Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

ναι

μαλιστα, ευχαριστω. Εχουν αγοραστει ολα τα υπολοιπα παρτς εκτος απο την καρτα οπου ειμαι σε αναμονη μηπως πεσουν κιαλλο το επομενο διαστημα 

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DexterWhite είπε

μαλιστα, ευχαριστω. Εχουν αγοραστει ολα τα υπολοιπα παρτς εκτος απο την καρτα οπου ειμαι σε αναμονη μηπως πεσουν κιαλλο το επομενο διαστημα 

Να υποθεσω συζηταμε γι αυτην   https://www.skroutz.gr/s/27243468/Gainward-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Phoenix-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-NE63070019P2-1041X.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

ναι αυτη κοιταω. απλα παρατηρω να πεφτουν συνεχως αρκετες υλοποιησεις τις τελευταιες μερες, οποτε σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω λιγες μερες ακομη πριν παρω καποια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DexterWhite είπε

ναι αυτη κοιταω. απλα παρατηρω να πεφτουν συνεχως αρκετες υλοποιησεις τις τελευταιες μερες, οποτε σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω λιγες μερες ακομη πριν παρω καποια

εγω θα την εβαζα χθες οχι σημερα και απο το multi την παραγγελια , ο 1ος διαθεσιμος ειναι 165 ευρω πανω , για να πεσει σε 10 ημερες πιο κατω δεν το βλεπω ουτε με σφαιρες , πιο ευκολο ειναι ν'ανεβει

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, triplex1 είπε

εγω θα την εβαζα χθες οχι σημερα και απο το multi την παραγγελια , ο 1ος διαθεσιμος ειναι 165 ευρω πανω , για να πεσει σε 10 ημερες πιο κατω δεν το βλεπω ουτε με σφαιρες , πιο ευκολο ειναι ν'ανεβει

ετσι ελεγα κι εγω οταν πρωτοειδα την manli στα 650 οτι δεν παιζει να πεσει καμια αλλη τοσο, αλλα μετα ειδα πολλες να ακολουθουν. Θα δειξει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DexterWhite είπε

ετσι ελεγα κι εγω οταν πρωτοειδα την manli στα 650 οτι δεν παιζει να πεσει καμια αλλη τοσο, αλλα μετα ειδα πολλες να ακολουθουν. Θα δειξει. 

να σε προτεινω κατι αλλο?

Δημοσ.
Δημοσ.

πεφτουμε σε επιδοσεις ομως αρκετα.. επισης με AMD ειχα θεματακια στο παρελθον με drivers κλπ.. πανε πολλα χρονια βεβαια, σιγουρα θα εχουν διορθωθει αρκετα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DexterWhite είπε

πεφτουμε σε επιδοσεις ομως αρκετα.. επισης με AMD ειχα θεματακια στο παρελθον με drivers κλπ.. πανε πολλα χρονια βεβαια, σιγουρα θα εχουν διορθωθει αρκετα. 

στην εβαλα επειδη πας σε 12η ιντελ , το παντρεμα ειναι καλο οπως και η τιμη

Καλυτερο προγραμμα απο το adrenalin δεν θα βρει πουθενα αλλου αν ξερεις να ρυθμιζεις

Δημοσ.

στην εβαλα επειδη πας σε 12η ιντελ , το παντρεμα ειναι καλο οπως και η τιμη

το αναποδο δεν ειναι συνηθως? intel - nvidia?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DexterWhite είπε

το αναποδο δεν ειναι συνηθως? intel - nvidia?

αυτη την παρακολουθω γιατι σκεφτομαι να την χτυπησω , μεχρι εχθες ειχε 600 , τωρα αν περιμενεις λιγο καποιες ημερες θα σ'ελεγα περιμενε μεχρι Σ/Κ  το καινουριο crazy του eshop μηπως βγαλει σε καλη τιμη την manli ξανα , αλλα πιο κατω απο τα 650 δεν την βλεπω και κεινη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς και να πας στην Gainward. Σοβαρή φαίνεται και με βαρβάτη ψύκτρα. Είναι μικρή η διαφορά τιμής από την Manli κιόλας που έπαιζε 686 πριν κάτι μέρες. [ Edit: μόλις βλέπω ότι εξαφανίστηκε από το eshop ]

https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-115x-AM3-AM3-Γκρι.html?from=account_favorites ψύκτρα σε περίπτωση που σκεφτείς να πας ένα σκαλί παραπάνω

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...