Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατι παλια ρουχα που μαρεσουνε και ειναι στενα (medium), και τα φοραφα σε βαρος που δε προκεται να ξαναπαω. Ξερουμε αν υπαρχουν τεχνικες που μπορει να κανει μια ραφτρα να τα φερει τωρα στα μετρα μου

Το κλασσικο ειναι να στενευεις ρουχα που ειναι φαρδια, αλλα εγω ψαχνω το αντιθετο

Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, therock είπε

Εχω κατι παλια ρουχα που μαρεσουνε και ειναι στενα (medium), και τα φοραφα σε βαρος που δε προκεται να ξαναπαω. Ξερουμε αν υπαρχουν τεχνικες που μπορει να κανει μια ραφτρα να τα φερει τωρα στα μετρα μου

Το κλασσικο ειναι να στενευεις ρουχα που ειναι φαρδια, αλλα εγω ψαχνω το αντιθετο

διαιτα!

Δημοσ.

Στα παντελόνια γίνεται αν η ραφή έχει δίπλωμα εσωτερικά. Έχω κάνει δικά μου σε ράφτη και είχε καλό αποτέλεσμα.

Αλλά εξαρτάται από τη ραφή και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ύφασμα από αυτό που έχει, οπότε υπάρχει περιορισμός στο πόσο μπορείς να τα φαρδύνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια ρούχα έχουν μικρή δυνατότητα ανοίγματος, κυρίως όταν αυτή προβλέπεται κατά το ράψιμο (το βλέπουμε συνήθως σε σακάκια και παντελόνια αυτό).

Δυστυχώς στα περισσότερα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Αμ. Δεν ακούσατε τη μανούλα που έλεγε, παρτο μεγάλο να σου κάνει και του χρόνου!!!!! 😜

• Like 1
Δημοσ.

Με το φορεμα και τα πλυσιματα θα ανοιξει ειδικα αν ειναι βαμβακερο, βαζε τα και σε ψηλες στροφες στο στυψιμο να χαλαρωσουν και οι ινες.Καπου λενε και να τα βαλεις σε λεκανη με κοντισιονερ για τα μαλλια.

Δημοσ.

Άνοιξε τις μπλούζες όσο μπορείς κρατάτες και πέρασε από πάνω στο σίδερο. 
Έτσι κραταει το άνοιγμα που έκανες. 
Δεν μιλάμε να πάνε από το medium στο XL αλλά έτσι ανοίγουν μισό νούμερο παραπάνω. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Μπορείς να προσθέσεις πάνελς. Αναλόγως αν είναι γυναικεία ή αντρικά έχει διαφορετικά στυλ , αλλά δεν είναι κάτι που κάνουν όλες οι ράφτρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα σου κοστίσει παραπάνω από το να πάρεις κανούργιο ρούχο. Εάν δηλαδή θες να "ανοίξεις" ένα φτηνό ρούχο, ίσως είναι καλύτερα να πάρεις καινούριο (ή μεταχειρισμένο). 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, therock είπε

Ναι, ανοίγουν λίγο τα t-shirt. 

Βάζεις τα χέρια από μέσα, το ένα στη πλευρά θώρακα, το άλλο στην πλάτη και τα ανοίγεις με απότομες κινήσεις. 

Μετά σιδέρωμα και είναι οκ. Δοκιμασμένο. 

Εννοείται φυσικά ότι έχεις λίγα κιλά παραπάνω, αν τα φορούσες με 75 κιλά και τώρα είσαι 85+,άστο καλύτερα, και ξεκίνα διατροφή και περπάτημα. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Υπαρχει μεθοδος μονο που λεγεται ξεχειλωμα και δεν εχει παντα το καλυτερο αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...