thory Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Προσπαθώ όλα να τα κάνω νόμιμα. Και στην προκειμένη περίπτωση νομιμότητα ζητάω. Δεν έχω θέμα από 250 να πάει 400 αρκεί να έχω συμβόλαιο. Απλά τώρα με αυτόν τον εκβιασμό με κολλάει στον τοίχο. Σίγουρα θα μπορούσα να αρνηθώ και να φύγω. Και αυτό θα έπρεπε βασικά. Οπότε ναι δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι μέρος όλου αυτού. Τώρα με πήρε και μου πε να τα πούμε από κοντά σήμερα μήπως βρούμε μια λύση..
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, thory είπε Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Προσπαθώ όλα να τα κάνω νόμιμα. Και στην προκειμένη περίπτωση νομιμότητα ζητάω. Δεν έχω θέμα από 250 να πάει 400 αρκεί να έχω συμβόλαιο. Απλά τώρα με αυτόν τον εκβιασμό με κολλάει στον τοίχο. Σίγουρα θα μπορούσα να αρνηθώ και να φύγω. Και αυτό θα έπρεπε βασικά. Οπότε ναι δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι μέρος όλου αυτού. Τώρα με πήρε και μου πε να τα πούμε από κοντά σήμερα μήπως βρούμε μια λύση.. Ξερω οτι ειναι δυσκολο να εχεις τετοια πιεση,ειδικα οταν εχεις βολευτει σε ενα καλο σπιτακι,εχεις την ησυχια σου και δε θες να ξεσπιτωθεις. Και εγω στο σπιτι που ειμαι εχω φοβερη ησυχια,αλλα δε θα κανω πλατες σε κανεναν αλητη. Στην αρχη που δεν ειχαμε υπογραψει ακομα το συμβολαιο,ζητησα μειωση μεχρι να υπογραφει,αυτοι νομιζαν οτι θα παιρνουν τα λεφτα μαυρα και δεν τρεχει τιποτα. Ηδη εχουν δειξει απροθυμια σε καποιες επισκευες στο σπιτι,οτι μπορω το επισκευαζω εγω,αν δω οτι συνεχιζουν το ιδιο βιολι θα φερνω τεχνικο για οτιδηποτε χαλαει και θα τους πηγαινω την αποδειξη,αφου θεωρουν οτι εχουν μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις. 1
N3M3SiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Αν την ημερα των υπογραφων του μισθωτηριου σου, δωσεις τα χρηματα (τα 2400) και υπογραψετε για ενα χρονο, εισαι μια χαρα εξασφαλισμενος οτι θα παραμεινεις στο σπιτι. Αν και κανονικα αφου θα ειναι νεο συμβολαιο, εσυ μπορεις να το τραβηξεις για αλλα 2 χρονια χωρις να μπορει να σε διωξει. Αν με το ηθικο κομματι εισαι οκ, με το γεγονος δηλαδη οτι ο αλλος θα δηλωνει λιγοτερα στην εφορια του (που τι σε νοιαζει εσενα θα μου πεις τωρα τι δηλωνει ο αλλος), αλλος φοβος δεν υπαρχει. Ισα ισα, ο νεος ιδιοκτητης δεν ειναι εξασφαλισμενος αν δε το κανει αυτο, γιατι δεν εχει καμμια εγγυηση οτι εσυ θα του πληρωνεις τα μαυρα στο χερι και δεν θα του καταβαλεις μονο τα 200 που θα γραφει στο συμβολαιο σας. Ουσιαστικα εξασφαλιζει οτι θα τα παρει, ζητωντας τα προκαταβολικα. Να σε διωξει δε θα μπορει, γιατι θα εχεις ενα μισθωτηριο που για ενα χρονο θα εισαι καλυμμενος καταβαλοντας τα υπολοιπα 200€. Το θεμα ειναι με την 3ετια. Υπαρχει νομοθεσια βεβαια (και μαλλον τον γνωριζει ο νεος ιδιοκτητης και για αυτο στο προτεινει) οπου δεσμευει εναν νεο ιδιοκτητη, να τηρησει τους ορους του ενοικιαστηριου του ακινητου που αγοραζει, οσο αυτο ειναι σε ισχυ. Για αυτο και θελει να γινει η ανανεωση στο ονομα του παλιου ιδιοκτητη, να το παρει μετα αυτος στο ονομα του το σπιτι και να δεσμευεται μονο απο το παλιο ενοικιαστηριο σας, το οποιο θα ειναι 12μηνο (αφου θα ειναι ανανεωση και οχι νεο). Μετα μπορει να σε διωξει, μπορει να του αρεσεις και να μην εχει προβλημα να κανετε και μεταξυ σας νεο μισθωτηριο. Ολα λογικα μου φαινονται, στο βαθμο που ειναι "λογικο" ενας ιδιοκτητης να μην δηλωνει ολο το ποσο στην εφορια του. Οι περισσοτεροι εδω που σχολιαζουν, δεν εχουν καταλαβει καν την ιστορια. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Ο νέος ιδιοκτήτης δεν σου κάνει συμβόλαιο.Απλά σε αφήνει μέσα για ένα χρόνο,σαν να αποδέχεται το προηγούμενο συμβόλαιο.Αν σου έκανε συμβόλαιο τριετίας να το σκεφτόσουν αλλά τώρα μπορεί να βρει κάτι και να σε πετάξει έξω πριν τον χρόνο και ενώ εσύ έχεις δώσει τα μαυρα. Λαμογιέν καταστάσεις και δεν θα έχει καλή κατάληξη
thory Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Αν την ημερα των υπογραφων του μισθωτηριου σου, δωσεις τα χρηματα (τα 2400) και υπογραψετε για ενα χρονο, εισαι μια χαρα εξασφαλισμενος οτι θα παραμεινεις στο σπιτι. Αν και κανονικα αφου θα ειναι νεο συμβολαιο, εσυ μπορεις να το τραβηξεις για αλλα 2 χρονια χωρις να μπορει να σε διωξει. Αν με το ηθικο κομματι εισαι οκ, με το γεγονος δηλαδη οτι ο αλλος θα δηλωνει λιγοτερα στην εφορια του (που τι σε νοιαζει εσενα θα μου πεις τωρα τι δηλωνει ο αλλος), αλλος φοβος δεν υπαρχει. Ισα ισα, ο νεος ιδιοκτητης δεν ειναι εξασφαλισμενος αν δε το κανει αυτο, γιατι δεν εχει καμμια εγγυηση οτι εσυ θα του πληρωνεις τα μαυρα στο χερι και δεν θα του καταβαλεις μονο τα 200 που θα γραφει στο συμβολαιο σας. Ουσιαστικα εξασφαλιζει οτι θα τα παρει, ζητωντας τα προκαταβολικα. Να σε διωξει δε θα μπορει, γιατι θα εχεις ενα μισθωτηριο που για ενα χρονο θα εισαι καλυμμενος καταβαλοντας τα υπολοιπα 200€. Το θεμα ειναι με την 3ετια. Υπαρχει νομοθεσια βεβαια (και μαλλον τον γνωριζει ο νεος ιδιοκτητης και για αυτο στο προτεινει) οπου δεσμευει εναν νεο ιδιοκτητη, να τηρησει τους ορους του ενοικιαστηριου του ακινητου που αγοραζει, οσο αυτο ειναι σε ισχυ. Για αυτο και θελει να γινει η ανανεωση στο ονομα του παλιου ιδιοκτητη, να το παρει μετα αυτος στο ονομα του το σπιτι και να δεσμευεται μονο απο το παλιο ενοικιαστηριο σας, το οποιο θα ειναι 12μηνο (αφου θα ειναι ανανεωση και οχι νεο). Μετα μπορει να σε διωξει, μπορει να του αρεσεις και να μην εχει προβλημα να κανετε και μεταξυ σας νεο μισθωτηριο. Ολα λογικα μου φαινονται, στο βαθμο που ειναι "λογικο" ενας ιδιοκτητης να μην δηλωνει ολο το ποσο στην εφορια του. Οι περισσοτεροι εδω που σχολιαζουν, δεν εχουν καταλαβει καν την ιστορια. Δεν είναι νέο συμβόλαιο αλλά ανανέωση 1 χρόνου στο όνομα του μέχρι τώρα ιδιοκτήτη. Αρχές Ιουνίου που θα τα πάρει ο νέος στο όνομα του (λέμε τώρα) θα συνεχίσει να ισχύει ο 1 χρόνος και μόνο. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ο νέος ιδιοκτήτης δεν σου κάνει συμβόλαιο.Απλά σε αφήνει μέσα για ένα χρόνο,σαν να αποδέχεται το προηγούμενο συμβόλαιο.Αν σου έκανε συμβόλαιο τριετίας να το σκεφτόσουν αλλά τώρα μπορεί να βρει κάτι και να σε πετάξει έξω πριν τον χρόνο και ενώ εσύ έχεις δώσει τα μαυρα. Λαμογιέν καταστάσεις και δεν θα έχει καλή κατάληξη Πως θα μπορεί να το κάνει αυτό όμως από την στιγμή που θα έχω στο ταξις συμβόλαιο για 1 χρόνο έστω και στο όνομα του παλιού ιδιοκτήτη? (του μέχρι αυτή τη στιγμή για να είμαι ακριβείς)
batatoudis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Από τη στιγμή που το τελευταίο του συμβόλαιο έληξε πριν ένα χρόνο, θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αυτόν τον χρόνο δεν έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι (είχε γυρίσει π.χ. στο πατρικό του). Στην περίπτωση αυτή αν κάνει τώρα συμβόλαιο με τον παλιό ιδιοκτήτη θεωρείται πρώτο συμβόλαιο (δέσμευση 3ετίας) ή ανανέωση συμβολαίου; Το αδύναμο σημείο στο σκεπτικό είναι βεβαίως η ύπαρξη λογαριασμών ρεύματος/τηλεφώνου που λογικά είναι στο όνομα του ενοικιαστή και εμφανίζονται κατά το τελευταίο έτος...
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, thory είπε Πως θα μπορεί να το κάνει αυτό όμως από την στιγμή που θα έχω στο ταξις συμβόλαιο για 1 χρόνο έστω και στο όνομα του παλιού ιδιοκτήτη? (του μέχρι αυτή τη στιγμή για να είμαι ακριβείς) Ιδιόχρηση; Απο την στιγμή που φέρεται απατεωνίστικα μην του έχεις εμπιστοσύνη.
N3M3SiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, thory είπε Δεν είναι νέο συμβόλαιο αλλά ανανέωση 1 χρόνου στο όνομα του μέχρι τώρα ιδιοκτήτη. Αρχές Ιουνίου που θα τα πάρει ο νέος στο όνομα του (λέμε τώρα) θα συνεχίσει να ισχύει ο 1 χρόνος και μόνο. Αυτο ακριβως σου λεω και σου εξηγω και τον λογο για τον οποιο το κανει. Καμμια λαμογια περαν των μαυρων. 20 λεπτά πριν, batatoudis είπε Από τη στιγμή που το τελευταίο του συμβόλαιο έληξε πριν ένα χρόνο, θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αυτόν τον χρόνο δεν έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι (είχε γυρίσει π.χ. στο πατρικό του). Στην περίπτωση αυτή αν κάνει τώρα συμβόλαιο με τον παλιό ιδιοκτήτη θεωρείται πρώτο συμβόλαιο (δέσμευση 3ετίας) ή ανανέωση συμβολαίου; Το αδύναμο σημείο στο σκεπτικό είναι βεβαίως η ύπαρξη λογαριασμών ρεύματος/τηλεφώνου που λογικά είναι στο όνομα του ενοικιαστή και εμφανίζονται κατά το τελευταίο έτος... Η παραμονη στο σπιτι περαν τη ληξη του συμβολαιου, δεν υποδηλωνει επ'ουδενι οτι "δεν εμενε εκει", αλλα οτι σιωπηρα συνεχιζεται η ηδη υπαρχουσα συμβαση, αν και ληγμενη.
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ιδιόχρηση; Δεν είναι (καθόλου) εύκολο (εδώ και δεκαετίες), και στην περίπτωσή του (μεσίτης), ΜΑΛΛΟΝ πρακτικά αδύνατο. Σε άλλα θα πατήσει (στην χειρότερη θα του ζητήσει συμβόλαιο πχ με 600 και αν ο thory αρνηθεί θα το πάει δικαστικά για να τον βγάλει). Υπάρχει και το ζήτημα της διαταγής απόδοσης μισθίου που γίνεται "άμεσα" (αφού καν δεν έχει λογαριασμό του για να του καταθέτει τα τωρινά 250 - αν και αφού είναι γνωστός ως επαγγελματίας, μάλλον δεν θα είναι δύσκολο να του τα καταθέτει στο Παρακαταθηκών), απλά είναι κοστοβόρα φάση, και αν είναι λογικός, δεν θα κάνει κάτι από τα 2 (απλά έριξε άδεια να πιάσει γεμάτα μάλλον και δεν έχει ουσιαστικά κάποιο χαρτί να παίξει. Σου λέει το δοκιμάζω, κι αν τσιμπήσει καλώς). Η ουσία είναι ότι ο φίλος (μας) θα πρέπει ν' αποχωρήσει, "θέλει" και ν' αποχωρήσει (όπως ήρθαν τα πράγματα) - απλά δεν βρίσκει όπως μας είπε. Και στην ουσία χρειάζεται χρόνο - απλά βγήκε ο άλλος που το ξέρει και τον πιέζει να τον προλάβει (κι αν δεχτεί, να γλυτώσει φόρο 12 μηνών για 200), μην κάνει πάνω "στην απόγνωση" το λάθος και του τα δώσει. Το οποίο όλον εμένα μου κάνει να το τρενάριε ο thory όσο μπορεί, ψάχνοντας για σπίτι παράλληλα, και εντός του έτους να βρει να πάει αλλού. Ούτως ή άλλως διαστήρια δεν προκειται να προλάβουν να γίνουν ως τότε. Κι αν ο μεσίταρος αρνηθεί να παίρνει τα 250 (δεν το κόβω), τότε Παρακαταθηκων. Που σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα του μπιπ η ψυχή με ολ' αυτά και η μετακόμιση όταν γίνει θα μοιάζει με απόδραση, αλλά...........(γι' αυτό είπα ότι έπρεπε ήδη να είχε φύγει από πέρσι που το ήξερε για την πώληση). Για όλα αυτά επίσης είπα καλύτερα να μιλήσει με δικηγόρο που τα ξέρει καλύτερα τα πράγματα και θα μπορέσει να κάνει κινήσεις "επίσημες" (να του ζητήσουν ΙΒΑΝ) και γενικά με δικηγόρο απέναντι, ο άλλος θα είναι πιο μαζεμένος (λογικά). Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από washcloud
korakios Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, thory είπε Δεν έχω θέμα από 250 να πάει 400 αρκεί να έχω συμβόλαιο δε θα έχεις με τον συγκεκριμένο 3 ώρες πριν, thory είπε Δεν είναι νέο συμβόλαιο αλλά ανανέωση 1 χρόνου στο όνομα του μέχρι τώρα ιδιοκτήτη το οποίο δεν αφορά τον μελλοντικό ιδιοκτήτη όταν πάρει το σπίτι ξαναμιλάτε 4 ώρες πριν, thory είπε Τώρα με πήρε και μου πε να τα πούμε από κοντά σήμερα μήπως βρούμε μια λύση.. πες του όταν πάρει το σπίτι να σε πάρει τηλ , να κάνετε συμφωνητικό που φυσικά θα αναφέρει τα 2400€ που τόσο θες να δώσεις και στο taxis να ανεβάσετε το 200άρι φυσικά δεν έχει καταλάβει οτι μπορείς να μείνεις μετά 3ετία και να δίνεις μόνο 200€ απο το 2ο χρόνο όπου και φαίνεται οτι είσαι συνεπής βέβαια το πιο πιθανό είναι να πάρει τα 2400 στο χέρι και να σε χαιρετήσει , θα το καταλάβεις όταν δεν ανεβάσει στο taxis για αποδοχή και δε θα έχεις κάποιο χαρτί οτι τα έδωσες . Απο τη στιγμή που λείπει ο ιδιοκτήτης παίζει και απλά να μην έχει καμία σχέση με το σπίτι , είναι σενάριο το μόνο σημείο που δεν ξέρω το τι ισχύει είναι το αν το συμβόλαιο που θα κάνεις με τον παλιό ιδιοκτήτη σε προστατεύει και για πόσο μιας και είναι το μόνο που μπορείς να έχεις πάτημα , όλα τα άλλα είναι στον αέρα....
agnostos13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, thory είπε Τώρα με πήρε και μου πε να τα πούμε από κοντά σήμερα μήπως βρούμε μια λύση..
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, korakios είπε το οποίο δεν αφορά τον μελλοντικό ιδιοκτήτη πες του όταν πάρει το σπίτι να σε πάρει τηλ , να κάνετε συμφωνητικό που φυσικά θα αναφέρει τα 2400€ που τόσο θες να δώσεις και στο taxis να ανεβάσετε το 200άρι φυσικά δεν έχει καταλάβει οτι μπορείς να μείνεις μετά 3ετία και να δίνεις μόνο 200€ απο το 2ο χρόνο όπου και φαίνεται οτι είσαι συνεπής βέβαια το πιο πιθανό είναι να πάρει τα 2400 στο χέρι και να σε χαιρετήσει , θα το καταλάβεις όταν δεν ανεβάσει στο taxis για αποδοχή και δε θα έχεις κάποιο χαρτί οτι τα έδωσες . Απο τη στιγμή που λείπει ο ιδιοκτήτης παίζει και απλά να μην έχει καμία σχέση με το σπίτι , είναι σενάριο το μόνο σημείο που δεν ξέρω το τι ισχύει είναι το αν το συμβόλαιο που θα κάνεις με τον παλιό ιδιοκτήτη σε προστατεύει και για πόσο μιας και είναι το μόνο που μπορείς να έχεις πάτημα , όλα τα άλλα είναι στον αέρα.... Τον αφορά ρε συ, είναι υποχρεωμένος (αν δεν θυμάμαι κάτι τόσο λάθος) να το τιμήσει σαν δέσμευση - απλά θα πρέπει να παίρνει αυτός τα λεφτά φυσικά (και εκεί αρχίζει το μπλέξιμο, γιατί απ' τη μια δεν του φτάνουν τα 250 - από την άλλη θέλει και να ρίξει την εφορία...) Με μπέρδεψες τελείως : τί να τα αναφέρει στο συμφωνητικό ΑΛΛΑ στο Τάξις να βάλουν τα 200; Παράνομοι θα είναι (και οι δυο). ...συνεχίζεις να με,,,ρίχνεις από τα σύννεφα : μεσίτης και να μην ξέρει για την 3ετία; Χλωμό. Και βόιδι να είναι, με την τριβή της δουλειάς όλο και κάτι θα έχει ακούσει. Αντιθέτως με όσα είπε ο thory γι' αυτόν, μάλλον κωλοπετσωμένος αετονύχης ακούγεται... Επίσης είπε πως τον διαβεβαίωσαν οι συγγενείς του ιδιοκτήτη για τον μεσίτη, την αγορά κτλ. Θα μου πεις, κλάιν, μπορεί να είναι κι αυτοί στο "κόλπο",,,,αλλά δεν ακούγεται ιδιαίτερα τραβηγμένο; 6 χρόνια "τους ξέρει". ΤΩΡΑ θυμήθηκαν να του την παίξουν...; Αυτά φαίνονται γρήγορα συνήθως...
