agrio.imeros Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων(ICOM) καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων. H Διεθνής Ημέρα Μουσείων, είναι ημέρα εορτασμού και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο και διαχειρίζεται το ΥΠ.ΠΟ.Α.(Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού). Αν θέλετε να ρίξετε και μια ματιά στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2022 με θέμα «Η Δύναμη των Μουσείων» κάντε ένα κλικ στην αφίσα 10 11
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Ευχαριστω τσιμπησα 2 μουσεια και μια Ακροπολη. 3 1 3
johnnieinlab Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Ευχαριστω τσιμπησα 2 μουσεια και μια Ακροπολη. Μια χαρά προσφορά είναι η δωρεάν πρόσβαση σε μουσεία. Αν ήθελες να πας, στα περισσότερα θα έπρεπε να αγοράσεις εισιτήριο! Με δύο μουσεία και μια Ακρόπολη πάντως θα σε μαζεύουν με τα κουταλάκια... Έχει πολύ περπάτημα το άθλημα! 7 1
agrio.imeros Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Υπήρχε παλιά ένα θέμα που ήταν για προσφορές εκτός τεχνολογίας αλλά νομίζω ότι κλειδώθηκε. Αν έκανα λάθος που το έβαλα στις Προσφορές ζητώ συγνώμη και ας το διαγράψουν οι διαχειριστές. 6 2
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Υπήρχε παλιά ένα θέμα που ήταν για προσφορές εκτός τεχνολογίας αλλά νομίζω ότι κλειδώθηκε. Αν έκανα λάθος που το έβαλα στις Προσφορές ζητώ συγνώμη και ας το διαγράψουν οι διαχειριστές. Οχι καλα εκανες, απλα οταν ποσταρεται κατι εδω που δεν αφορα προσφορα απο καταστηματα 99.9% τρολλαρουμε ολοι με τετοιες βλακειες. προσωπικα εχω να παω σε μουσειο καμμια 20αρια χρονια και ολο λεω να τα παρω σβαρνα. 1
MrRush Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οχι καλα εκανες, απλα οταν ποσταρεται κατι εδω που δεν αφορα προσφορα απο καταστηματα 99.9% τρολλαρουμε ολοι με τετοιες βλακειες. προσωπικα εχω να παω σε μουσειο καμμια 20αρια χρονια και ολο λεω να τα παρω σβαρνα. Ευκαιρία τότε 😂
grinder_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Σήμερα λογικά γίνεται χαμός, αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ελεύθερη είσοδο έχει και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου. Τεσπα ευκαιρία είναι και σήμερα, καλό καιρό έχει. Προλάβετε γιατί με το ΤΑΙΠΕΔ δεν ξέρετε για πόσο ακόμα θα είναι ελεύθερα... Λίστα με τα μουσεία Λίστα με τα μνημεία Λίστα με αρχαιολογικούς χώρους 1 3
kukukali Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το μειωμένο εισιτήριο για τους Έλληνες πολίτες ξέρετε αν ισχύει ακόμα? Update:Διάβασα το λινκ από πάνω, δεν ισχύει. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από kukukali
SakafliaC Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Στις 18/5/2022 στις 1:07 ΠΜ, Predatorkill είπε Ευχαριστω τσιμπησα 2 μουσεια και μια Ακροπολη. Μητσοτάκη εσύ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα