Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα seceinto που έχω για μέσα στην πόλη, κάποιος μου έσπασε τον κάθρέπτη ( κάτροπτο ) του συνοδηγού, για να μην μπω σε διαδικασία αντικατάστασης όλου του καθρέπτη + βάψιμο, είπα να δώ αν μπορώ να αντικαταστήσω μόνο το ΄΄γυαλί΄΄, τον μόνο που βρήκα με το πρώτο ψάξιμο είναι το κατάστημα Φίλης που μου ζήτησαν 20 € !!!!!!!

Σε καμία περίπτωση δεν τα δίνω, με τα ίδια λεφτά παίρνω oem βαφόμενο και το βάφω ακόμα και μονος .

Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει πιο ΄΄κόσμιες΄΄΄τιμές ή πάω στο plan b και ξεμπερδεύω ????

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Σε ένα seceinto που έχω για μέσα στην πόλη, κάποιος μου έσπασε τον κάθρέπτη ( κάτροπτο ) του συνοδηγού, για να μην μπω σε διαδικασία αντικατάστασης όλου του καθρέπτη + βάψιμο, είπα να δώ αν μπορώ να αντικαταστήσω μόνο το ΄΄γυαλί΄΄, τον μόνο που βρήκα με το πρώτο ψάξιμο είναι το κατάστημα Φίλης που μου ζήτησαν 20 € !!!!!!!

Σε καμία περίπτωση δεν τα δίνω, με τα ίδια λεφτά παίρνω oem βαφόμενο και το βάφω ακόμα και μονος .

Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει πιο ΄΄κόσμιες΄΄΄τιμές ή πάω στο plan b και ξεμπερδεύω ????

Δεν ειναι πολλα τα 20 ευρω .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειναι πολλα τα 20 ευρω .

φίλε μου βρίσκω με 14 καινούργιο + κανά τάληρο το βάψιμο μιας και είναι κίτρινος.

Στο φινάλε θα τον πάρω , βγάλω τον καθρέπτη και τον κολλήσω στον υπάρχοντα, sorry αλλά 20 € για σκέτο το θεωρώ ΄΄πιάσιμο ποπού΄΄ :) 

Επεξ/σία από paiktaras69
  • Like 1
Δημοσ.

Στο παλιό μου αμάξι (Polo) είχα αλλάξει μόνο το γυαλί, με αγορά του ανταλλακτικού, με κόστος κάπου 10-15 ευρώ. Έτοιμο / αγοραστό, για το μοντέλο μου, όχι από μαγαζί σαν και αυτό που πήγες που τους "κόβει".

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Στο παλιό μου αμάξι (Polo) είχα αλλάξει μόνο το γυαλί, με αγορά του ανταλλακτικού, με κόστος κάπου 10-15 ευρώ. Έτοιμο / αγοραστό, για το μοντέλο μου, όχι από μαγαζί σαν και αυτό που πήγες που τους "κόβει".

ναι μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω και εγώ , μάλλον βρήκα στον Kokkinoplitis με 10 €, μαλλον είναι ρίσκο η αγορά ολόκληρου καθρέπτη για να βγάλω το γυαλί του, μεγάλες πιθανότητες σπασίματος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

φίλε μου βρίσκω με 14 καινούργιο + κανά τάληρο το βάψιμο μιας και είναι κίτρινος.

Στο φινάλε θα τον πάρω , βγάλω τον καθρέπτη και τον κολλήσω στον υπάρχοντα, sorry αλλά 20 € για σκέτο το θεωρώ ΄΄πιάσιμο ποπού΄΄ :) 

Χωρίς καμμια διάθεση για παρεξήγηση αλλά ζημιές των 20 ευρώ σε αυτοκίνητο είναι αστείες. 

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Χωρίς καμμια διάθεση για παρεξήγηση αλλά ζημιές των 20 ευρώ σε αυτοκίνητο είναι αστείες. 

καμία παρεξήγηση, δεν είναι τα 20 € σαν ποσό αλλά η υπερβολή και η αίσθηση ΄΄πιασίματος΄΄. Κοίτα από την στιγμή που το βρίσκω με 10 δεν έχω λόγο να κάνω κάτι άλλο 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

καμία παρεξήγηση, δεν είναι τα 20 € σαν ποσό αλλά η υπερβολή και η αίσθηση ΄΄πιασίματος΄΄. Κοίτα από την στιγμή που το βρίσκω με 10 δεν έχω λόγο να κάνω κάτι άλλο 

Ο καθενας σεβαστο να κανει τις επιλογες του και παλι συγνωμη .Αν σκφτεις ομως και τον χρονο που θα χρειστεις να παςς να τον παρεις , να πας στον φαναρτζη για βαψιμο κλπ ισως σου βγει πιο ακριβα 

• Like 2
Δημοσ.

Συγνωμη σε επωνυμο μαγαζι σου ειπαν ανταλλακτικο/τοποθετηση/εργατικα συνολο 20ε και σου φανηκε τοσο ακριβο που εκατσες να ανοιξεις νημα εδω ?

Χωρις ιχνος παρεξηγησης πουλα το αυτοκινητο αδερφε και παρε ενα ποδηλατο να κανεις την δουλεια σου να μην χαλας την καθημερινοτητα σου για τετοια πραγματα. :)

• Like 6
Δημοσ.

Σέβομαι τη θέση του ts καθώς έχω κι εγώ κάτι τέτοια "κολλήματα" (με την καλή έννοια ;)) ότι "δεν δίνω τόσα γι' αυτό", άσχετα αν μπορώ οικονομικά ή όχι.

That being said πρέπει να  ξέρουμε ότι ζούμε σε μία εποχή που η όποια επισκευή, όταν αυτή δε γίνεται από εμάς  αλλά πάμε στον όποιο τεχνικό, πολλές φορές δεν έχει αξιόλογη διαφορά από το να πήγαινε κανείς σε αλλαγή εξαρτήματος. Και βέβαια πάντα υπάρχει το ρίσκο της "πατέντας".

Εννοείται πως αυτά δεν αφορούν κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" και θέλει και την ικανοποίηση του "το έκανα μόνος μου".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ritualistic είπε

Συγνωμη σε επωνυμο μαγαζι σου ειπαν ανταλλακτικο/τοποθετηση/εργατικα συνολο 20ε και σου φανηκε τοσο ακριβο που εκατσες να ανοιξεις νημα εδω ?

Χωρις ιχνος παρεξηγησης πουλα το αυτοκινητο αδερφε και παρε ενα ποδηλατο να κανεις την δουλεια σου να μην χαλας την καθημερινοτητα σου για τετοια πραγματα. :)

Φίλε μου, η ένστασή μου ήταν για το υπερβολικό του ποσού σε σχέση με το προιόν. 

Ετσι για την ιστορία αναφέρω ότι λύθηκε το θεμα αγοράζοντας καινούργιο ΟΕΜ καθρέπτη κομπλέ με 16 € 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Φίλε μου, η ένστασή μου ήταν για το υπερβολικό του ποσού σε σχέση με το προιόν. 

Ετσι για την ιστορία αναφέρω ότι λύθηκε το θεμα αγοράζοντας καινούργιο ΟΕΜ καθρέπτη κομπλέ με 16 € 

Ηθελε  και βαψιμο και τοποθετση ? Στον εφεραν σπιτι ?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ηθελε  και βαψιμο και τοποθετση ? Στον εφεραν σπιτι ?

Τελική τιμή στα χέρια μου, τον πηρα και θα βγάλω το κάτροπτο καθώς και το διακοσμητικό πλαστικό και θα τα τοποθετήσω στον υπάρχοντα. Θυμίζω ότι τα 20 € τα ήθελε για σκέτο το κάτροπτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...