hammerd Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα όταν πάω να κάνω upgrade από 7 σε 10. Έχουμε κάποιο τρόπο να το προσπεράσουμε ? Δοκίμασα τα πρώτα fix που μου βγάζει το google αλλά τίποτα, και το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω upgrade και όχι καθαρή εγκατάσταση για να κρατήσω αρχεία και εφαρμογές που ήδη υπάρχουν μέσα.
1ns0mn1a Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) καλύτερα κανε offline upgrade από windows 10 iso Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από 1ns0mn1a
hammerd Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 δοκίμασα από flash drive, και μου λέει μπες μέσα και κανε το από κει το οποίο φυσικά βγάζει το μήνυμα που επισύναψα...
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τα 7άρια είναι από καθαρό iso ή είναι τίποτε πειραγμένα aio, black, blue, super και-δε-συμμαζεύεται; Είναι ενημερωμένα; Εγώ πάντως θα προτιμούσα backup τα αρχεία και καθαρή εγκατάσταση και μάλλον εκεί θα πας κι εσύ στο τέλος. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από micos000 2
hammerd Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 απο ms κατεβαζω το tool και φτιαχνω το usb...
Αλκης K. Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ειχα το ιδιο θεμα ακριβως.κατεβασα το ιso και το ετρεξα μεσα απο τα windows ( daemon tools).εγινε η αναβαθμιση και μου κρατησε και ολα τα προγραμματα και ρυθμισεις. το iso θα το κατεβασεις με τον τροπο που δειχνει εδω ----> https://www.techrepublic.com/article/how-to-download-a-windows-10-iso-file-without-using-the-media-creation-tool/ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Αλκης K.
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δοκίμασε να ετοιμάσεις iso αντί για usb, αποθήκευσε το σε άλλο partition (κατά προτίμηση) ή σε εξωτερικό δίσκο/usb όπως είναι σαν αρχείο iso και σύνδεσε το με κάποιο virtual iso manager όπως το daemon tools lite που είπε ο Άλκης ή το virtual clone drive που είναι πιο ελαφρύ και απλό ή αν έχεις κανένα ultriso/poweriso ενεργοποίησε από αυτό το εικονικό drive. Μετά τρέξε το setup από το εικονικό drive που θα σου εμφανίσει στην εξερεύνηση αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα