THICC Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο να το καταφέρω να δουλέψει αλλα δεν εβγαλα ποτέ άκρη. Το router μου ειναι ενα Huawei DN8245V-52. Θέλω απλα να hostάρω ενα server σε παιχνίδι (minecraft) το εχω ξανακάνει σε έναν φιλο μου που είχε cosmote με ote speedport και δουλευε κανονικοτατα. Αν ξερεις κανένας να βοηθήσει πείτε μου. Εχω δοκιμάσει να τροποποιήσω το External port number και το External source port number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση m4is Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Λύση Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δες το Huawei τι IP παίρνει στο WAN, αν είναι τύπου 100.Χ.Υ.Ζ τότε δεν θα παίξει το port forward. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο σου και να σε βγάλει εκτός CGN (Carrier Grade NAT). Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από m4is 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 On 18/05/2022 at 18:38, m4is said: Καλησπέρα, δες το Huawei τι IP παίρνει στο WAN, αν είναι τύπου 100.Χ.Υ.Ζ τότε δεν θα παίξει το port forward. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο σου και να σε βγάλει εκτός CGN (Carrier Grade NAT). ή να δει αν η ip του ειναι διαφορετικη στο router απο οτι στο whatismyipaddress 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THICC Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 8:11 ΠΜ, poulinos είπε ή να δει αν η ip του ειναι διαφορετικη στο router απο οτι στο whatismyipaddress Ναι δεν matchαρει η ip και ξεκιναει με 100 😅. Αρα μαλλον θα επικοινωνήσω με την Wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 11 minutes ago, THICC said: Ναι δεν matchαρει η ip και ξεκιναει με 100 😅. Αρα μαλλον θα επικοινωνήσω με την Wind ναι ζητα να σε βγαλουν απο cgnat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα