CoOliO Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους.. Πέρσι δούλεψα μισό μήνα και βγήκα στο επίδομα για 6 μήνες!!Ρώτησα φίλο λογιστή. Πρέπει να κάνω αγορές με κάρτα κ μου λέει όχι γιατί είσαι άνεργος!!Έκανα την φορολογική και μου βγάζει χρεωστικό 80 ευρώ!!Έκανα αγορές 600 ευρώ περίπου και γίνεται η ζημιά για 300 ευρώ περίπου μιας και όταν αλλάζω το ποσό από τις δαπάνες κ το πάω στα 900 το αποτέλεσμα βγαίνει 0..Εχω προσωρινή την αίτηση!!Δεν μπορώ να δηλώσω κ κάτι άλλο? Έχω και απλές αποδείξεις για να γλυτώσω το πέναλτι;
ekrepali Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε βαλε οτι λειπει δεν θα σε ψαξει κανεις Κάτω των 70ετών, αν γράψει ποσό δαπανών χειρόγραφα (διαφορετικά απ'τα στοιχεία που έστειλε η τράπεζα)...δε θα τον ψάξει κανείς;
panagiotis54 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 ο 049 ειναι ανοιχτος να βαλεις οτι θεωρεις πως μπορεις να αποδειξεις και καλα.....σε εναν ελεγχο φυσικο προσωπου που δεν γινεται ποτε....της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβενετες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα