Chris MOZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ενημερώσω αλλά και να ενημερωθώ σχετικά με ένα συμβάν που μου συνέβει και ακόμα καλά κρατεί. Πούλησα μέσω βεντορα 2 προϊόντα σε ένα παιδί. Εκείνος μετά από 3 μέρες που έγινε η συναλλαγή χέρι με χέρι άρχισε με απειλητικά μηνύματα κατευθείαν ότι του πούλησα κάτι πλαστό. Αυτό δεν ισχύει, από παιδάκι είχα αυτά που του πούλησα. Έστω όμως ότι δεν δούλευαν, το σωστό θα ήταν να μου πει ότι δεν δουλεύουν και να του δώσω τα λεφτά πίσω. Για να μη κουράσω πολύ, ακόμα συνεχίζει, έστειλε και χθες ένα απειλητικό μήνυμα. Εσείς τι θα κάνατε; Όλα αυτά έγιναν μέσω του site Vendora. 2
korakios Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 αναφορά σε διαχειριστές , αν επιμείνει του αναφέρεις οτι θα ειδοποιήσεις τη δίωξη ή ειδοποιείς τη δίωξη αν είναι κάτι σοβαρό 7
Pokemon640 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω gaming ιστοσελίδα, και από το 2016 διέκοψα οριστικά τις Αγγελίες. Ένας καρκίνος ήταν και αυτός. Ότι ήταν δύσκολο έως αδύνατο να διαχειριστώ κάτι τέτοιο από πολλές απόψεις (μεταξύ χρηστών, οικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό [προγραμματιστές, επόπτες], λογιστικά και φορολογικά). Όσο αφορά τη περίπτωσή σου, θα ήταν ιδανικό να μιλήσεις με τους διαχειριστές του Vendora, διατηρείς φυσικά και το δικαίωμα να του κάνεις και μήνυση, η και ασφαλιστικά μέτρα εφόσον σου φέρεται έτσι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από Pokemon640 4
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δεν ξέρω τι παίζει με τις αγγελίες στις διάφορες σελίδες. Διατηρώ λογαριασμό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, από τα συχνότερα που συμβαίνουν είναι να με ρωτάνε αν είναι ακόμα διαθέσιμο το προϊόν και όταν τους λέω ότι είναι δεν απαντάνε, για να μην έχω σβήσει την αγγελία σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο. Λιγότερο συχνο βέβαια αλλά έχει συμβεί και αυτό, είναι να αλλαζουν γνώμη λίγο πριν την τελική πληρωμή, μη απαντώντας καθόλου φυσικά, δεν κάθομαι να τους ρωτήσω και να τους υπενθυμίσω κάτι απλά θεωρώ ότι για άγνωστο λόγο άλλαξαν γνώμη. Ενας τυπάς ήθελε να αγοράσει κάτι αλλά επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει καλά ελληνικά όπως έλεγε (γράφοντας σχετικά σωστά και ορθογραφημενα) έλεγε ότι δεν κατάλαβε τι έγραφα και με ρωτούσε αν μπορεί να στείλει τα μηνύματα η γυναικα του επειδή αυτός δεν ξέρει, απαντώ οκ κανένα πρόβλημα, μετά από λίγα μηνύματα επανέρχεται ο ίδιος με τις ίδιες ερωτήσεις σχεδόν και να μου λέει τι έγινε τελικά με την αγορά; Του απαντώ ότι με την γυναίκα σας αυτό και αυτό περιμένω να μου πείτε αν θα αγοράσετε το αντικείμενο και πως θα γίνει η πληρωμή. Σιγή ιχθύος για 1 εβδομάδα, μετα αρχίζουν πάλι τα ίδια μηνύματα περί αγοράς ότι με ψάχνει για να αγοράσει το τάδε, του απαντώ τα ίδια σταμάτησε οριστικά ο διάλογος. Ελπίζω ποτε μην καταλήξω να βρίζομαι με κανέναν. 5
Chris MOZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, korakios είπε αναφορά σε διαχειριστές , αν επιμείνει του αναφέρεις οτι θα ειδοποιήσεις τη δίωξη ή ειδοποιείς τη δίωξη αν είνα Το vendora δεν θέλει να πάρει μέρος γιατί μίλησα με εκείνους και μου είπαν ότι είναι απλώς στην διάθεση των αρχών. Έπειτα, ο τύπος μου στέλνει μηνύματα και μετά με μπλοκάρει για να μη του απαντήσω. Το πιο πιθανό είναι οτι παίζει αλλά ποτέ δε ξέρεις στην Αθήνα. 8 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Έχω gaming ιστοσελίδα, και από το 2016 διέκοψα οριστικά τις Αγγελίες. Ένας καρκίνος ήταν και αυτός. Ότι ήταν δύσκολο έως αδύνατο να διαχειριστώ κάτι τέτοιο από πολλές απόψεις (μεταξύ χρηστών, οικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό [προγραμματιστές, επόπτες], λογιστικά και φορολογικά). Όσο αφορά τη περίπτωσή σου, θα ήταν ιδανικό να μιλήσεις με τους διαχειριστές του Vendora, διατηρείς φυσικά και το δικαίωμα να του κάνεις και μήνυση, η και ασφαλιστικά μέτρα εφόσον σου φέρεται έτσι. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάποια επίσημη κίνηση, μαθαίνω όμως ότι χρειάζονται λεφτά για μηνύσεις και τα συναφή που εγω δε μπορώ να διαθέσω τα χρήματα λόγω ότι είμαι φοιτητής. Επίσης με απειλεί οτι έχει αποδείξεις ότι είναι πλαστή και φοβάμαι μην έχει αλλάξει κάτι στην κασέτα που του πούλησα, μη μπλέξω από το πουθενά. Η συνείδηση μου είναι καθαρή και δεν φοβάμαι, παρά μόνο μην πειράξει τους γνωστούς μου που ανέφερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δηλαδή, του λες "στειλ' τα με έξοδά μου να σου καταθέσω τα λεφτά σου" και σου λέει όχι;
greekfragma Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 να ξέρεις υπάρχουν και λαμόγια που κάνουν επίτηδες επιστροφή προϊόν που μοιάζει με το δικό σου ή είχαν ένα ακριβώς ίδιο χαλασμένο και κρατάνε το καλό παίρνοντας και τα λεφτά πίσω από αγαθούς και αθώους (δε γράφω το σαν και σένα γιατί δε σε γνωρίζω) 9 1
MariaLog Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 απο την στιγμη που ησουν σωστος απο μερια σου, μη του δινεις σημασια 2
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Chris MOZ είπε Το vendora δεν θέλει να πάρει μέρος γιατί μίλησα με εκείνους και μου είπαν ότι είναι απλώς στην διάθεση των αρχών. Έπειτα, ο τύπος μου στέλνει μηνύματα και μετά με μπλοκάρει για να μη του απαντήσω. Το πιο πιθανό είναι οτι παίζει αλλά ποτέ δε ξέρεις στην Αθήνα. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάποια επίσημη κίνηση, μαθαίνω όμως ότι χρειάζονται λεφτά για μηνύσεις και τα συναφή που εγω δε μπορώ να διαθέσω τα χρήματα λόγω ότι είμαι φοιτητής. Επίσης με απειλεί οτι έχει αποδείξεις ότι είναι πλαστή και φοβάμαι μην έχει αλλάξει κάτι στην κασέτα που του πούλησα, μη μπλέξω από το πουθενά. Η συνείδηση μου είναι καθαρή και δεν φοβάμαι, παρά μόνο μην πειράξει τους γνωστούς μου που ανέφερα. Τότε ξέχνα τις μηνύσεις δεν αξίζει. Το ότι σε μπλοκάρει για να μην απαντήσεις και μετά σε βρίζει από νέο προφίλ από το οποίο και πάλι σε μπλοκάρει, το κάνει επίτηδες, θα έχει φτιάξει καμία δεκαριά προφίλ εκεί. Την συγκεκριμένη τακτική την είχε εφαρμόσει και καποιος άλλος εναντίον μου πριν χρόνια έριχνε βρισίδια στο fb και εγώ δεν μπορούσα να τον βρω γιατί με μπλόκαρε, τον έψαξα από δεύτερο προφίλ τον έβρισα μετά έγινε πάλι το ίδιο, μου το είπε φορά παρτίδα ότι έχω πολλά προφίλ δεν μπορώ να του κάνω τίποτα και άμα του επιτεθω μια φορά θα μου επιτεθεί δέκα. Απορώ τι άρρωστοι υπάρχουνε μέσα στην κοινωνία. 2
SilentVoice Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε από τα συχνότερα που συμβαίνουν είναι να με ρωτάνε αν είναι ακόμα διαθέσιμο το προϊόν και όταν τους λέω ότι είναι δεν απαντάνε, Το συχνότερο σε εμένα ειναι να ρωτάνε ' Τιμούλα; '
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Το συχνότερο σε εμένα ειναι να ρωτάνε ' Τιμούλα; ' Πω καλά, άλλη βλακεια και αυτό. Αφού η τιμή αναφέρεται στην αγγελία....
Pokemon640 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Chris MOZ είπε Θα ήθελα πολύ να κάνω κάποια επίσημη κίνηση, μαθαίνω όμως ότι χρειάζονται λεφτά για μηνύσεις και τα συναφή που εγω δε μπορώ να διαθέσω τα χρήματα λόγω ότι είμαι φοιτητής. Επίσης με απειλεί οτι έχει αποδείξεις ότι είναι πλαστή και φοβάμαι μην έχει αλλάξει κάτι στην κασέτα που του πούλησα, μη μπλέξω από το πουθενά. Η συνείδηση μου είναι καθαρή και δεν φοβάμαι, παρά μόνο μην πειράξει τους γνωστούς μου που ανέφερα. Εγώ ως φοιτητής μάζευα λεφτά για ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή, παρόμοιες και όχι μόνο. Και επειδή (δυστυχώς) είχα δικαστήρια από άτομα που μου χρωστούσαν δεδουλευμένα ύψους άνω των 5000€ έπρεπε να τα "σταξω" για να βρω το δίκιο μου. 50-100€ είχε η μήνυση στην αστυνομία. Η παράσταση δικηγόρου άμα δικαστεί είναι 250-300€, συν κάτι παράβολα. Εφόσον μιλάμε για σοβαρή περίπτωση μην τον λυπάσαι. Δώσε τα και κόλλησε τον στο τοίχο. Μετά θα μάθουμε πόσο "μάγκας" θα το παίξει στο δικαστήριο όταν διαβαστούν τα μηνύματα και τον μάθουν όλοι Ρώτα δικηγόρο η πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα να σου πουν λεπτομέρειες. Μόλις του έρθει χαρτί από την αστυνομία θα δούμε αν έχει τα "γκατς" να ξαναμιλήσει. Υ.Γ. οι τιμές από τότε μπορεί να έχουν αλλάξει, έχω χρόνια να μπω σε δικαστήριο. Υ.Γ.2. Κάτι που το έκανα 15 χρόνια πριν, αλλά επιτέλους βγήκε και κάποιος να το πει δημόσια. Spoiler Υ.Γ.3 Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.. γιαυτό ξαναλέω, οικονομία, οικονομικό μαξιλαράκι ασφαλείας και λεφτά στην άκρη, 1.000-2.000-3.000€ καλό είναι να υπάρχουν. Από τα 14 μου το κάνω αυτό και ευτυχώς μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Δεν τα έτρωγα στα μπουζούκια, στο Νουμπαϊ και στη Μύκονο όπως κάνανε άλλοι και άλλοι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από Pokemon640 1
Chris MOZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Snoob είπε Δηλαδή, του λες "στειλ' τα με έξοδά μου να σου καταθέσω τα λεφτά σου" και σου λέει όχι; Όχι στο βεντορα μπορείς να μπλοκάρεις τον άλλον και να μη μπορεί να σου απαντήσει. 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τότε ξέχνα τις μηνύσεις δεν αξίζει. Το ότι σε μπλοκάρει για να μην απαντήσεις και μετά σε βρίζει από νέο προφίλ από το οποίο και πάλι σε μπλοκάρει, το κάνει επίτηδες, θα έχει φτιάξει καμία δεκαριά προφίλ εκεί. Την συγκεκριμένη τακτική την είχε εφαρμόσει και καποιος άλλος εναντίον μου πριν χρόνια έριχνε βρισίδια στο fb και εγώ δεν μπορούσα να τον βρω γιατί με μπλόκαρε, τον έψαξα από δεύτερο προφίλ τον έβρισα μετά έγινε πάλι το ίδιο, μου το είπε φορά παρτίδα ότι έχω πολλά προφίλ δεν μπορώ να του κάνω τίποτα και άμα του επιτεθω μια φορά θα μου επιτεθεί δέκα. Απορώ τι άρρωστοι υπάρχουνε μέσα στην κοινωνία. Ισχύει φίλε έχεις δίκιο, μόνο και μόνο που εγώ μπαίνω με τα αληθινά μου στοιχεία, μαζί με φωτογραφία και αυτός φτιάχνει προφίλ για πλάκα σημαίνει πολλά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Τι ακριβώς γράφει; Για να καταλάβουμε ποιο είναι το απειλητικό μήνυμα. Απειλητικό μήνυμα είναι το "θα πάω σε δικηγόρο", απειλητικό είναι και το "θα έρθω από εκεί να σε κοντύνω πέντε πήχεις". ΑΛΛΟ το ένα, ΑΛΛΟ το άλλο. ΕΣΥ, του έχεις προτείνει κάποια λύση και την αρνήθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα