Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ακούω διάφορες βλακείες στα κανάλια σχετικά με το κόστους ενός μπάνιου ανοίγω αυτό το θέμα να γράψουμε την άποψη μας.
Πόσο σας κοστίζει ένα μπάνιο σε μια παραλία; Δε μιλάμε για διακοπές, απλά να πάμε μια Κυριακή ας πούμε για ένα μπανάκι.
Ξεκινάω,
Μεταφορικά: Ανάλογα αν θα παώ με δικό μου όχημα (αυτοκίνητο ή παπί) ή με όχημα φίλου, μου κοστίζει από 0€ μεχρι <= 7 λίτρα βενζίνης
Παραλία. Μια φορά πλήρωσα πέρυσι μια φορά μόνο πλήρωσα ξαπλώστρα. Πάντα επιλέγω ελεύθερη παραλία με την πετσετούλα μου-μας. άρα κόστος 0€
Συνήθως θα πιω κάτι (καφές, μπύρα, παγωτό)<=5€
Τώρα πολλές φορές μετά το μπάνιο μπορεί να πάμε για φαγητό σε ταβέρνα αλλά αυτό δε το βάζω μέσα στο μπάνιο.
Τις περισσότερες φορές παίρνω μαζί μου νερό, χυμό, κάποιο σνακ, ειδικά αν δεν έχω παρέα και πάω μόνος λόγω δουλειάς.

Άρα ένα μπάνιο μου κοστίζει από 0€ αν πάω με αυτοκίνητο φίλου και δε πιούμε τίποτα (σπανιότατο αυτό), συνήθως κάτι θα πιούμε οπότε βάζω 5€ σε αυτή την περίπτωση, εως 20€ αν πάω με το δικό μου αυτοκίνητο και πιούμε κάτι.
Αν πάω μόνος με παπί και έχω χυμό σνακ μαζί μου (αρκετές φορές), θέλω μόνο καύσιμο, ας πούμε <10€

Γενικά κατα μέσο όρο υπολογίζω 10€-20€.

Εντάξει δεν υπολογίζουμε αντηλιακά και διάφορα τέτοια.

Δημοσ.

με τη βενζινη στο 2.20 κοστιζει πολλα. μπανιο προφανως δεν εννοω στην αθηναική ριβιέρα αλλα σε κανονικο νερο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά ο κόσμος προτιμάει οργανωμένες οπότε ανεβαίνει το κόστος. Σε απλές πάνε beta males η alternative , μη κοινωνικοί κτλ.

• Thanks 1
  • Confused 7
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γενικά ο κόσμος προτιμάει οργανωμένες οπότε ανεβαίνει το κόστος. Σε απλές πάνε beta males η alternative , μη κοινωνικοί κτλ.

Οργανωμένη παραλία σημαίνει ότι η θάλασσα είναι βούρκος. Επίσης, beta male είναι αυτός που πληρώνει μπας και του κάτσει καμιά, ενώ ένα alpha male έχει όποια θέλει ακόμα και σε βρώμικο ημιυπόγειο, οπότε μάλλον τα έχεις κάπως μπερδεμένα.

Επεξ/σία από michael92
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλος και ιδιοκτήτης μου περιέγραφε πως έχουν συνεννοηθεί σε συγκεκριμένη περιοχή όλοι, για να ανεβάσουν τις τιμές. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Φίλος και ιδιοκτήτης μου περιέγραφε πως έχουν συνεννοηθεί σε συγκεκριμένη περιοχή όλοι, για να ανεβάσουν τις τιμές. 

καφέ, ξαπλώστρες; σε τι αναφέρεσαι.

Αναμενόμενο το βρίσκω από τη στιγμή που όλα έχουν ανέβει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bitbit είπε

καφέ, ξαπλώστρες; σε τι αναφέρεσαι.

Αναμενόμενο το βρίσκω από τη στιγμή που όλα έχουν ανέβει

ναι ειδικα οι ξαπλώστες εχουν ακριβυνει πολύ. 🙄

τα μμε "πουλάνε" αυξησεις και δινουν καλυψη σε όλους να κάνουν τέτοιου είδους συνεννοήσεις για να αυξανουν τις τιμες. αντι να ανέβει λιγο το κοστος για τον πελάτη και να πέσει λιγο το κερδος του επιχειρηματια, θα πληρωνουμε χρυσαφι τα παντα και αυτοι θα βγαλουν κερδη δεκαετίας σε μια χρονιά.

• Like 1
Δημοσ.

Από οικονομικής άποψης αν σκοπός είναι το κολύμπι-άθληση για τον Αθηναίο που η κοντινότερη παραλία είναι τουλάχιστον 40λεπτά-1 ώρα μετακίνηση, συμφέρει μια μηνιαία συνδρομή στη δημοτική πισίνα (αν υπάρχει). Στη περιοχή μου έχει 40ευρώ ο μήνας ελεύθερη πρόσβαση όλες τις ημέρες 9:00-21:00

Αν σκοπός είναι η χαλάρωση-ξεκούραση-καφεδιά στο χέρι και άραγμα με τις ώρες με κάνα πλατσούρισμα, πρέπει να κάνεις ταξίδι και να μην πας ώρες μέρες που θα σκεφτούν όλοι το ίδιο.

Αν πάλι θεωρείς οτι σε τέτοια χώρα με τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής θα έπρεπε να πληρώνουμε για πρόσβαση στις παραλίες μάλλον το θρεντ είναι ήδη στραβό.

Μαντραπήδα και στη πλαζ Βουλιαγμένης δεξιά της εισόδου και καλό καλοκαίρι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, michael92 είπε

Οργανωμένη παραλία σημαίνει ότι η θάλασσα είναι βούρκος. Επίσης, beta male είναι αυτός που πληρώνει μπας και του κάτσει καμιά, ενώ ένα alpha male έχει όποια θέλει ακόμα και σε βρώμικο ημιυπόγειο, οπότε μάλλον τα έχεις κάπως μπερδεμένα.

Είναι γεμάτες όμως άρα για κάποιο λόγο πάει ο κόσμος αλλιώς δε θα πήγαινε κανείς. Το άλφα είναι υποκειμενικό  αλλά πχ μπορεί να είναι ο σφιχτης με τα τατουάζ  και ανάλογο χαράκτηρα οπότε θα πάει και για γνωριμίες/networking καθώς θα πάνε και άλλες παρέες. Για το βούρκο οι περισσότεροι έξω κάθονται τη περισσότερη ώρα.

20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Από οικονομικής άποψης αν σκοπός είναι το κολύμπι-άθληση για τον Αθηναίο που η κοντινότερη παραλία είναι τουλάχιστον 40λεπτά-1 ώρα μετακίνηση, συμφέρει μια μηνιαία συνδρομή στη δημοτική πισίνα (αν υπάρχει). Στη περιοχή μου έχει 40ευρώ ο μήνας ελεύθερη πρόσβαση όλες τις ημέρες 9:00-21:00

Αν σκοπός είναι η χαλάρωση-ξεκούραση-καφεδιά στο χέρι και άραγμα με τις ώρες με κάνα πλατσούρισμα, πρέπει να κάνεις ταξίδι και να μην πας ώρες μέρες που θα σκεφτούν όλοι το ίδιο.

Αν πάλι θεωρείς οτι σε τέτοια χώρα με τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής θα έπρεπε να πληρώνουμε για πρόσβαση στις παραλίες μάλλον το θρεντ είναι ήδη στραβό.

Μαντραπήδα και στη πλαζ Βουλιαγμένης δεξιά της εισόδου και καλό καλοκαίρι.

Πληρώνουν για πολλούς λόγους. Για να πληρώνουν όμως θα υπάρχει ώφελος.

Δημοσ.
2 minutes ago, ΠάρηςΓ said:

Πληρώνουν για πολλούς λόγους. Για να πληρώνουν όμως θα υπάρχει ώφελος.

πληρώνουν με την ίδια λογική που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, Ρήτρα Αναπροσαρμογής, ΕΡΤ στο λογαριασμό ενέργειας και πόσα άλλα παράνομα και αντισυνταγματικά.

καληνύχτα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Είναι γεμάτες όμως άρα για κάποιο λόγο πάει ο κόσμος αλλιώς δε θα πήγαινε κανείς. Το άλφα είναι υποκειμενικό  αλλά πχ μπορεί να είναι ο σφιχτης με τα τατουάζ  και ανάλογο χαράκτηρα οπότε θα πάει και για γνωριμίες/networking καθώς θα πάνε και άλλες παρέες. Για το βούρκο οι περισσότεροι έξω κάθονται τη περισσότερη ώρα.

Αν χρειάζεται να ξοδεύεις 100αρικα δεξιά και αριστερά μπας και μπιπ δεν είσαι alpha, και όχι δεν είναι υποκειμενικό. Στην καλύτερη αυτοί που περιγράφεις είναι κάτι ενδιάμεσο καθώς έχουν και alpha και beta χαρακτηριστικά. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...