Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Τελική τιμή στα χέρια μου, τον πηρα και θα βγάλω το κάτροπτο καθώς και το διακοσμητικό πλαστικό και θα τα τοποθετήσω στον υπάρχοντα. Θυμίζω ότι τα 20 € τα ήθελε για σκέτο το κάτροπτο. Αφου πιανουν τα χερια σου μια χαρα αν και θα ειναι ΟΕΜ χωρις να εχει και ιδιαιτερη σημασια Εγω που δεν τα καταφερνω θα εδινα το 20 ευρω και θα κραταγα τον μαμισιο Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano
Philippe Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Είναι και θέμα μοντέλου. Για golfάκι μου είχαν πει 12€ μόνο το τζάμι σε ένα συνοικιακό μαγαζί, αλλά σε κάτι γερμανικά sites στο internet το βρίσκεις με τα μισά. Παλιότερα είχα πάρει και εγώ ολόκληρο τον καθρέφτη άβαφο και απλώς αφαίρεσα πανεύκολα το τζαμάκι που είναι φορετό. Επειδή χρειάζομαι πολλά μικρο-ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο, στο σύνολο θα βγει ένα σεβαστό ποσό. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν επιλέξεις το σωστό ανταλλακτικό, είναι δύσκολο να το γυρίσεις πίσω στη Γερμανία.
kalmik Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Civic 2008 (το πεντάθυρο made in UK) καθρέπτης 285 καινούργιος 200μεταχειρισμένος. Και μάλιστα χωρίς καν να είναι σπασμένος. Απλά αν είναι "απλωμένος" και στον πάρει λίγο παραμάζωμα καποιο όχημα που περνάει σπάνε κάτι εσωτερικά γρανάζια της αυτόματης αναδίπλωσης και δεν φτιάχνεται ενώ εξωτερικά φαίνεται μια χαρά και καθόλου σπασμένος είτε γυαλί είτε καβούκι. Νομίζω επίτηδες το φτιάχνουν έτσι...
rallistas Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εγω παντως οταν ειχα βαλει σε εταιρικο Punto OEM ολοκληρο με 25 ευρω,μολις εβγαινες εθνικη ετρεμε ολοκληρο το κρυσταλλο. και δεν εβλεπες τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα