Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω κοντά καφέ. και πρόκειται για μίνι μάρκετ με καφέ στο χέρι για το καλοκαίρι

είμαι πολύ μπερδεμένη και ήθελα να δω γενικά όταν πάτε σε ένα μαγαζί προσέχετε την μάρκα του καφέ??

Δημοσ.

την κοπέλα προσέχουμε

(natural born γύπας, δεν κρατιέμαι)

• Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, domino είπε

είμαι πολύ μπερδεμένη και ήθελα να δω γενικά όταν πάτε σε ένα μαγαζί προσέχετε την μάρκα του καφέ??

οχι, αν ειναι σωστα φτιαγμενος ο καφες εχει μεγαλυτερη σημασια

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

εννοείται ότι η μάρκα δεν παίζει ρόλο ???

4 λεπτά πριν, @11h είπε

την κοπέλα προσέχουμε

😀 η κοπέλα ευτυχώς είναι όμορφη 😁

(natural born γύπας, δεν κρατιέμαι)

Δημοσ.

Μίλα με εταιρείες να δεις τιμές, παροχές και δεσμεύσεις.

Κάποιοι έχουν κόλλημα με συγκεκριμένες μάρκες αλλά οι περισσότεροι δεν το πολυκοιτάνε.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Μίλα με εταιρείες να δεις τιμές, παροχές και δεσμεύσεις.

Κάποιοι έχουν κόλλημα με συγκεκριμένες μάρκες αλλά οι περισσότεροι δεν το πολυκοιτάνε.

μίλησα με 5 εταιρείες. από τις δύο ευτυχώς έχω καλή αντιμετώπιση . οι άλλες τρεις βλέπουν ξεκάθαρα το δικό τους κέρδος που μέχρι ένα σημείο είναι σωστό αλλά το παρατραβάνε θα έλεγα

Δημοσ.

Ένας φίλος έβαλε αυτόν με τα 5 πρώτα γράμματα του ψευδώνυμού μου (κοίτα σύμπτωση) και κρίνοντας - εκ του αποτελέσματος - μάλλον του έκατσε καλά. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ένας φίλος έβαλε αυτόν με τα 5 πρώτα γράμματα του ψευδώνυμού μου (κοίτα σύμπτωση) και κρίνοντας - εκ του αποτελέσματος - μάλλον του έκατσε καλά. 

εννοείς ότι έχει δουλειά??

Δημοσ.

Βρες χύμα χωρίς μάρκα , πάρε μηχάνημα να ψήνεις και όταν κατασταλάξεις σε καλή ποικιλία θα καταλάβεις πόσο σημασία έχει να κάνουνε ακριβώς ίδιο καφέ όλοι οι υπάλληλοι (απο άποψη πόσο καφέ/ζάχαρη/παγάκια βάζουνε ). Βάλε νορμάλ καλή τιμή και έγινες. Ο καλός καφές πάντα πιάνει

α και συχνή συντήρηση το μηχάνημα (εκεί το νου σου παίζει πολύ κλεψιά θέλει πολύ ψάξιμο για αγορά ) , αν καταλαβαίνεις διαφορά στη γεύση μετά τη συντήρηση σημαίνει οτι άργησες

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, domino είπε

επιτρεπεται να πουμε μαρκες???

Μην με κράξετε. 

Αλλά νομίζω ότι αυτά έπρεπε να τα ήξερες και να τα είχες ψάξει ήδη πριν ανοίξεις και κάνεις την επένδυση. 

Εκτός αν δεν έκανες τίποτα ακόμα με την επένδυση και εννοεις ότι θα ανοίξεις στο μέλλον. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μην με κράξετε. 

Αλλά νομίζω ότι αυτά έπρεπε να τα ήξερες και να τα είχες ψάξει ήδη πριν ανοίξεις και κάνεις την επένδυση. 

Εκτός αν δεν έκανες τίποτα ακόμα με την επένδυση και εννοεις ότι θα ανοίξεις στο μέλλον. 

Αν διαβασεις προσεκτικα:

Αναφορά σε κείμενο

πρόκειται για μίνι μάρκετ με καφέ στο χέρι για το καλοκαίρι

αρα την επενδυση την εχουν κανει, εχουν το μινι μαρκετ. Την ευκαιρια πανε να πιασουν να πουλησουν και κανενα καφεδακι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μην με κράξετε. 

αχ δεν σε κράζω. και φυσικά  τα έψαξα. το μαγαζί είχε μια εταιρεία . η οποία όμως τελευταία στιγμή μου λέει δεν σου φέρνω μηχανή. γιαυτό λέω ότι ήδη έχω ψάξει. και έχω βρει δύο αλλά η μία δεν είναι τόσο γνωστή και η άλλη είναι . όμως εγώ δεν πίνω καφέ. ξέρω μόνο τα ονόματα. γιαυτό ρωτάω. αλήθεια παίζει τόσο πολυ η μάρκα???

3 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν διαβασεις προσεκτικα:

αρα την επενδυση την εχουν κανει, εχουν το μινι μαρκετ. Την ευκαιρια πανε να πιασουν να πουλησουν και κανενα καφεδακι.

είναι coffee market 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν διαβασεις προσεκτικα:

Διαβάζω μόνο τίτλο και πρώτο ποστ. 

6 λεπτά πριν, domino είπε

αχ δεν σε κράζω. και φυσικά  τα έψαξα. το μαγαζί είχε μια εταιρεία . η οποία όμως τελευταία στιγμή μου λέει δεν σου φέρνω μηχανή. γιαυτό λέω ότι ήδη έχω ψάξει. και έχω βρει δύο αλλά η μία δεν είναι τόσο γνωστή και η άλλη είναι . όμως εγώ δεν πίνω καφέ. ξέρω μόνο τα ονόματα. γιαυτό ρωτάω. αλήθεια παίζει τόσο πολυ η μάρκα???

είναι coffee market 

Πρέπει να εξετάσεις τρία δεδομένα, αυτή την μάρκα που θα έχει το περισσότερο κέρδος για εσένα, δηλαδή, προτίμηση από πελάτες, συμφέρουσα τιμή για να την αποκτήσεις από την χονδρική, περιθώριο κέρδους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...