Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μοναδική του πρόταση είναι να σου ανεβάσει στα 400 το ενοίκιο για τους υπόλοιπους 12 μήνες και μετά τέλος. 

εφόσον ξέρεις οτι σε 12 μήνες θα σε πετάξει έξω...γιατί να πληρώσεις 200ευρώ αύξηση έστω και μαύρα;

και κερατάς και δαρμένος;

τα μαυρα 200 στο χερι τα εγραψες και στο email? να σου πω οτι έκανες μλκια ή να μη στο πω;

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Σε ένα χρόνο θα σε πετάξει έξω οριστικά είτε πάρει 200 είτε 400 για την υπόλοιπη διάρκεια.

Έχεις μόνο 1 επιλογή

Από τη μέρα που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και επισήμως αναλαμβάνει ο νέος ιδιοκτήτης ζητάς τον νέο τραπεζικό λογαριασμό για να του βάζεις τα 200ευρώ κάθε μήνα μέχρι το τέλος της αρχικής 3ετίας που είναι υποχρεωμένος να τηρήσει. Αυτό γιατί οι υποχρεώσεις/δεσμεύσεις τον ακινήτων προ μεταβίβασης ακολουθούν/βαραίνουν/δεσμεύουν και τον αγοραστή για τη νόμιμη διάρκειά τους. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Κ@ΛΟΧΑΡΤΑ. 

στη περίπτωση αυτή κάνεις από τώρα τα σχέδιά σου για το επόμενο σπίτι σε 12μήνες περίπου και ξεκινάς να ψάχνεις και να προγραμματίζεις νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή.

το αποτέλεσμα είναι να χωρίσουν οι δρόμοι σας όμορφα και δίκαια. όταν αγόρασε το διαμέρισμα ήξερε οτι δεν είναι ελεύθερο αλλά μισθωμένο με υπόλοιπο ακόμα 12μήνες. ίσως και να το πήρε φθηνότερα επειδή δεν ήταν ελεύθερο.

θα σου έγραφα κι άλλες επιλογές αλλά ούτε δίκαιες είναι αλλά ούτε και "ηθικά καθαρές"

Οχι δεν εγραψα ξεκαθαρα για λεφτα. Είπα και οτι εχουμε συμφωνήσει..
Ρε συ γιατί δεν βρίσκω τιποτα τώρα αυτο είναι το θεμα

Δημοσ.
1 minute ago, thory said:

Οχι δεν εγραψα ξεκαθαρα για λεφτα. Είπα και οτι εχουμε συμφωνήσει..
Ρε συ γιατί δεν βρίσκω τιποτα τώρα αυτο είναι το θεμα

ναι έξω γίνεται χαμός. ξεκινάς να ψάχνεις τουλάχιστον 3μήνες πριν φύγεις από το υπάρχον.

Just now, paylidis said:

Σήκω κ φύγε και μη μπλέκεις … κ προφανως οχι μαύρα καλύτερα φύγε 

και να χαρίσει ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ 200ευρώ για ένα σπίτι που τον βόλεψε για ακόμα 12 μήνες;

χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Απλά ξέχνα τα 2400€ , με το που θα τα δώσεις εξαφανίστηκαν την επόμενη ώρα ....

Έξωση δε μπορεί να σου κάνει πάντως μέχρι να πάρει στο όνομά του το σπίτι , άρα ψάχνεις απο σήμερα για σπίτι συνεχίζοντας να δίνεις το νοίκι που έδινες

Σε κάθε περίπτωση που σε ενοχλήσει φωνάζεις επιτόπου αστυνομία

Καλή επιτυχία

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχαχαχα.Ρε τι διαβαζω παλι εδω μεσα.Ξεκινα να ψαχνεις σπιτι και μεχρι να φυγεις να εισαι τυπικος στις υποχρεωσεις σου.Αυτα τα πονηρα 2400 μπροστα τα αφηνω ασχολιαστα.Ακου εκει 2400 μπροστα και μαυρα!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ανανέωση για ένα χρόνο μόνο. Μίνιμουμ τρία χρόνια λέει ο νόμος. 

Διορθώσετε με αν κάνω λάθος

Δημοσ.
Just now, GBorb said:

Δεν υπάρχει ανανέωση για ένα χρόνο μόνο. Μίνιμουμ τρία χρόνια λέει ο νόμος. 

Διορθώσετε με αν κάνω λάθος

μόνο το αρχικό συμβόλαιο έχει 3ετή διάρκεια προστασίας ασχέτως διάρκειας που συμφωνήθηκε. Αρχικό νοείται οποιοδήποτε γίνεται σε νέα στοιχεία. Αν δηλαδή λήξει το 1ο 3ετές, με τον νέο ιδιοκτήτη ΔΕ μπορεί να γράψει ανανέωση στο taxis...άρα ναι θα προστατεύεται με ΝΕΑ 3χρόνια διάρκεια.

Το να φτιάξει νέο στο taxis με τον νέο ιδιοκτήτη ΔΕ μπορεί να το περάσει ως ανανέωση με 1ετή διάρκεια.

Δημοσ.

TS όπως στα λέει ο geekfragma. Έχεις 1 χρόνο να βρείς άλλο σπίτι και με 400 ευρώ που είσαι διατεθειμένος να δώσεις δεν μπορει κάτι θα βρείς. Θυμήσου έχεις προσυμφωνήσει ενοίκιο 200€ για ένα χρόνο και κανείς δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα. Αν κάνεις ότι προτείνει αυτομάτως θα έχεις πετάξει 2.400€ σε ένα λαμόγιο.

Δημοσ.

Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά ρε σεις; Σε ρώτησε εσένα για 150 ευρώ αύξηση το μήνα;;;; Σε ρώτησε εσένα αν θες να δίνεις μαύρα;;

Επίσης, αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πώλησης, είναι απλά ένας άγνωστος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thory είπε

Ο νέος ιδιοκτήτης είναι αυτός που συζητάω τώρα. Η μοναδική πρόταση του είναι, τώρα ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο στο όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη, αλλαγή ονόματος ιδιοκτησίας στα χαρτιά μόλις περάσουν στα χέρια του τα σπίτια,2400 στο χέρι μαύρα και μετά 200 ευρώ ενοίκιο τον μήνα. Αυτό το κάνει γιατί με ανανέωση τώρα δεν δεσμεύεται με 3ετια αυτός όταν περάσουν στο όνομα του τα σπίτια. Είναι ξεκάθαρο. Τώρα μπορει να το θέλει αυτό για να με πετάξει έξω σε 1 χρόνο όπως λες, το κάνει για να μου πει του χρόνου 500 πχ τον μήνα, η ξέρω γω δωσ'μου τα μισά της 3ετιας μπροστά κλπ κλπ. Ποιος ξέρει.

Εγώ από την πλευρά μου του ζήτησα έστω τις λιγότερες προϋποθέσεις για να είμαι λίγο καλυμμένος. 

1.Χαρτια, συμβόλαιο η ότι μπορεί να αποδεικνύει ότι θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης από την στιγμή που λέει ότι το θέμα είναι τελειωμένο και μέχρι τέλος του μήνα θα έχει το σπίτι ε του πουστη θα έχει χαρτιά.

2. Μέχρι να περάσει στο όνομα του ενοίκια θα δίνω στον προηγούμενο όπως έκανα και θα μου δίνει απόδειξη.

3. Επι τόπου αποδοχή στο ταξις του συμβολαίου στα 200 ευρώ και μετά τα λεφτά στο χέρι.

Τα έστειλα και σε mail και του ζήτησα απάντηση εκεί για να έχω και μια συνομιλία έστω έτσι μαζί του.

Και φυσικά δεν έχει απαντήσει ακόμη..

ΛΑΘΟΣ! Δεν του δίνεις απολύτως τιποτε στο χέρι. Οταν σου φέρει συμβολαιο αγοραπωλησίας, κανετε συμβολαιο στο taxis για 400€, και το ενοικίο μονο με κατάθεση στην τραπεζα. Αυτα τα 200 με συμβολαιο τα 200 μεταξύ μας και τα κωλομεγλυφάτα να τα βαλει εκει που χωράνε καλύτερα. Αντε με το καθε λαμόγιο. Και εννοειται ξεκινάς να ψάχνεις για σπιτι ΧΘΕΣ, και μολις βρεις τον παρατάς.

Αν εχεις φίλο/γνωστο δικηγόρο τον βάζεις στο παιχνιδι και οποιαδηποτε συνομιλία σας θα γίνεται μονο με email και με κοινοποιηση στον δικηγόρο.

• Thanks 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thory είπε

Επίσης μου λέει αυτος ο 1 χρονος θα γίνει ανανέωση στο όνομα του παλιου ιδιοκτητη και σε 1,2 μηνες απλα που θα μπει στο ονομα του το σπιτι(διοτι δεν εχει μεταβιβαστει ακομη!!!) απλα θα αλλαξει ονομα στο συμβόλαιο αλλα εγω για τον 1 χρονο ειμαι καλυμένος

Καταρχάς, έχω την εντύπωση ότι είναι παράνομο να γίνει συμβόλαιο στο όνομα του πρώην ιδιοκτήτη γιατί δεν είναι πλέον ο επίσημος ιδιοκτήτης (άσχετα με το πότε θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ο καινούργιος...), χώρια ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ο παλιός και να επιβεβαιώσει μέσω taxisnet την ανανέωση (τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα είσαι κατοχυρωμένος για κανένα χρόνο γιατί θα 'ναι νομικά άκυρο...). Έπειτα, δεν βρίσκω λογικό προπληρώσεις τα μισά λεφτά ολόκληρης της χρονιάς, ειδικά χωρίς απόδειξη. Τέλος μάθε, γενικά, τι προθέσεις έχει για το ακίνητο γιατί αυτές οι κινήσεις είναι περισσότερο για να σε διώξει παρά να σε κρατήσει...

Δημοσ.

Παιδιά καταρχην thanks για τις γνωμες.
Δεν συζηταει άλλη περίπτωση περα απο αυτη που ανεφερα παραπανω.Η επομενη απαντηση του ειναι φυγε μεχρι τελος ιουνιου.
Είμαι ηδη ένα χρόνο εδω χωρίς συμβόλαιο.Για να καταλάβετε να τα πω λιγο πιο αναλυτικα, Ιουνιο περυσι εληξε το συμβολαιο μου,δεν μου εκανε ανανεωση ο ιδιοκτητης γιατι ηθελε να τα πουλησει.Αυγουστο εμφανιζεται αυτος και λεει κατσε αν θες χωρις συμβολαιο στα λεφτα που δινεις τωρα και μολις το αγορασω μιλάμε. 
προφανώς και του προτεινα μολις παρει το σπιτι στο ονομα του να κανουμε συμβολαιο στα 400 αλλα δεν θελει λεει να δηλωνει τοσα στην εφορια γιατι θα πληρωνει φορο μεγάλο.Ετσι μου προτεινε οτι συζηταμε παραπανω.
Εχω αρχίσει να γερνω προς το να μην προχωρησω σε τιποτα μαζί του. Ξέρει κανεις αν παρει οντως το σπιτι στο ονομα του οπως λεει αρχες ιουνιου αν και ποσο χρόνο θα εχω μεχρι να κινησει διαδικασίες να με βγάλει εξω? Δεν θελω ρε γαμωτο να φτασω σε τετοια σημεία αλλα φοβάμαι με ολα αυτα τα ακατανοητα που μου λεει.

Η μονη προθεση του που μπορω να αντιληφθω ειναι οτι δεν θελει να δεσμευτει με 3ετια. Τωρα γιατι ειπα και παραπανω θα μπορουσε για πολλους λόγους.Προφανως και δεν υπαρχει μελλον με αυτη τη κατασταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thory είπε

Ξέρει κανεις αν παρει οντως το σπιτι στο ονομα του οπως λεει αρχες ιουνιου αν και ποσο χρόνο θα εχω μεχρι να κινησει διαδικασίες να με βγάλει εξω? Δεν θελω ρε γαμωτο να φτασω σε τετοια σημεία αλλα φοβάμαι με ολα αυτα τα ακατανοητα που μου λεει.

Δες αυτό που σου έγραψα πριν. Με λίγα λόγια σου λέω ότι δεν θα 'σαι κατοχυρωμένος και λογικά για να μην θέλει να δεσμευτεί με τριετία έχει σκοπό να σε διώξει. Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις αλλού για σπίτι γιατί με το που τελειώσει θα σου κάνει εξώδικο να φύγεις μιας και ουσιαστικά θα 'σαι παράνομα στο χώρο...

Επεξ/σία από Stam123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...