atom4d Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Είναι να μου μεταφέρει ένα 3ο πρόσωπο χρήματα από Αγγλία και μου έχει στείλει τα εξής. Είμαι σε σκέψεις για το αν του στείλω τα πράγματα ή όχι. Ξέρει κανένας σας;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
atom4d Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε απατη Κάτι κατάλαβα και ήθελα μία δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ πολύ φίλε!! 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 ΙΒΑΝ εχεις δωσει; Αν δεν δεις εκεί τα χρήματα αστον να λεει Εξάλλου δε προειδοποιεί και ο πάροχος, το εχει στειλει στα ανεπιθύμητα. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! 1
kostasbm Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 εσένα σε ενδιαφερει να τα δεις στο λογαριασμό σου......συνήθως έρχεται μόνο ένα μυνημα από τη τράπεζα ότι πιστώθηκες με το άλφα ποσό.......... 1
lector Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Ολοκληρη τραπεζα να εχει διευθυνση εμαιλ απο δωρεαν παροχο (το @accountant.com νομιζω ειναι του mail.io ή καποιου αντιστοιχου) λιγο δυσκολο, οποτε δε στελνεις απολυτως τιποτα. Ισως τον απατεωνα στο διαολο, αλλα μονο αυτο, οχι πραγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα