Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris MOZ είπε

Τις κασέτες τις είχα από μικρό παιδί πλέον είμαι 23

Ακομα παιδι εισαι :P
Ποσα χρονια ειχες την κασεττα;Την εχεις αγορασει εσυ απο καταστημα,στην ειχα κανει δωρο;
Να υποθεσω οτι ηταν καποιο ποκεμον;

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ακομα παιδι εισαι :P
Ποσα χρονια ειχες την κασεττα;Την εχεις αγορασει εσυ απο καταστημα,στην ειχα κανει δωρο;
Να υποθεσω οτι ηταν καποιο ποκεμον;

Οι γονείς μου για δώρο μου την είχαν πάρει. Ναι ποκεμον. Πρέπει να την έχω από 10 χρονών. Δεν θυμάμαι ακριβώς ήμουν δημοτικό σίγουρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Οι γονείς μου για δώρο μου την είχαν πάρει. Ναι ποκεμον. Πρέπει να την έχω από 10 χρονών. Δεν θυμάμαι ακριβώς ήμουν δημοτικό σίγουρα.

Ακομα και στο DS ειχαν βγει reproduction για τα ποκεμον,αν και δεν πιστευω να βρηκαν πριν απο 10+ χρονια οι δικοι σου τετοια κασεττα.

Δημοσ.

Όχι ούτε καν που να βρουν ειδικά από τοπικό μαγαζί νησιού τα 50αρια σφύριζαν! 

Μόλις τώρα, Chris MOZ είπε

Όχι ούτε καν που να βρουν ειδικά από τοπικό μαγαζί νησιού τα 50αρια σφύριζαν! 🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Όχι ούτε καν που να βρουν ειδικά από τοπικό μαγαζί νησιού τα 50αρια σφύριζαν! 

Τελος παντων,επειδη σε βλεπω αγχωδη τυπο και ευγενικο,μη σκας και μη δινεις πατημα στον καθενα να λεει οτι του ερθει.
Οριζεις το εδαφος σου και τους κοβεις τον αερα,αλλιως ολη τη ζωη θα σου ερχονται τετοιοι.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

23 είναι αδύνατον να έχεις αυθεντική κασέτα εννοώ από μαγαζί. Δηλαδή 10 ήσουν το 2010. Το 2010 δεν υπήρχε Pokemon Blue/Yellow/Red/Crystal/Gold/Silver/Emerald/Diamond/FireRed/LeafGreen/Sapphire/Ruby ούτε για δείγμα καινούργια. 

12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ακομα και στο DS ειχαν βγει reproduction για τα ποκεμον,αν και δεν πιστευω να βρηκαν πριν απο 10+ χρονια οι δικοι σου τετοια κασεττα.

Ναι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εκτός και ήταν ΗΠΑ και αγόρασε από κάποιο Moms and Pops αλλά με κανά καπέλα 50-100 δολάρια. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

23 είναι αδύνατον να έχεις αυθεντική κασέτα εννοώ από μαγαζί. Δηλαδή 10 ήσουν το 2010. Το 2010 δεν υπήρχε Pokemon Blue/Yellow/Red/Crystal/Gold/Silver/Emerald/Diamond/FireRed/LeafGreen/Sapphire/Ruby ούτε για δείγμα καινούργια.

Μα δε μίλησε κανείς για αυτές τις κασέτες!! Μην αφήνεις υπόνοιες ότι έχω κάνει κάτι! 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Θα είχε ποιο καινούρια από όσες έγραψες, το 2010 έβρισκες ανετα Diamond/Pearl, Black/White (Nintendo DS). Τότε τις είχα πάρει εγώ. Το 99 είχα ήδη Pokemon Red. :)

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pokemon640 είπε

Θα είχε ποιο καινούρια από όσες έγραψες, το 2010 έβρισκες ανετα Diamond/Pearl, Black/White (Nintendo DS). Τότε τις είχα πάρει εγώ. Το 99 είχα ήδη Pokemon Red. :)

Την Platinum πούλησα και θέλω να πουλήσω και την Pearl που ανέφερες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Δεν είχε. Δεν έβρισκες, μην λες ότι να ναι. Γλυφάδα μένω κοντά. Τις είχα αγοράσει όλες από Βούλα Γερμανό. Εξαφανίζονταν μετά. Δεν ξέρω εσύ που έμενες/μένεις, αλλά νότια προάστια δεν υπήρχαν. 

Άλλο Black and White και αλλο Diamond/Pearl/Platinum. Επίσης αλλο 2008 και αλλο 2010. 

16 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Μα δε μίλησε κανείς για αυτές τις κασέτες!! Μην αφήνεις υπόνοιες ότι έχω κάνει κάτι! 

Sorry. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Δεν είχε. Δεν έβρισκες, μην λες ότι να ναι. Γλυφάδα μένω κοντά. Τις είχα αγοράσει όλες από Βούλα Γερμανό. Εξαφανίζονταν μετά. Δεν ξέρω εσύ που έμενες/μένεις, αλλά νότια προάστια δεν υπήρχαν. 

Άλλο Black and White και αλλο Diamond/Pearl/Platinum. Επίσης αλλο 2008 και αλλο 2010.

Δεν λέω ότι νάνε, κέντρο μένω, μια βολτούλα Public και τζούπ έτοιμη. Ένα ψαξιματάκι με 1 κλίκ στο skroutz και έβρισκες, καλός όρισες στο ίντερνετ ! Μαγαζιά για να βρεις υπάρχουν άπειρα, θες console club ? θες game explorers ? και πάει λέγοντας :) αλίμονο να μην γνωρίζω πόσο εύκολα βρίσκεις κάτι. Όπως είπε και ο Κώστας στο TTL, το "ψάξιμο" τελικά θεωρείται skill 😆 και επειδή σε λίγο θα μου πεις ότι δεν υπήρχε skroutz ως τρόπο ψαξίματος, μια χαρά υπήρχε και τότε.

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως λίγο άσχετο με το θέμα αλλά, με την ευκαιρία, ιστοσελίδα αγγελιών που αναφέρεται παραπάνω προτρέπει τους χρήστες να "ταυτοποιηθούν" επιβεβαιώνοντας το τηλέφωνο τους !!!!!! ταυτόχρονα με τα στοιχεία Πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενώ τους ζητείται να παρέχουν 1) αριθμό κάρτας, 2) ημερομηνία λήξης, 2) το όνομα στην κάρτα και το CVC/CVV !!!!!!!!! Όποιος καταλαβαίνει τί γίνεται μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει όταν θα "σκάσει η μπόμπα" - "θα κλάψουνε μανούλες".

Άρα λοιπόν όταν μιλάμε για τέτοιες ιστοσελίδες αγγελιών (για να επανέλθω και στο θέμα) είναι περιττό ν' αναρωτιόμαστε γιατί, οι "τριγωνικές συναλλαγές", οι πολλαπλοί λογαριασμοί/προφίλ από το ίδιο μέλος, το τρολάρισμα το παζάρι,οι "εκβιασμοί", το σπαμ και η αναξιοπιστία πηγαίνουν  σύννεφο.

Γενικά όλες οι ιστοσελίδες που έχουν αποκλειστικό "στόχο" και "θέμα" τις αγγελίες ήταν είναι και θα είναι προβληματικές

Επεξ/σία από compubile
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, compubile είπε

Γενικά όλες οι ιστοσελίδες που έχουν αποκλειστικό "στόχο" και "θέμα" τις αγγελίες ήταν είναι και θα είναι προβληματικές

Μην είσαι απόλυτος, το ebay διέπρεψε γιατί έχει αυστηρό μηχανισμό ελέγχου, όχι ότι αυτό είναι 100% αναμάρτητο, αλλά σίγουρα περισσότερο αξιόπιστο από ένα άλλο Χ Υ άγνωστο site που δεν έχει αυστηρούς μηχανισμούς ελέγχου. Αν κάποιος κάνει τις ίδιες "μαγκιές" μέσα στο ebay βρίζοντας η προσβάλλοντας τον άλλο, τον έχουν στείλει από ΧΘΕΣ και δεν σηκώνουν τέτοια εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...