Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 5/6 λήγει το συμβόλαιο που έχω με την vodafone, με πρόγραμμα ftth 100mbps + vodafone tv + 360' προς κινητά και απεριόριστα προς σταθερά. Με τιμή 30 ευρώ το μήνα, χωρίς το κουπόνι sfbb. Κάλεσα λοιπόν την βονταφον να ρωτήσω για ανανέωση και μου είπαν δεν έχουν κάποια προσφορά και να ξανά καλέσω μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο. Έχω λοιπόν την εξής απορία, αν περιμένω και λήξει το συμβόλαιο και δεν μου κάνουν κάποια προσφορά που με συμφέρει, φαντάζομαι η δεν θα έχω ίντερνετ η θα μου χρεώνουν κάποια άλλη τιμή που θα αποφασίσουν αυτοι μέχρι να ανανεώσω με καποιο πρόγραμμα, σωστά; Οπότε υπάρχει περίπτωση να το κάνουν επίτηδες έτσι ώστε να δεχτώ κάποια ακριβότερη τιμή τοτε; να κοιτάξω να βρω προσφορά από άλλη εταιρεία μπας και ξυπνήσουν και αυτοι; η να περιμένω; έχει τύχει σε κάποιον;

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mugiwara9 είπε

η θα μου χρεώνουν κάποια άλλη τιμή που θα αποφασίσουν αυτοι μέχρι να ανανεώσω με καποιο πρόγραμμα

Χωρίς να έχω διαβάσει το συμβόλαιο σου, άρα και να είμαι σίγουρος τι θα συμβεί. Λογικά θα γίνει κάτι τέτοιο όταν λήξει το συμβόλαιο.

4 ώρες πριν, Mugiwara9 είπε

να κοιτάξω να βρω προσφορά από άλλη εταιρεία μπας και ξυπνήσουν και αυτοι; η να περιμένω; έχει τύχει σε κάποιον;

Αυτή την στιγμή (που τελείωσαν τα κουπόνια sfbb), η πιο ακριβή εταιρία για ftth μάλλον είναι η Vodafone. Βλέπω στα site  των παρόχων: 41€ Vodafone  μόνο για 100ρα ftth, 36,90€ η cosmote μόνο για 100ρα ftth, και wind φαίνεται 33€ μόνο την 200ρα ftth (δεν λέει πουθενά για sfbb, πολύ καλό για να είναι αληθινό;).

Οπότε η ταπεινή μου άποψη είναι: περιμένεις μέχρι λίγο πριν τις 5/6 παρακολουθώντας τις προσφορές, αν η Vodafone δεν εχει βγάλει  κάτι καλύτερο. Ή δεν σου πει πχ να μείνεις άλλα δύο χρόνια στα 30€ που είσαι τώρα. Απλά πας αλλού.

Επεξ/σία από Sudowoodo
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είχα ξεχάσει να κάνω ανανέωση σε adsl 24 και με παίρνουν τηλ  μετά την λήξη του συμβολαίου( 2-3 μήνες μετά) για ανανέωση και ότι είχα χρεωθεί για τους μήνες εκτός συμβολαίου μου τα αφαίρεσαν.  

Μίλησε πάλι με το support κάποια στιγμή λογικά θα σου κάνουν ανανέωση κοντά στα 30 ευρώ πάλι. 

Δημοσ.
Στις 17/5/2022 στις 4:29 ΜΜ, Mugiwara9 είπε

Καλησπέρα σε ολους, σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 5/6 λήγει το συμβόλαιο που έχω με την vodafone, με πρόγραμμα ftth 100mbps + vodafone tv + 360' προς κινητά και απεριόριστα προς σταθερά. Με τιμή 30 ευρώ το μήνα, χωρίς το κουπόνι sfbb. Κάλεσα λοιπόν την βονταφον να ρωτήσω για ανανέωση και μου είπαν δεν έχουν κάποια προσφορά και να ξανά καλέσω μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο. Έχω λοιπόν την εξής απορία, αν περιμένω και λήξει το συμβόλαιο και δεν μου κάνουν κάποια προσφορά που με συμφέρει, φαντάζομαι η δεν θα έχω ίντερνετ η θα μου χρεώνουν κάποια άλλη τιμή που θα αποφασίσουν αυτοι μέχρι να ανανεώσω με καποιο πρόγραμμα, σωστά; Οπότε υπάρχει περίπτωση να το κάνουν επίτηδες έτσι ώστε να δεχτώ κάποια ακριβότερη τιμή τοτε; να κοιτάξω να βρω προσφορά από άλλη εταιρεία μπας και ξυπνήσουν και αυτοι; η να περιμένω; έχει τύχει σε κάποιον;

Ευχαριστώ. 

Πότε ακριβώς κάλεσες;

• Super Moderators
Δημοσ.
On 17/05/2022 at 20:31, Sudowoodo said:

και wind φαίνεται 33€ μόνο την 200ρα ftth (δεν λέει πουθενά για sfbb, πολύ καλό για να είναι αληθινό;).

Είναι τελική τιμή χωρίς sfbb.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...