Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα όταν πάω να κάνω upgrade από 7 σε 10.

Έχουμε κάποιο τρόπο να το προσπεράσουμε ?

Δοκίμασα τα πρώτα fix που μου βγάζει το google αλλά τίποτα, και το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω upgrade

και όχι καθαρή εγκατάσταση για να κρατήσω αρχεία και εφαρμογές που ήδη υπάρχουν μέσα.

001.png

Δημοσ.

δοκίμασα από flash drive, και μου λέει μπες μέσα και κανε το από κει το οποίο φυσικά βγάζει το μήνυμα που επισύναψα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 7άρια είναι από καθαρό iso ή είναι τίποτε πειραγμένα aio, black, blue, super και-δε-συμμαζεύεται; Είναι ενημερωμένα;

Εγώ πάντως θα προτιμούσα backup τα αρχεία και καθαρή εγκατάσταση και μάλλον εκεί θα πας κι εσύ στο τέλος. :(

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα το ιδιο θεμα ακριβως.κατεβασα το ιso και το ετρεξα μεσα απο τα windows ( daemon tools).εγινε η αναβαθμιση και μου κρατησε και ολα τα προγραμματα και ρυθμισεις.

το iso θα το κατεβασεις με τον τροπο που δειχνει εδω ----> https://www.techrepublic.com/article/how-to-download-a-windows-10-iso-file-without-using-the-media-creation-tool/

Επεξ/σία από Αλκης K.
Δημοσ.

Δοκίμασε να ετοιμάσεις iso αντί για usb, αποθήκευσε το σε άλλο partition (κατά προτίμηση)  ή σε εξωτερικό δίσκο/usb όπως είναι σαν αρχείο iso και σύνδεσε το με κάποιο virtual iso manager όπως το daemon tools lite που είπε ο Άλκης ή το virtual clone drive που είναι πιο ελαφρύ και απλό ή αν έχεις κανένα ultriso/poweriso ενεργοποίησε από αυτό το εικονικό drive. Μετά τρέξε το setup από το εικονικό drive που θα σου εμφανίσει στην εξερεύνηση αρχείων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...