Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,εχθές βλέποντας σε μια ιστοσελίδα κάτι με πέταξε σε 2-3 άλλες σελίδες από μόνο του σαν ‘’διαφήμιση’’ ψάχνωντας στο Ίντερνετ διάβασα ότι είναι σπαμ,malware έπειτα έψαξα για να δω αν υπάρχουν αυτές οι ιστοσελίδες στην μια με το που πάτησα το όνομα μου έβγαλε μια άσπρη σελίδα και έγραφε ok empty,στην άλλη μου έλεγε να κάνω log in κάτι το οποίο δεν έκανα! Η ερώτηση μ είναι υπάρχει ενδεχόμενο να έχει χακαροστει το κινητό μου; Έχω I phone 11 και είναι ενημερωμένο με την τελευταίο έκδοση λογισμικού! Έψαξα το κινητό για εφαρμογές που δεν είναι δικές μ κτλ! Φοβάμαι μην μ έχουν κλέψει φωτογραφίες κτλ 

ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Διαφημίσεις είναι.

Αν δεν πάτησες τίποτα δεν κινδυνευεις.

Καλησπέρα σας ευχαριστώ για την απάντηση! 
Όχι δεν πάτησα κάπου ούτε στοιχεία έδωσα απλά με πέταξε σε αυτές τις σελίδες από μόνο του,μόνο αυτό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas19988888 είπε

Καλησπέρα παιδιά,εχθές βλέποντας σε μια ιστοσελίδα κάτι με πέταξε σε 2-3 άλλες σελίδες από μόνο του σαν ‘’διαφήμιση’’ ψάχνωντας στο Ίντερνετ διάβασα ότι είναι σπαμ,malware έπειτα έψαξα για να δω αν υπάρχουν αυτές οι ιστοσελίδες στην μια με το που πάτησα το όνομα μου έβγαλε μια άσπρη σελίδα και έγραφε ok empty,στην άλλη μου έλεγε να κάνω log in κάτι το οποίο δεν έκανα! Η ερώτηση μ είναι υπάρχει ενδεχόμενο να έχει χακαροστει το κινητό μου; Έχω I phone 11 και είναι ενημερωμένο με την τελευταίο έκδοση λογισμικού! Έψαξα το κινητό για εφαρμογές που δεν είναι δικές μ κτλ! Φοβάμαι μην μ έχουν κλέψει φωτογραφίες κτλ 

ευχαριστώ 

Δες και παρακάτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...