Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου γεια σας....εχω μια μικρη επιστροφη χρηματων απο ΔΕΗ-περιπου 15 ευρω....Τους εχω στειλει & ΑΦΜ..&.αρ. λογ Τραπεζης αλλα μου τα ζητανε αλλοιως & δεν τα καταλαβαινω.....Μου γραφουν συγκεκριμενα, στο απαντητικο τους μνμ, αυτο:  <<Το αποδεικτικό ΙΒΑΝ όπως έχει αναφερθεί πρέπει να αναγράφει τον δικαιούχο, το λογότυπο τράπεζας και το bic/swift, μπορείτε να το εκδώσετε & μέσω ebanking.>>

Θελω να τους τα στειλω για αλλη μια φορα-μηπως κανω καποιο λαθος εγω ?- μεσω ebanking....& να μην παω να στηθω με τις ωρες εξω απο την Τραπεζα....Πως μπορω να το κανω αυτο ?   bic/swift κλπ...τι ειναι αυτα ? δεν τα καταλαβαινω....θα ηθελα την βοηθεια σας. σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε έκτακτος λογαριασμός για την διόρθωση ενός λάθους και στον οποίο γράφουν ότι θα γίνει συμψηφισμος με οφειλές, οπότε στην επόμενη πληρωμή μου θα αφαιρέσω αυτό το ποσόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν μέσω ebanking υπάρχει ειδική φόρμα για επιστροφές απο ΔΕΗ πάντως αν στα καταθέσουν αυτοί τα βλέπεις και απο το ebanking.

Μπαίνεις στο ebanking λογαριασμό σου και εκει μπορείς να δεις τα στοιχεία του (IBAN κτλ) και δίνεις αυτά. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Αν έχεις βιβλιάριο καταθέσεων φαίνονται στην πρώτη σελίδα. 

Από ebanking θα φαίνονται αν εκτυπώσεις κίνηση λογαριασμού. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σε εμένα ήρθε έκτακτος λογαριασμός για την διόρθωση ενός λάθους και στον οποίο γράφουν ότι θα γίνει συμψηφισμος με οφειλές, οπότε στην επόμενη πληρωμή μου θα αφαιρέσω αυτό το ποσόν. 

Εχω φυγει ηδη απο ΔΕΗ....εχω αλλαξει παροχο.

5 λεπτά πριν, Weiss είπε

Αν έχεις βιβλιάριο καταθέσεων φαίνονται στην πρώτη σελίδα. 

Από ebanking θα φαίνονται αν εκτυπώσεις κίνηση λογαριασμού. 

Να το δω & αυτο.....

.........πρέπει να αναγράφει τον δικαιούχο, το λογότυπο τράπεζας και το bic/swift,

Εγω αυτα δεν τα καταλαβαινω....πως τα βρισκω αυτα & να τους τα στειλω ???Με γκαστρωσανε οι αθλιοι για 15 ευρω....αει στα κομματια πια....2 εβδομαδες τωρα με ταλαιπωρουν με μειλ, μου στελνουν...τους απαντω....& τελειωμο δεν εχουμε....

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vounisios είπε

Φιλοι μου γεια σας....εχω μια μικρη επιστροφη χρηματων απο ΔΕΗ-περιπου 15 ευρω....Τους εχω στειλει & ΑΦΜ..&.αρ. λογ Τραπεζης αλλα μου τα ζητανε αλλοιως & δεν τα καταλαβαινω.....Μου γραφουν συγκεκριμενα, στο απαντητικο τους μνμ, αυτο:  <<Το αποδεικτικό ΙΒΑΝ όπως έχει αναφερθεί πρέπει να αναγράφει τον δικαιούχο, το λογότυπο τράπεζας και το bic/swift, μπορείτε να το εκδώσετε & μέσω ebanking.>>

Θελω να τους τα στειλω για αλλη μια φορα-μηπως κανω καποιο λαθος εγω ?- μεσω ebanking....& να μην παω να στηθω με τις ωρες εξω απο την Τραπεζα....Πως μπορω να το κανω αυτο ?   bic/swift κλπ...τι ειναι αυτα ? δεν τα καταλαβαινω....θα ηθελα την βοηθεια σας. σας ευχαριστω.

Αυτό που σου ζητανε είναι το "επίσημο" αποδεικτικό ΙΒΑΝ σ' ένα PDF, το οποίο πχ στην Εθνική, εκδίδεται μέσα από το e-banking account σου (και περιέχει αυτά που σου ζητάνε). Ψαχούλεψε λίγο στην σελίδα του λογαριασμού σου, και θα το βρεις (ως "έκδοση αποδεικτικού ΙΒΑΝ") ως επιλογή. Λογικά θα πρέπει να κλικάρεις σε κάτι τύπου "τρεις τελίτσες" κτλ, κάπου στη σελίδα. Και πιθανώς αν βάλεις από πάνω το βελάκι του ποντικιού, θα σου βγάλει αναδυόμενο μήνυμα για το τί,,,κρύβεται κάτω από τις τελίτσες, το "γρανάζι" ίσως - και πάει λέγοντας...

Δημοσ.

Αν μπεις στο ebanking σου, εχει σιγουρα εξαγωγη καποιου pdf με τα στοιχεια του λογαριασμου σου. Αν εχεις eurobank μπορω να σε βοηθησω, διαφορετικα δεν ξερω για τις αλλες τραπεζες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Με μια απλή αναζήτηση για bic/swift στο google τώρα θα είχες μάθει τι ακριβώς είναι αυτά, λιγότερο χρόνο θα σου έπαιρνε από όσο σου πήρε να γράψεις το παραπάνω post, έλεος.

Τι ειναι BIC code; (ti-einai.gr)

Πάμε να το κάνουμε και ταληράκια για το πως μπορείς να το εκδώσεις μέσω του ebanking της εθνικής πχ:

Στείλτε online σε 1΄ το ΙΒΑΝ σας σε όποιον σας τον ζητάει - Οδηγός ανά  τράπεζα | Νέα | Moneyonline

image.jpeg

Αυτό που σου βγάζει και λογότυπο έχει, και bic/swift, και όνομα δικαιούχου.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Οκ...σε ευχαριστω....και αν θες φιλε μου, τα γραφω γιατι δεν τα γνωριζω....και να μην μιλας ειρωνικα....μαθε να μην προσβαλεις. αυτα. καλο μεσημερι & παλι ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...