Composer Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. 'Ηθελα να ρωτήσω το εξής: 4-5 φορές σε διάστημα 2-3 μηνών μου κλείνει το λαπτοπ ξαφνικά και αναβοσβήνει το λαμπάκι δεξιά που φαίνεται στη φωτό. Πατάω το power, τίποτα! Μετά από μερικά λεπτά ανοίγει μόνο του. Τί μπορεί να συμβαίνει; Μήπως αυτό με τη θερμοκρασία που λέει εδώ; https://www.laptopfix.gr/blabes-Laptop/to-Laptop-sbinei-ksafnika.html Επίσης επισυνάπτω ένα screenshot από ένα πρόγραμμα που μου δείχνει τις θερμοκρασίες και τους ανεμιστήρες. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από Composer
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 μοντέλο λάπτοπ πότε αγοράστηκε πότε πήγε τελευταία φορά σε τεχνικό για άνοιγμα καθάρισμα ή αν το φρόντισες ο ίδιος. με 0% χρήση επεξεργαστή οι 50 είναι αρκετοί. 1
Composer Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, greekfragma είπε μοντέλο λάπτοπ πότε αγοράστηκε πότε πήγε τελευταία φορά σε τεχνικό για άνοιγμα καθάρισμα ή αν το φρόντισες ο ίδιος. με 0% χρήση επεξεργαστή οι 50 είναι αρκετοί. https://www.acer.com/ac/el/GR/content/model/NH.Q82ET.008 Αγοράστηκε Φεβρουάριο του 2021. Δεν το έχω πάει ποτέ σε τεχνικό, ούτε το έχω ανοίξει ο ίδιος.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Just now, Composer said: https://www.acer.com/ac/el/GR/content/model/NH.Q82ET.008 Αγοράστηκε Φεβρουάριο του 2021. Δεν το έχω πάει ποτέ σε τεχνικό, ούτε το έχω ανοίξει ο ίδιος. ώρα να γίνει σερβις να δροσιστεί πριν πιάσουμε τις 30άρες του καλοκαιριού
Composer Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε ώρα να γίνει σερβις να δροσιστεί πριν πιάσουμε τις 30άρες του καλοκαιριού Λες ε; να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι τα λαπτοπ θέλουν σερβις, και φοβάμαι να το πάω μη μου σπάσουν τίποτα όταν πάνε να το ανοίξουν. έκανε και 1400 ευρώ! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από Composer
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Just now, Composer said: Λες ε; να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι τα λαπτοπ θέλουν σερβις, και φοβάμαι να το πάω μη μου σπάσουν τίποτα όταν πάνε να το ανοίξουν. έκανε και 1400 ευρώ! αν φοβάσαι μπορείς να ζητήσεις να το δει το σερβις της acer. φοβάσαι και αυτούς;
Composer Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν φοβάσαι μπορείς να ζητήσεις να το δει το σερβις της acer. φοβάσαι και αυτούς; ok, θα το κοιτάξω. Αν και μένω επαρχία προς το παρόν.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 7 minutes ago, Composer said: ok, θα το κοιτάξω. Αν και μένω επαρχία προς το παρόν. μόνο αν έχεις δικό σου έμπιστο άνθρωπο επαρχία για να το αναλάβει. δε γράφεις επαρχία επακριβώς αλλά στη πλειοψηφία δεν γίνεται καθαρή χειρουργική δουλειά και στο άνοιγμα μπορεί να δεις καμιά γρατσουνιά ή χτύπημα στα πλαστικά καπάκια περιμετρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα