυκόπιοτος. Επίσης έχει το καλό οτι δεν έχει ποιότητες. Αν στον πελάτη αρέσει θα σου έρθει. Area51 είναι επίσης καλός καφές (Η ακριβή σειρά του illy-dimelo). Βέβαια εξαρτάται αν θες να πας σε φτηνό (να παίξεις λόγω τιμής) ή σε ακριβό (να παίξεις λόγω ποιότητας). Πρέπει να εντοπίσεις το target group σου. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από mcstefan7
skoudinio Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Καλημέρα για μένα η ερώτηση είναι λάθος, την καλύτερη ποιότητα να έχεις αν δεν εχεις καθαρό εξοπλισμό, άτομα εκπαιδευμένα πάνω στον espresso και στα λοιπά ροφήματα, καθαρό νερό και σωστο εξοπλισμό πάρε τον πιο ακριβό καφέ στον κόσμο και θα βγει χώμα. Όλοι οι καφέδες είναι ωραίοι αρκεί να ξέρεις να τον βγάλεις σωστά. Καλή τύχη να έχεις και να κάνεις την καλύτερη επιλογή 1
antomad7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Taresso μόνο καφές ποίημα και έχω γνωστό που δουλεύει τα καλύτερα μόνο αν θες στείλε μου μήνυμα για να σου στείλω το τηλέφωνο του καλύτερο πωλητή που έχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα