Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

χθες το πρωί άρχισε να λαμβάνει emails ο πατέρας μου ότι κάποιος μπήκε στο προφίλ του στο facebook και άλλαξε κωδικούς και email με αποτέλεσμα να τον κλειδώσει τελείως έξω από το λογαριασμό του. Δεν είχε phone verification οπότε προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματα που μας έδινε η σελίδα σε περίπτωση που δεν κάναμε εμείς τις παραπάνω ενέργειες. Αυτό που μας άφηναν να κάνουμε ήταν να μπούμε μόνο από PC στο οποίο είχε γίνει έστω και ένα login στο λογαριασμό του (στην προκειμένη το PC του πατέρα μου) και μόνο τότε μας πέταγε σε μία σελίδα που μπορούσες να κάνεις upload κάποιο επίσημο έγγραφο και να δηλώσεις το mail στο οποίο θέλεις να επαναφέρεις το λογαριασμό, για να μπεις στη συνέχεια και να επαναφέρεις και τον κωδικό. Έστειλα την ταυτότητά του μπρος-πίσω με όλα τα στοιχεία να φαίνονται καλά, αλλά μετά από 12 περίπου ώρες μας απαντάει το facebook ότι δεν έγιναν δεκτά τα στοιχεία χωρίς να μας δίνει άλλες επιλογές για το τί να κάνουμε.  Μπήκα εγώ από το δικό μου προφίλ στο δικό του (που τον έχω ακόμα φίλο) και προσπάθησα να τον κάνω report ότι έπεσε θύμα απάτης αλλά όταν πατάω report για hacked account το μόνο που μου βγάζει είναι μια σελίδα που λέει τα βήματα που πρέπει να του πω να ακολουθήσει (δεν στέλνει κάποιο report) τα οποία ήταν και τα βήματα που κάναμε. Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία και αν ναι τι πρέπει να κάνουμε που δεν δέχονται ούτε την ταυτότητά του?   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...