Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου εάν κάποιος γνωρίζει. Εγώ και η μητέρα μου κατοίκουμε στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα. Και τα δύο διαμερίσματα είναι ιδιοκτησίας μας. Από τον Δεκέμβρη έως τώρα έχει εξαφανιστεί η εταιρεία που υποτίθεται έχει τη διαχείριση. Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι θα γίνει συνέλευση κλπ γιατί υπάρχουν διαμερίσματα που οφείλουν 2 και 3 χιλιάδες ευρώ. Να σημειώσω πως μέχρι να σταματήσει η έκδοση κοινοχρήστων εγώ και η μητέρα μου δε χρωστούσαμε ούτε ευρώ και πηγαίναμε και πληρώναμε το κοινόχρηστο ρεύμα και μας το αφαιρουσαν από τα κοινόχρηστα. Τελικά δύο ημέρες πριν  κόπηκε το κοινόχρηστο ρεύμα με ότι συνεπάγεται αυτό. Πως να κινηθώ τώρα; έχει κάποιος κάποια ιδέα που να απευθυνθώ; η εταιρεία έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί και δεν εκδίδει κοινόχρηστα απο Δεκέμβρη έως σήμερα. Συνέλευση δεν έχει γίνει και ενώ έλεγαν ότι θα κινηθούν νομικά για τις οφειλές δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ενώ τώρα συνέβη και η διακοπή και χωρίς φωτισμό και ασανσέρ τα πράγματα είναι δύσκολα... 

Επεξ/σία από chrisleft
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, chrisleft είπε

Αφού υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου εάν κάποιος γνωρίζει. Εγώ και η μητέρα μου κατοίκουμε στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα. Και τα δύο διαμερίσματα είναι ιδιοκτησίας μας. Από τον Δεκέμβρη έως τώρα έχει εξαφανιστεί η εταιρεία που υποτίθεται έχει τη διαχείριση. Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι θα γίνει συνέλευση κλπ γιατί υπάρχουν διαμερίσματα που οφείλουν 2 και 3 χιλιάδες ευρώ. Να σημειώσω πως μέχρι να σταματήσει η έκδοση κοινοχρήστων εγώ και η μητέρα μου δε χρωστούσαμε ούτε ευρώ και πηγαίναμε και πληρώναμε το κοινόχρηστο ρεύμα και μας το αφαιρουσαν από τα κοινόχρηστα. Τελικά δύο ημέρες πριν  κόπηκε το κοινόχρηστο ρεύμα με ότι συνεπάγεται αυτό. Πως να κινηθώ τώρα; έχει κάποιος κάποια ιδέα που να απευθυνθώ; η εταιρεία έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί και δεν εκδίδει κοινόχρηστα απο Δεκέμβρη έως σήμερα. Συνέλευση δεν έχει γίνει και ενώ έλεγαν ότι θα κινηθούν νομικά για τις οφειλές δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ενώ τώρα συνέβη και η διακοπή και χωρίς φωτισμό και ασανσέρ τα πράγματα είναι δύσκολα... 

Θα πρεπει να βρεις την εταιρεια αυτη..Παρε τηλεφωνο..Στειλε ενα email.. Μπορει να υπηρξε θεμα με τα κοινοχρηστα..Μπορει να  χρωστουσαν λεφτα και σε αυτους..Και μετα κοιτας..Στειλε ενα εξωδικο στους αλλους ενοικους και ιδιοκτητες..Κανε κατι..Ζητησε συνελευση..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Συγγνώμη εξώδικο υποτίθεται πρέπει να στείλει η διαχείριση της πολυκατοικίας στην περίπτωση αυτή η εν λόγω εταιρεία διαχείρισης. Όσον αφορά τη συνέλευση επίσης είχα παρακαλέσει την εταιρεία να κάνει αλλά τίποτα. Το θέμα μου είναι ότι δε φαίνεται να ενδιαφέρονται πο υπόλοιποι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές και δε ξέρω που θα βγει αυτό. Εγώ διαθέτω όλες τις αποδείξεις μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε η έκδοση κοινοχρήστων οπότε θεωρώ ότι θα είμαι καλυμμένος νομικά 

Δημοσ.

Μπάχαλο...... Και δικηγόρο θα χρειαστείτε. 

Διαμερίσματα χρωστάνε στην εταιρεία κοινόχρηστα. Η εταιρεία έχει εξαφανιστεί και σας κόπηκε το ρεύμα. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chrisleft είπε

Συγγνώμη εξώδικο υποτίθεται πρέπει να στείλει η διαχείριση της πολυκατοικίας στην περίπτωση αυτή η εν λόγω εταιρεία διαχείρισης. Όσον αφορά τη συνέλευση επίσης είχα παρακαλέσει την εταιρεία να κάνει αλλά τίποτα. Το θέμα μου είναι ότι δε φαίνεται να ενδιαφέρονται πο υπόλοιποι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές και δε ξέρω που θα βγει αυτό. Εγώ διαθέτω όλες τις αποδείξεις μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε η έκδοση κοινοχρήστων οπότε θεωρώ ότι θα είμαι καλυμμένος νομικά 

Στην εταιρεία πρέπει να στείλετε εξώδικο για να κάνει τη δουλειά της κι εφόσον εσείς είσαστε εντάξει να σας αποζημιώσει.

Η εταιρεία με τη σειρά της πρέπει να κυνηγήσει αυτούς που χρωστάνε.

Δυστυχώς πρέπει να πάτε σε δικηγόρο, καλά ξεμπερδέματα.

By the way, έκδοση κοινοχρήστων μπορεί να γίνει και εδώ, δωρεάν.

http://www.katanomi.gr

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisleft είπε

Μερικες ιστοριες εδω στο φορουμ, δεν ξερω πραγματικα αν θελετε και τα παθαινετε. 8 μηνες χωρις κοινοχρηστα και τωρα ψαχνεστε? good luck.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μερικες ιστοριες εδω στο φορουμ, δεν ξερω πραγματικα αν θελετε και τα παθαινετε. 8 μηνες χωρις κοινοχρηστα και τωρα ψαχνεστε? good luck.

Αυτα εδω δεν ειναι τιποτα. Αμερικη να δεις τι παιζει :) αν απλα γλιτωσεις με τη ζωη σου εκει καλα εισαι

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Βρες την εταιρια και ζητα για αρχη καθε αποδειξη που διαθετει.Τοσους μηνες δεν ενδιαφερθηκε κανεις?

Η εταιρεια δεν εχει καμια δικαιοδοσια να στειλει εξωδικα.Δεν χρωσταει κανενας σε αυτην χρηματα ,μια διαχειριση ταμείου κανει.Οι υπολοιποι δεν ενδιαφερονται γιατι προφανως δεν πληρωναν.

16 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στην εταιρεία πρέπει να στείλετε εξώδικο για να κάνει τη δουλειά της κι εφόσον εσείς είσαστε εντάξει να σας αποζημιώσει.

Η εταιρεία με τη σειρά της πρέπει να κυνηγήσει αυτούς που χρωστάνε.

Δυστυχώς πρέπει να πάτε σε δικηγόρο, καλά ξεμπερδέματα.

By the way, έκδοση κοινοχρήστων μπορεί να γίνει και εδώ, δωρεάν.

http://www.katanomi.gr

H εταιρεια δεν εχει καμια υποχρεωση να κυνηγαει ουτε και κανενα δικαιωμα.Λογιστικά και εισπρακτικά χρέη εκτελει απλά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τί είναι αυτό το site που δεν έχει ούτε ασφαλή κρυπτογράφηση; σοβαρά τώρα;

Νομίζω 2 χρόνια τώρα γίνεται χρήση από πολυκατοικία 5 διαμερισμάτων, επειδή ο προηγούμενος που τα έβγαζε επί πληρωμή τα φόρτωσε στον κόκορα για μήνες και τον ψάχναμε.

Θα μπορούσε να γίνει και με κάποιο λογιστικό φύλλο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τις γνώσεις στην πολυκατοικία.

Δημοσ.

20 διαμερίσματα έχει η πολυκατοικία. Εχω ενδιαφερθεί μόνο εγώ τόσους μήνες με το να προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία να δω τι μπορεί να γίνει κλπ. Εχω μιλήσει και σε δύο ιδιοκτήτες αλλά μηδέν αποτέλεσμα. Δυστυχώς μόνος μου δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι... 

Δημοσ.

20 διαμερίσματα έχει η πολυκατοικία. Εχω ενδιαφερθεί μόνο εγώ τόσους μήνες με το να προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία να δω τι μπορεί να γίνει κλπ. Εχω μιλήσει και σε δύο ιδιοκτήτες αλλά μηδέν αποτέλεσμα. Δυστυχώς μόνος μου δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι... 

Καλά τότε.. Θα μείνετε χωρίς ρευμα, ασανσέρ κτλπ.. Οι άλλοι τι λένε ιδιοκτήτες, ενοικιαστες .. Έκτακτη συνέλευση.. Βάλε έναν δικηγόρο να το τρέξει.. Να στέλνει εξώδικα για τα κοινόχρηστα.. Να εισπράξετε  τα χρήματα.. 

Δημοσ.

Κατ' αρχήν στον δικηγόρο πρέπει να αποτανθεί ο ίδιος ο διαχειριστής. Ο δικηγόρος για να κινηθεί θα ζητήσει το χαρτί που η ΓΣ εξέλεξε τον διαχειριστή. Αν δεν γίνει αυτό μην περιμένετε κάτι, ο ιδιοκτήτης που δεν είναι διαχειριστής δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός από το να συνεργαστεί με τον διαχειριστή για την επίλυση του προβλήματος. 

Δημοσ.

Τα 'χει φάει τα λεφτά η εταιρεία και εξαφανίστηκε, και τώρα τρέχα βγάλε άκρη...
Βάλε δικηγόρο δικό σου γατόνι, να ενεργήσει για λογαριασμό σου ως έχων νόμιμο συμφέρον προς πάσα κατεύθυνση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...