korakios Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, washcloud είπε Τον αφορά ρε συ, είναι υποχρεωμένος (αν δεν θυμάμαι κάτι τόσο λάθος) να το τιμήσει σαν δέσμευση - απλά θα πρέπει να παίρνει αυτός τα λεφτά φυσικά (και εκεί αρχίζει το μπλέξιμο, γιατί απ' τη μια δεν του φτάνουν τα 250 - από την άλλη θέλει και να ρίξει την εφορία...) εννοώ δεν μπαίνει κάπου ο μελλοντικός ιδιοκτήτης στην υπογραφή του τωρινού ετήσιου συμβολαίου 15 λεπτά πριν, washcloud είπε Με μπέρδεψες τελείως : τί να τα αναφέρει στο συμφωνητικό ΑΛΛΑ στο Τάξις να βάλουν τα 200; Παράνομοι θα είναι (και οι δυο). να αναφέρει τα 2400€ για το 50% ενοικίου ενός έτους στο επόμενο συμβόλαιο , σίγουρα παράνομο απλά καλύτερα απο το να του τα δώσει χύμα (είμαι σίγουρος θα το κάνει) 16 λεπτά πριν, washcloud είπε ...συνεχίζεις να με,,,ρίχνεις από τα σύννεφα : μεσίτης και να μην ξέρει για την 3ετία; Χλωμό. Και βόιδι να είναι, με την τριβή της δουλειάς όλο και κάτι θα έχει ακούσει. Αντιθέτως με όσα είπε ο thory γι' αυτόν, μάλλον κωλοπετσωμένος αετονύχης ακούγεται... δεν είδα οτι ήταν μεσίτης
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, korakios είπε εννοώ δεν μπαίνει κάπου ο μελλοντικός ιδιοκτήτης στην υπογραφή του τωρινού ετήσιου συμβολαίου να αναφέρει τα 2400€ για το 50% ενοικίου ενός έτους στο επόμενο συμβόλαιο , σίγουρα παράνομο απλά καλύτερα απο το να του τα δώσει χύμα (είμαι σίγουρος θα το κάνει) Δεν μπαίνει, αλλά λογικά είναι αυταπόδεικτα ο νέος "υπεύθυνος κατά τον νόμο", με την αγορά που θα κάνει (μαζί με το σπίτι "αγοράζει" και την υποχρέωση να συνεχίσει την τήρηση του υφιστάμενου συμβολαίου του ενοικιαστή). Το ζόρι σε αυτήν την περίπτωση (αν δεν κάνει τις ανάλογες κινήσεις ο thory), θα είναι μήπως - για να τον βγάλει - κάνει το κορόιδο μη εισπράττοντας τα νοίκια (άρα να έχει πάτημα για διαταγή απόδοσης μισθίου). Φάση που χρειάζεται βέβαια ο άλλος (ο ενοικιαστής εν προκειμένω) να είναι φοβισμένος άσχετος και να πιαστεί στον ιστό και να μην κάνει τίποτα. Αλλά γενικά δεν νομίζω καν να το πάει έτσι. Φτηνοπαγίδα μάλλον θέλει να του στήσει, με σκοπό απλώς και μόνο ν' αρχίσει κατευθείαν να τσιμπάει 400άρια (και μάλιστα μισο-αφορολόγητα). Ολίγον φαταούλας δηλαδή. Δεν νομίζω ρε συ : δείχνει να ξέρει τί του γίνεται ο thory. Απλώς στριμώχτηκε (μάλλον δεν περίμενε και την "περίεργη" πρόταση του άλλου) γιατί δεν βρίσκει να φύγει απ' την μια - από την άλλη δεν θα τον χάλαγε 400άρι, ΑΛΛΑ όχι και να μείνει ξεβράκωτος. Μάλλον προσπαθεί να δει αν υπάρχει πουθενά φως για να καλυφθεί, ΑΝ είναι να τα δώσει. (Λίγο risky βέβαια, είναι σαν να προσπαθεί ν' αρπάξει το κρέας απ' τη φωτιά με γυμνά χέρια κι αν ξεγελαστεί μπορεί να καεί...)
hln3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Εμένα γιατί όλο αυτό μου θυμίζει τα μέιλ με τους νιγηριανούς πρίγκιπες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα