geokar6860 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) [IMG] https://imgur.com/a/ZoH0jx6 [/IMG] Καλησπέρα μου έδωσαν έναν ενισχυτή ένα μείκτη και 2 ηχεία μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω την συνδεσμολογία και να μου πει τι καλώδια πρεπει να αγοράσω ;; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από geokar6860
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλωδια Rca θα αγοράσει και τον μεικτη δεν τον χρειάζεσαι για το σπιτι, ειναι περιττός
geokar6860 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Καλωδια Rca θα αγοράσει και τον μεικτη δεν τον χρειάζεσαι για το σπιτι, ειναι περιττός Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις την συνδεσμολογία που να βάλω τα ηχεία και που να βάλω το λάπτοπ ;;
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για το λάπτοπ θα χρειαστείς ένα καλώδιο από στερεοφωνικό jack 3.5 χιλιοστών σε διπλό rca και θα το συνδέσεις στο AUX κόκκινο-άσπρο και θα βάλεις τον επιλογέα από μπροστά στο AUX. https://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack/f/696288/RCA-male.html Τα ηχεία δεν ξέρω τι είναι και πόσα είναι γιατί δεν το έχεις στις φώτο αλλά αν είναι δύο θα τα βάλεις στο DIRECT SPEAKERS. Αν στην άκρη του καλωδίου του ηχείου είναι γυμνωμένο και φαίνεται το σύρμα, θα ξεβιδώσεις λίγο το κόκκινο και το μαύρο πλαστικό (στον ενισχυτή) ώστε να φανεί το μεταλλικό και θα έχει λογικά μια τρύπα στο μέταλλο όπου θα περάσεις μέσα το καλώδιο, ένα για το κόκκινο και ένα για το μαύρο και τα βιδώσεις πάλι το πλαστικό (αν είναι χρωματισμένα τα καλώδια καλώς, αλλιώς θα δεις πιο πάει στα ανάλογα χρώματα στο ηχείο και θα τα βάλεις το ίδιο). Μερικά καλώδια έχουν μια ρίγα στο κόκκινο, ενώ άλλα ξεχωρίζουν από το χρώμα τους. Θα βάλεις το ηχείο που θα στήσεις δεξιά στο RIGHT και το αριστερό στο LEFT(φυσικά). Αν έχεις 4 ηχεία, τα μπροστά στο DIRECT και το πίσω στο REMOTE. Αν στην άκρη τους έχουν κάτι σαν βύσμα με χάλκινο μέταλλο που προεξέχει όπως στην εικόνα θα τα βάλεις στην ανάλογη υποδοχή. Παρακάτω εικόνα με τις δύο συνδεσμολογίες. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από micos000
geokar6860 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά πολύ κατατοπιστικά τα είπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα