Basilhs23___ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Και επειδή ένα τέτοιο συμβάν με εταιρεία κοινοχρήστων που δεν πλήρωνε συνέβη σε στενό συγγενή μου όποτε ξέρω την διαδικασία γιατί μου την ανέφερε αναλυτικά. Βασικό είναι να βρείτε όλα τα παλιά κοινόχρηστα που εκδόθηκαν στα οποία η εταιρεία άφησε οφειλές και δεν πλήρωνε τις ΔΕΚΟ. Στην περοπτωση του κτιρίου που μένει ο συγγενής μου, η εταιρεία δεν πλήρωνε το αέριο και φέρθηκε πονηρα εξ' αρχής με τον εξής τρόπο, έμεινε απλήρωτο το φυσικό αέριο για χρόνια χωρίς να το κόψουν, οι μεν περισσότεροι ιδιοκτήτες πετάνε και δεν κρατάνε τα κοινόχρηστα μέσα στα οποία καταλογίζεται το κόστος και η μέτρηση του φυσικού αερίου της πολυκατοικίας. Η μεν ΕΠΑ Αττικής για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι δεν κρατάει ιστορικό μετρήσεων και λογαριασμών από κάποια χρόνια και πίσω, μένει μόνο η οφειλή της παροχής γνωστή, έτσι αρκετές πολυκατοικιες και ιδιοκτήτες σε τέτοιες περιπτωσεις δεν μπορούν να αποδείξουν το ποσόν που ζητάνε στην αγωγή τους και είναι αμφίβολο άμα θα κερδίσουν το δικαστήριο. Ο συγγενής μου είχε κρατησει τα κοινόχρηστα και λογαριασμούς πολλών ετών πίσω και έτσι με ένα μόνο εξώδικο προς την εταιρεία, αυτή πλήρωσε την οφειλή στο αέριο καθώς δεν συνέφερε να πάνε δικαστικως. Άμα τώρα εσείς δεν έχετε αποδεικτικά και λογαριασμούς η τα έχετε πετάξει, θα πέσετε σε τοίχο. Πρέπει να βρείτε και δικηγόρο και προπάντων να συνεννοηθείτε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας σας.
chrisleft Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Έχω ήδη πει δεν υπάρχει διαχειριστής αλλά τεχνική εταιρεία που έχει τη διαχείριση πάνω από 10 έτη τώρα. Και ναι από ότι φαίνεται από τις εισπράξεις κοινοχρήστων άφηνε κοινόχρηστο ρεύμα απλήρωτο και απλά κρατούσε τις αμοιβές του γραφείου και συναφή έξοδα όπως 150 ευρώ το μήνα για καθαρισμό που δε γινόταν ποτέ και κάποιες προληπτικές αμοιβές σε υδραυλικό μήπως και χρειαστεί κάτι... Και τώρα ακόμα και στο Google search αναφέρει πως η επιχείρηση είναι προσωρινά κλειστή
takoulou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, chrisleft είπε Έχω ήδη πει δεν υπάρχει διαχειριστής αλλά τεχνική εταιρεία που έχει τη διαχείριση πάνω από 10 έτη τώρα. Και ναι από ότι φαίνεται από τις εισπράξεις κοινοχρήστων άφηνε κοινόχρηστο ρεύμα απλήρωτο και απλά κρατούσε τις αμοιβές του γραφείου και συναφή έξοδα όπως 150 ευρώ το μήνα για καθαρισμό που δε γινόταν ποτέ και κάποιες προληπτικές αμοιβές σε υδραυλικό μήπως και χρειαστεί κάτι... Και τώρα ακόμα και στο Google search αναφέρει πως η επιχείρηση είναι προσωρινά κλειστή Ψάξε τηλέφωνο..Βρες διεύθυνση.. Πήγαινε από εκεί.. Τρέξε... Μήπως τη έκαναν; Κυνήγησε το.. Βάλε δικηγόρο με άλλους ιδιοκτήτες να δείτε τι γίνεται.. Περιμένεις από εδώ λύσεις.. Προσωρινά πληρωσε εσύ το ρεύμα για να επανέλθει αν το χρειάζεσαι μαζί με κάποιους άλλους.. Και μετά βλέπετε..
Spiroth Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Στις 18/5/2022 στις 1:13 ΜΜ, Snoob είπε Aδιανόητα πράγματα, ένα σταθερό ποσό που καλύπτει ενοίκιο και μη σταθερές/έκτακτες/μεταβαλλόμενες δαπάνες (τυχόν φθορές, καθαριότητα, κόστος ηλεκτρικού...) Φιξ ποσό ενώ κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα είναι, λ.χ., το νερό ή το ρεύμα το κοινόχρηστο; Αν θα προκύψει αβαρία; Πραγματικά σαστίζω με τα πράγματα που διαβάζω. Δηλαδή, όταν συμφωνήσατε σε αυτό το πράγμα, δεν είδατε τα προβλήματα; Χαλάει το ασανσέρ, από πού θα πληρωθεί, αφού δεν έχετε κοινόχρηστες δαπάνες με αποδείξεις; Σας είπαν, δηλαδή, "δώστε +20 στο ενοίκιο κι είστε κομπλέ" και σας φάνηκε νορμάλ αυτό; 20 (ή όσο) και το μήνα που δεν έρχεται νερό, 20 και το μήνα που έρχεται; 20 όταν έρχεται ρεύμα (απλήρωτο ήδη μια φορά και κομμένο, πάτε για δεύτερη...) 20 και όταν δεν έρχεται; Κάποια απόδειξη, τουλάχιστον, πως τα επιπλέον αυτά χρήματα κατατίθονται σε κάποιο λογαριασμό ως αποθεματικό για τις κοινόχρηστες δαπάνες της πολυκατοικίας υπάρχει ή να μην κάνω αφελείς ερωτήσεις; Σας τα κοστολόγησαν με αποδείξεις τα έξοδα της πολυκατοικίας όταν ζήτησαν + όσο; Και, τέλος πάντων, εδώ και μήνες που το κόστος της ενέργειας έχει πάει στα ύψη, σας είπε κανείς "με αυτά τα + όσα δεν βγαίνει"; Σας ζητήθηκε αύξηση; Ή βρήκαν μαγικό τρόπο με τα ίδια λεφτά να πληρώνουν πολλαπλάσια έξοδα; (Μάλλον να μην τα πληρώνουν επέλεξαν, από ό,τι διαβάζω). Τώρα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η μετακόμιση (διαδικασία που, κατά την άποψή μου, έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την πρώτη στραβή, καθώς τώρα καταλαβαίνω πως πάμε για δεύτερη διακοπή...) Και δικαστικά να πας (καλά, για εξώδικα δεν το συζητάω, τελείως πεταγμένα χρήματα) θέλεις χρήματα για δικηγόρο, Κύριος οίδε πόσα επιπλέον για τις εκάστοτε παραστάσεις στις (100% δεδομένες) διαδοχικές αναβολές, για να πάρει σειρά μια τέτοια υπόθεση μετά από χρόνια και, αν έχουν διάθεση για ομορφιές οι ιδιοκτήτες (που, με τέτοιες συμφωνίες που προτείνουν -και για κάποιο λόγο γίνονται δεκτές- ικανούς τους έχω) και κανένα εφετείο. Που, οκ, θεωρώ τη δικαίωση δεδομένη, οικονομική και ηθική, αλλά το πρακτικό ερώτημα είναι απλό: αυτή η διαδικασία θα πάρει χρόνια, στο μεταξύ τι θα κάνετε εσείς; Προφανώς δεν είναι εύκολη λύση η μετακόμιση. Όμως, ειλικρινά, το πλαίσιο ενοικίασης είναι ωρολογιακή βόμβα. Τι πλαίσιο της Ενοικίασης είναι το συνηθισμένο σε πάρα πολλές χώρες. Παλαιότερα που διέμενα εξωτερικό, σε πολυκατοικία 16 διαμερισμάτων, είχαμε fix τιμή ενοίκιο+κοινόχρηστα+ιντερνετ+νερό, με δώρο το Ρεύμα για τα πρώτα δύο χρόνια. Είναι και το μόνο σοβαρό πλαίσιο. Στις 18/5/2022 στις 1:35 ΜΜ, evkar είπε τι ακριβώς σημαίνει ότι τα κοινόχρηστα είναι μέσα στο ενοίκιο? Γιατί απόσο ξέρω το ενοίκιο αφορά την κατοικία-διαμέρισμα ,όπου κάνεις εσύ αποκλειστική χρήση , και τα κοινόχρηστα αφορούν χρήματα για την κοινόχρηστη ιδιοκτησία . Άλλο το ένα άλλο το άλλο . Σε απλά ελληνικά δεν πληρώνεται κοινόχρηστα , είτε γιατί δεν βγαίνουν είτε γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς είτε γιατί δεν υπάρχει διαχειριστής κλπ κλπ . Που πάτε και βρίσκεται τέτοια ακίνητα είναι απορίας άξιον . Κοινή πρακτική και η μόνη σοβαρή παγκοσμίως. Καθαρά πράγματα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Εντελώς ασόβαρο είναι. Μπακαλίστικο είναι ο ευγενικότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ. Δύο χρόνια στο εξωτερικό, ευτυχώς, δεν μου πρότεινε κανείς αυτή τη γελοιότητα. 6
Spiroth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 12:22 ΜΜ, Snoob είπε Εντελώς ασόβαρο είναι. Μπακαλίστικο είναι ο ευγενικότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ. Δύο χρόνια στο εξωτερικό, ευτυχώς, δεν μου πρότεινε κανείς αυτή τη γελοιότητα. Ευτυχώς που δεν είναι γελιότητα, και είναι απολύτως καθαρό με όρους στα συμβόλαια Μίσθωσης, καθώς σε πολλές χώρες ούτε να αλλάξεις το όνομα σε μετρητές νερού/ρεύματος, και μάλιστα στην Πολυκατοικία που έμενα,με Ηλεκτρονικό Δίκτυο Διαχείρησης Φυσικού Αερίου και Δίκτυο (Internet, Συνδρομητική) αυστηρά στο όνομα του Ιδιοκτήτη (Ιδιοκτήτης με Ιδιωτική Εταιρεία Ενοικίασης), που σημαίνει πως τα "Σοβαρά" που θεωρείς εσύ ούτε καν να γίνουν δεν έπαιζε. Και μάλιστα, ζημιές, όλες μέσα στην Τιμή η επισκευή τους, καθώς κάθε διαμέρισμα στην Τιμή του Ενοικίου περιλάμβανε 50 EUR προς Τεχνικά Τμήματα (ενδεικτικά εμένα ήρθαν καμιά 50αριά φορές σε 2 χρόνια, επιδιόρθωσαν από τοίχο που είχε μουσκέψει λόγω διαροής από το μπάνιο του δίπλα, μου άλλαξαν AC κούτα, μου τοποθέτησαν δική μου βάση TV στην θέση αυτής που προυπήρχε γιατί δεν σήκωνε την νέα μου τηλεόραση, μου άλλαξαν χερούλι στην εξώπορτα, και βάψιμο τσαμπέ πριν φύγω, είναι υποχρεωτικά κάθε διετία. Όλα στην Τιμή. Ξεκάθαρα και με όρους στο Συμβόλαιο). Όλα αυτά σε πολλές χώρες και συγκροτήματα είναι φυσιολογικά. 1
Vault13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Spiroth είπε Όλα αυτά σε πολλές χώρες και συγκροτήματα είναι φυσιολογικά. Μονο σε Αφρική εχω ακούσει τετοιου τυπου καταστάσεις. Και φανταζομαι, Μαρόκο, Σαουδικη Αραβία, κτλ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Vault13
Spiroth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Μονο σε Αφρική εχω ακούσει τετοιου τυπου καταστάσεις. Και φανταζομαι, Μαρόκο, Σαουδικη Αραβία, κτλ. Ευρωπαϊκή Ένωση. Σόφια (24 Μήνες), και είχα παρόμοιο Συμβόλαιο Γάνδη (12 Μήνες), Βρυξέλες (6 Μήνες), και Άμστερνταμ (6 Μήνες). 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, Spiroth είπε Ευτυχώς που δεν είναι γελιότητα, και είναι απολύτως καθαρό με όρους στα συμβόλαια Μίσθωσης, καθώς σε πολλές χώρες ούτε να αλλάξεις το όνομα σε μετρητές νερού/ρεύματος, και μάλιστα στην Πολυκατοικία που έμενα,με Ηλεκτρονικό Δίκτυο Διαχείρησης Φυσικού Αερίου και Δίκτυο (Internet, Συνδρομητική) αυστηρά στο όνομα του Ιδιοκτήτη (Ιδιοκτήτης με Ιδιωτική Εταιρεία Ενοικίασης), που σημαίνει πως τα "Σοβαρά" που θεωρείς εσύ ούτε καν να γίνουν δεν έπαιζε. Και μάλιστα, ζημιές, όλες μέσα στην Τιμή η επισκευή τους, καθώς κάθε διαμέρισμα στην Τιμή του Ενοικίου περιλάμβανε 50 EUR προς Τεχνικά Τμήματα (ενδεικτικά εμένα ήρθαν καμιά 50αριά φορές σε 2 χρόνια, επιδιόρθωσαν από τοίχο που είχε μουσκέψει λόγω διαροής από το μπάνιο του δίπλα, μου άλλαξαν AC κούτα, μου τοποθέτησαν δική μου βάση TV στην θέση αυτής που προυπήρχε γιατί δεν σήκωνε την νέα μου τηλεόραση, μου άλλαξαν χερούλι στην εξώπορτα, και βάψιμο τσαμπέ πριν φύγω, είναι υποχρεωτικά κάθε διετία. Όλα στην Τιμή. Ξεκάθαρα και με όρους στο Συμβόλαιο). Όλα αυτά σε πολλές χώρες και συγκροτήματα είναι φυσιολογικά. Δηλαδή για να καταλάβω, είχατε συμφωνήσει να δίνεις ένα ποσό κάθε μήνα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και το ρεύμα που έκαιγες όσο και να ήταν αυτό? Θα μπορούσες πχ να βάλεις 10 pc να κάνουν mining όλο το 24ωρο? Ή μήπως υπήρχε κάποιο ταβάνι στην κατανάλωση το οποίο αν το ξεπερνούσες θα πλήρωνες τα υπόλοιπα από την τσέπη σου? 1
Spiroth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή για να καταλάβω, είχατε συμφωνήσει να δίνεις ένα ποσό κάθε μήνα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και το ρεύμα που έκαιγες όσο και να ήταν αυτό? Θα μπορούσες πχ να βάλεις 10 pc να κάνουν mining όλο το 24ωρο? Ή μήπως υπήρχε κάποιο ταβάνι στην κατανάλωση το οποίο αν το ξεπερνούσες θα πλήρωνες τα υπόλοιπα από την τσέπη σου? Το 1ο Έτος, δώρο το Ρεύμα, ανεξαρτήτου κατανάλωσης, και το 2ο Έτος το πλήρωσα εγώ. Θέρμανση Ηλεκτρική 24/24ωρο το Χειμώνα, AC 24/24ωρο το Καλοκαίρι, καμιά δεκαριά φώτα ανοικτά 24/24ωρο. Και τα 16 διαμερίσματα παρόμοιες συμφωνίες. Όλα στο συμβόλαιο. Εν Έτη 2019/2020, Τιμή KWας μισή από αυτή που πλήρωνα Ελλάδα. Αυτό βέβαια δεν υπήρχε αλλού. Είναι ένα παράδειγμα, προς το point αυτών των Συμβολαίων. Το βασικό point είναι πως παντού κοινόχρηστα μέσα στο συμβόλαιο. Τελική Τιμή, και πάντα σταθερά. Και με την ανανέωση διαπραγμάτευση. Βέβαια αυτά θα τα βρείτε μόνο σε κούτα πολυκατοικίες/συγκροτήματα με σοβαρούς ανθρώπους. Για Ελλάδα δεν ξέρω. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Spiroth
Joshua21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Spiroth είπε Το 1ο Έτος, δώρο το Ρεύμα, ανεξαρτήτου κατανάλωσης, και το 2ο Έτος το πλήρωσα εγώ. Θέρμανση Ηλεκτρική 24/24ωρο το Χειμώνα, AC 24/24ωρο το Καλοκαίρι, καμιά δεκαριά φώτα ανοικτά 24/24ωρο. Όλα στο συμβόλαιο. Εν Έτη 2019/2020, Τιμή KWας μισή από αυτή που πλήρωνα Ελλάδα. Αυτό βέβαια δεν υπήρχε αλλού. Είναι ένα παράδειγμα, προς το point αυτών των Συμβολαίων. Το βασικό point είναι πως παντού κοινόχρηστα μέσα στο συμβόλαιο. Τελική Τιμή, και πάντα σταθερά. Και με την ανανέωση διαπραγμάτευση. Βέβαια αυτά θα τα βρείτε μόνο σε κούτα πολυκατοικίες/συγκροτήματα με σοβαρούς ανθρώπους. Για Ελλάδα δεν ξέρω. Αυτό που σε ρώτησα δεν το απάντησες, για τον πρώτο χρόνο θα μπορούσες να είχες βάλει 10 pc να κάνουν mining όλο το 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα? Με λίγα λόγια δεν θα έτρεχε τίποτα αν το ρεύμα που κατανάλωνες ήταν πενταπλάσιο από το νοίκι που πλήρωνες?
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που σε ρώτησα δεν το απάντησες, για τον πρώτο χρόνο θα μπορούσες να είχες βάλει 10 pc να κάνουν mining όλο το 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα? Με λίγα λόγια δεν θα έτρεχε τίποτα αν το ρεύμα που κατανάλωνες ήταν πενταπλάσιο από το νοίκι που πλήρωνες? Το έχει απαντήσει. Δωρεάν ρεύμα το πρώτο έτος ανεξαρτήτου κατανάλωσης. Τώρα αυτό που ρωτάς είναι ένα θέμα. Έστω ότι κάνει ο άλλος μια εξωφρενική και παράλογη κατανάλωση ρεύματος που θα βάλει μέσα τον ιδιοκτήτη, θα του το χαρίσουν άραγε ακόμα κι αν υπέγραψε για ανεξαρτήτου κατανάλωσης στο συμβόλαιο; Λογικά ναι, εκτός κι αν κινηθούν δικαστικά οι ιδιοκτήτες και αποδείξουν ότι η κατανάλωση ρεύματος οφείλεται σε δόλιους σκοπούς. 1
Spiroth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που σε ρώτησα δεν το απάντησες, για τον πρώτο χρόνο θα μπορούσες να είχες βάλει 10 pc να κάνουν mining όλο το 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα? Με λίγα λόγια δεν θα έτρεχε τίποτα αν το ρεύμα που κατανάλωνες ήταν πενταπλάσιο από το νοίκι που πλήρωνες? Φίλε μου τι να σου απαντήσω? Σε υποθετικό ερώτημα? Άντε να σου απαντήσω. Φαντάζομαι πως ναι. Καθώς ήταν ΔΩΡΟ ο πρώτος χρόνος για τους πρώτους ενοίκους του κουτάτου συγκροτήματος της Εταιρείας που το έχει ιδιοκτησία. Συγκεκριμένα, σε Ενοίκιο 800 EUR, τον Χειμώνα που χρησιμοποιούσα Ηλεκτρική Θέρμανση, πλήρωνε η Ιδιοκτήτρια Εταιρεία κάπου 250 EUR τον Μήνα. Το πάνελ έκαιγε πολλές KWώρες. Άνοιξη/Φθιμόπωρο/Καλοκαίρι, με AC ανοικτό μόνιμα, 40 EUR λογαριασμός τον Μήνα. Τώρα ok? Κάναμε μία υπόθεση και την αναλύσαμε. Μια χαρά. 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το έχει απαντήσει. Δωρεάν ρεύμα το πρώτο έτος ανεξαρτήτου κατανάλωσης. Τώρα αυτό που ρωτάς είναι ένα θέμα. Έστω ότι κάνει ο άλλος μια εξωφρενική και παράλογη κατανάλωση ρεύματος που θα βάλει μέσα τον ιδιοκτήτη, θα του το χαρίσουν άραγε ακόμα κι αν υπέγραψε για ανεξαρτήτου κατανάλωσης στο συμβόλαιο; Λογικά ναι, εκτός κι αν κινηθούν δικαστικά οι ιδιοκτήτες και αποδείξουν ότι η κατανάλωση ρεύματος οφείλεται σε δόλιους σκοπούς. Ακριβώς. By the Way, άσχετο fun fact. Το μόνο θέμα που είχε η Εταιρεία με κάποιον ενοικιαστή ήταν με ένα ζευγάρι... Ελλήνων. Κρητικών συγκεκριμένα. Άλλαξαν κλειδαριά χωρίς έγκριση (Ηλεκτρονικές Κλειδαριές), και ενώ έλειπαν χτύπησε η σήμανση καπνού, ήρθε το συνεργείο, παραβίασε την πόρτα αφού δεν ήταν η δηλωμένη κλειδαριά (την έσπασε για την ακρίβεια) και ήταν και λάθος Συναγερμός. Ανάγκασαν τους Ενοίκους να πληρώσουν την πόρτα, μαζί με πρόστιμο (πρόστιμο στο συμβόλαιο, 20% επιπλέον της Τιμής Επισκευής για φθορά που προκάλεσες εσύ), και οι Κρητικοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τους ψάχνουν για να πάνε διακστήριο για τα σπασμένα και για περίπου 8 Μήνες ενοίκια για τα οποία είχαν ακόμα συμβόλαιο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Spiroth
Vault13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ φιλε, Ελλαδα δεν εφαρμοζεται αυτό και οπου σε εμας εφαρμόστηκε δεν τραβαει. Ειτε θα γινει mining ειτε θα την κοπανησει η εταιρεια. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Vault13
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Spiroth είπε Φίλε μου τι να σου απαντήσω? Σε υποθετικό ερώτημα? Άντε να σου απαντήσω. Φαντάζομαι πως ναι. Καθώς ήταν ΔΩΡΟ ο πρώτος χρόνος για τους πρώτους ενοίκους του κουτάτου συγκροτήματος της Εταιρείας που το έχει ιδιοκτησία. Συγκεκριμένα, σε Ενοίκιο 800 EUR, τον Χειμώνα που χρησιμοποιούσα Ηλεκτρική Θέρμανση, πλήρωνε η Ιδιοκτήτρια Εταιρεία κάπου 250 EUR τον Μήνα. Το πάνελ έκαιγε πολλές KWώρες. Άνοιξη/Φθιμόπωρο/Καλοκαίρι, με AC ανοικτό μόνιμα, 40 EUR λογαριασμός τον Μήνα. Τώρα ok? Κάναμε μία υπόθεση και την αναλύσαμε. Μια χαρά. Ακριβώς. By the Way, άσχετο fun fact. Το μόνο θέμα που είχε η Εταιρεία με κάποιον ενοικιαστή ήταν με ένα ζευγάρι... Ελλήνων. Κρητικών συγκεκριμένα. Άλλαξαν κλειδαριά χωρίς έγκριση (Ηλεκτρονικές Κλειδαριές), και ενώ έλειπαν χτύπησε η σήμανση καπνού, ήρθε το συνεργείο, παραβίασε την πόρτα αφού δεν ήταν η δηλωμένη κλειδαριά (την έσπασε για την ακρίβεια) και ήταν και λάθος Συναγερμός. Ανάγκασαν τους Ενοίκους να πληρώσουν την πόρτα, μαζί με πρόστιμο (πρόστιμο στο συμβόλαιο, 20% επιπλέον της Τιμής Επισκευής για φθορά που προκάλεσες εσύ), και οι Κρητικοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τους ψάχνουν για να πάνε διακστήριο για τα σπασμένα και για περίπου 8 Μήνες ενοίκια για τα οποία είχαν ακόμα συμβόλαιο. Την έκαναν οι Κρητικοί..... Διαμερίσματα με την τιμή κοινοχρήστων μέσα στο νοίκι ενσωματωμένο έχουμε εδώ μια πολυκατοικία στα Εξάρχεια που ανήκει σε φορέα του δημοσίου και νοικιάζει τα διαμερίσματα. Παλαιότερα μου είχανε πει πως είχανε και το νερό μέσα αλλά το κατηργησαν γιατί είχανε σχεδόν όλοι υπερκαταναλωση νερού και φεσωναν τον φορέα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις