Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω ανάγκη τα λεφτά που σου έδωσα αλλά να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι που νιώθουν ότι τα έχουν ανάγκη και είναι το ίδιο τρελοί με εμένα και έχουν διαθέσιμες όμοιες λύσεις με εμένα. Σε αυτό το μήνυμα δεν θα μπορείς να απαντήσεις και δε θα ξαναβρείς αυτό το προφίλ ή κάτι παρόμοιο. Να φοβάσαι από εδώ και πέρα. Έτσι έγραψε σε μήνυμα που ΔΕΝ μπορώ να απαντήσω.

12 λεπτά πριν, Snoob είπε

Τι ακριβώς γράφει;

Για να καταλάβουμε ποιο είναι το απειλητικό μήνυμα.

Απειλητικό μήνυμα είναι το "θα πάω σε δικηγόρο", απειλητικό είναι και το "θα έρθω από εκεί να σε κοντύνω πέντε πήχεις". ΑΛΛΟ το ένα, ΑΛΛΟ το άλλο.

ΕΣΥ, του έχεις προτείνει κάποια λύση και την αρνήθηκε;

Για όσους θέλουν να πάνε αστυνομία και να κάνουν μήνυση να ξέρετε ότι πλέον είναι δωρεάν. Άλλαξε πριν 2 χρόνια. Πήγα στο τμήμα.

Επεξ/σία από Chris MOZ
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Mόνο καταγγελία στην αστυνομία.

Κάτι άλλο δεν γίνεται. Από εκεί θα επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα, από όπου θα τους δόσουν όποια στοιχεία ζητηθούν. 

Όπως θα συνέβαινε με κάθε ιστοσελίδα, δηλαδή.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snoob είπε

Mόνο καταγγελία στην αστυνομία.

Κάτι άλλο δεν γίνεται. Από εκεί θα επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα, από όπου θα τους δόσουν όποια στοιχεία ζητηθούν. 

Όπως θα συνέβαινε με κάθε ιστοσελίδα, δηλαδή.

Ναι ισχύει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Εγώ δεν έχω ανάγκη τα λεφτά που σου έδωσα αλλά να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι που νιώθουν ότι τα έχουν ανάγκη και είναι το ίδιο τρελοί με εμένα και έχουν διαθέσιμες όμοιες λύσεις με εμένα. Σε αυτό το μήνυμα δεν θα μπορείς να απαντήσεις και δε θα ξαναβρείς αυτό το προφίλ ή κάτι παρόμοιο. Να φοβάσαι από εδώ και πέρα. Έτσι έγραψε σε μήνυμα που ΔΕΝ μπορώ να απαντήσω.

Σου κάνει πλαγίως απειλές ζωής, οπότε πας αστυνομία και τον κινηγάς κανονικά όπως έγραψε ο Snoob.

Όσο για τον @StamTheMan που μου έκανε "χαχα" πριν, ας χτυπήσει τη καρτούλα του αύριο να κάνει το 8ωρο του και ας με αφήσει ήσυχο, εφόσον δεν κατανοεί πως λειτουργεί μια ιστοσελίδα/οργανισμός.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

150€ έχει η μήνυση στην αστυνομία.

Είχε ή έχει; Εξ όσων γνωρίζω, το παράβολο για μήνυση έχει καταργηθεί. Ξέρεις κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο; 

Δημοσ.

παλιά που ασχολιομουν με το άθλημα αγγελιών οτιδιποτε πουλούσα το τραβούσα σε video (και κατά την παράδοση)

μου έτυχε κάνα δυο φορές να με εκβιαζουν, ετσι την πρώτη ειπα οτι εχω video και απλά ξεκόλλησε την δεύτερη δεν ξεκολλούσε και εκανα καταγγελία στην δίωξη (τον εκαναν καλοκαιρινό μπορώ να πω)

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

παλιά που ασχολιομουν με το άθλημα αγγελιών οτιδιποτε πουλούσα το τραβούσα σε video (και κατά την παράδοση)

μου έτυχε κάνα δυο φορές να με εκβιαζουν, ετσι την πρώτη ειπα οτι εχω video και απλά ξεκόλλησε την δεύτερη δεν ξεκολλούσε και εκανα καταγγελία στην δίωξη (τον εκαναν καλοκαιρινό μπορώ να πω)

Δηλαδή τι του έκαναν;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Είχε ή έχει; Εξ όσων γνωρίζω, το παράβολο για μήνυση έχει καταργηθεί. Ξέρεις κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο; 

Ευτυχώς από το 2019 καταργήθηκε (και αχρείαστο να μου είναι)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Δηλαδή τι του έκαναν;

Λογικά δικαστήριο, καταδίκη, που σημαίνει κάποιο πρόστιμο προς το κρατος, πληρωμή δικαστικών εξόδων στο θύμα καθώς και κάποια αξίωση επιπλέον για την ταλαιπωρία που υπέστη ο δεχόμενος την απειλή. Πόσα λεφτά μπορεί να είναι αυτά; Σίγουρα πάνω 2k θα πω εμπειρικα. 

Αγόρασες κάτι που δεν το γουστάρεις, λες μ.... στον πωλητή, σου στέλνει βίντεο, συνεχίζεις τις μ.... Όλα αυτά για έναν παιδαριωδη χαζοεγωισμο και νοοτροπίας να περάσει το δικό μου εγώ νίκησα, πλερωσε τα χιλιαρικακια μετά. 

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε

Δηλαδή τι του έκαναν;

δεν εχω ιδέα, παντός ξέρω οτι ειχε γίνει σύλληψη (και ουτε με με ένοιαξε τι έγινε μόνο και μονο που δεν τον ξανά άκουσα μου φτάνει και περισσεύει ) (αλλα έστελνε βαρβάτα πράγματα απειλές κατά την ζωή έβγαζε φώτο με όπλο και πολλα πολλά αλλα)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

δεν εχω ιδέα, παντός ξέρω οτι ειχε γίνει σύλληψη (και ουτε με με ένοιαξε τι έγινε μόνο και μονο που δεν τον ξανά άκουσα μου φτάνει και περισσεύει ) (αλλα έστελνε βαρβάτα πράγματα απειλές κατά την ζωή έβγαζε φώτο με όπλο και πολλα πολλά αλλα)

Αν σου κάνει τέτοια. Του κάνεις και ασφαλιστικά μέτρα μετά. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αν σου κάνει τέτοια. Του κάνεις και ασφαλιστικά μέτρα μετά. 

δεν πάει ετσι δεν ξέρεις με ποιον εχεις να κάνεις........ και ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα αν δεν είσαιζοντανσος για αυτο στην δίωξη εγινε μια καταγγελία με αποδειξεις και τελείωσε το θέμα

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Black Demis είπε

δεν πάει ετσι δεν ξέρεις με ποιον εχεις να κάνεις........ και ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα αν δεν είσαιζοντανσος για αυτο στην δίωξη εγινε μια καταγγελία με αποδειξεις και τελείωσε το θέμα

Δεν μπορω εγώ να ξέρω αν αυτός που απειλεί δεν είναι τρελός και δεν με ψάξει να το κάνει στην πράξη, οπότε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να του απαγορευτεί να με πλησιάσει η να μου στείλει μήνυμα κτλ. Στην πράξη δεν θα σε ξανά πειράξει αλλά γνωρίζουν το ιστορικό οι αρχές και τον φοβίζεις περισσότερο να μπει στην θέση του. 

Έχει τρελαθεί ο κόσμος.... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πω καλά, άλλη βλακεια και αυτό. Αφού η τιμή αναφέρεται στην αγγελία.... 

Αγγελία που αναφέρονται τα πάντα ακόμη και τι δεν με ενδιαφέρει (πχ παζάρια και ανταλλαγές) 

Δώσε τηλ να μιλήσουμε. 

Όσες φορές το έχω κάνει ήταν κάποια κουτοπονηριά για να μάθουν λεπτομέρειες πχ για ρυθμίσεις σε hardware κτλ απο αυτά που πουλάω είτε για να με παζαρέψουν πχ 50% κάτω απο την τιμή. 

Απο εδώ και πέρα όποιος μου ζητάει τηλέφωνο για να "συνεννοηθούμε" το γειώνω κανονικά!

Αφού ξέρεις να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο για να μου στείλεις μήνυμα να ζητήσεις το τηλέφωνο μου πάει να πει ότι ξέρεις πως και μπορείς να γράψεις την πρόταση σου.

Πχ "είναι διαθέσιμο; αν ναι το αγοράζω" σου απαντάω "εντάξει" και μου στέλνεις διεύθυνση. 

Ακόμη και παζάρι (σε λογικά πλαίσια) θα του δώσω μια σημασία αν το γράψεις ντούκου... αν μου πεις "δώσε τηλ να σε πάρω" και αρχίσεις τα παζάρια άντε γεια... όχι τίποτα άλλο παίρνουν και τον αριθμό μου ένα σωρό άκυροι και ούτε αυτό μου αρέσει, αν αγόρασες κάτι που πουλάω ναι να σου δώσω το τηλέφωνο μου, μετά χαράς 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...