Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Είμαι φοιτητής και ασφαλίζομαι στον ΕΟΠΠΥ μέσω των γονιών μου. Εδώ και περισσότερο καιρό από ότι θέλω να ομολογήσω έχω αρκετά θέματα υγείας, και θέλω επιτέλους να πάω σε γιατρό να μου γράψει τις απαραίτητες εξετάσεις και ό,τι άλλο είναι που χρειάζεται. Το πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να απευθυνθώ.

Δεν έχω θέμα να ξοδέψω λίγα λεφτά αν πρόκειται να επισκεφτώ ιδιώτες και με βοηθήσουν, ωστόσο όμως δεν θέλω να πετάξω κιόλας λεφτά που δεν χρειάζονται. Γι'αυτό φαντάζομαι πως μπορώ να ξεκινήσω με το δημόσιο και έχοντας αποτελέσματα εξετάσεων μπορώ να επισκεφτώ κάποιο ιδιώτη για μιά δεύτερη άποψη - το οποίο σαν θεωρία ακούγεται εύλογο, αλλά στη πράξη, πόση προσοχή θα μου δόσουν οι γιατροί του δημοσίου; Στις περιορισμένες εμπειρίες μου με γιατρούς, έχουν δείξει μηδενικό ενδιαφέρον και εν τέλει δεν μου έλυσαν και τα προβλήματα μου.

Από εκεί και πέρα, για ιδιώτες φαντάζομαι επιλέγω έναν μέσω του doctoranytime, στο δημόσιο πως θα κλείσω ραντεβού; Βλέπω ότι υπάρχει η "καινούργια" πλατφόρμα finddoctors.gov.gr που αν ψάξω για γενικό ιατρό(ή παθολόγο; έχουν καν διαφορά;) μονάχα σε κανά δυό μέρη βγάζει ραντεβού.

Εν τέλει μακρυγορώ χωρίς να λέω και πολλά... απλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το καλύτερο τρόπο να προχωρήσω. Ευχαρίστω για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα θα πας σε παθολογο η γενικό γιατρό, θα του πεις τα προβλήματα, θα σε ρωτήσει, θα σου πει αυτός τι εξετάσεις να κάνεις η μπορεί να σε παραπέμψει κατευθείαν σε άλλη ειδικότητα γιατρού, μετα προχωράς με την άλλη ειδικότητα κοκ. 

Ιδιωτικό ή δημόσιο, επιλέγεις εσύ. Αν δεν θες αναμονες και καθυστερήσεις, μόνο ιδιωτικώς όλα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ιδιωτικό ή δημόσιο, επιλέγεις εσύ. Αν δεν θες αναμονες και καθυστερήσεις, μόνο ιδιωτικώς όλα. 

Θεωρητικά στο finddoctors.gov.gr μου έχει βγάλει μερικά αυτήν την εβδομάδα αν και απέχουν αρκετά από το σπίτι μου. Το θέμα είναι ότι αυτή η πλατφόρμα βγάζει όντως όλα τα ραντεβού ή αν πάρω τηλέφωνα το κάθε ιατρείο θα έχουν κενά να με βάλουν χωρίς παράλογες καθυστερήσεις..; Γιατί αν όντως δεν υπάρχει καμία διαθεσιμότητα(τραγικό) τότε είτε πρέπει να κάτσω να πάω σε εκείνο που μου έβγαλε ή αναγκαστικα ιδιωτικά...

Δημοσ.

Για δημοσιο κοιτάς τα πλησιέστερα χρονικά διαθέσιμα ραντεβού ανά γιατρό από την πλατφόρμα. Για ιδιωτικό τους παίρνεις τηλέφωνο και κρίνεις ανάλογα το ραντεβού που θα σου πούνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.idika.gr/pfy/ηλεκτρονικα-ραντεβου.html

Επιλέγεις ειδικοτητα, περιοχη και Κεντρο υγειας (Κ. Υ.) 

Απο δω εκλεινα σε πολλους γιατρους, οφθαλμιατρους, καρδιολογους, οδοντιατρους, σε κεντρα υγειας και για μενα και για την συζυγο. 

Τωρα βεβαια εχω ιδιωτικη μεσω της δουλειας οποτε παω σε ιδιωτικες κλινικες και βιοιατρικη για εξετασεις δωρεαν. 

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...