Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολες τις συναλλαγες μου τις κάνω με κάρτα της Πειραιως. Δεν έχω δει να υπάρχει κάποιο τρομερό οφελος με τα yellows. 2-5 ευρω ανα 100 στο σουπερ.
Ποια τράπεζα εχει διαδεδομενο και καλο προγραμμα επιβράβευσης;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Κατ' αρχήν με χρεωστική μη περιμένεις πολλά πράγματα. Συνηθως οι επιβραβεύσεις είναι στο 50% των αντίστοιχων για τις πιστωτικές κάρτες. Επίσης πριν αποφασίσεις αν θα μεταφέρεις αλλού τα κουβαδάκια σου, πρέπει να δεις αν σε βολεύουν οι συνεργάτες του κάθε προγράμματος, π.χ. η Alpha Bank εχει καλή επιβράβευση με την Aegean Bonus Visa πιστωτική, γιατι σου κάνει 1 προς 1 τους πόντους μίλια και τα μίλια είναι πολύ πιο vfm στην εξαργύρωση απο τους πόντους. Αλλά η Alpha Bank συνεργάζεται με τα ΑΒ, τη Vodafone, τον Κωτσόβολο κλπ. Αν εσύ ψωνίζεις το 80% του σουπερ μάρκετ σου απο τα MyMarket κι εχεις λογαριασμούς cote, τότε προφανώς δε σε συμφέρει η συγκεκριμένη κάρτα και πρέπει να δεις π.χ. την Επιστροφή της Eurobank

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Ολες τις συναλλαγες μου τις κάνω με κάρτα της Πειραιως. Δεν έχω δει να υπάρχει κάποιο τρομερό οφελος με τα yellows. 2-5 ευρω ανα 100 στο σουπερ.

Είσαι σίγουρος για τα 2-5 ευρώ ανά 100??νομίζω λες πολλά..πάρα πολλά. Με πιστωτική Πειραιώς και μόνο στα σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων που συμμετέχουν παίρνω 10 ευρώ στα 500...με χρεωστική πρακτικά παίρνεις το τιποτα

• Like 3
Δημοσ.

H eurobank εχει διαφορα ποσοστα αναλογα το μαγαζι. Σε μαγαζι φιλου υπαρχει μπονους 7% και σε αλλον 1%.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tzotzo είπε

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης, που να είναι το "καλύτερο" για τις ανάγκες όλων. Διαφορετικό λοιπόν είναι το "καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης" για κάποιον που ψωνίζει σε συγκεκριμένα εμπορικά κέντρα, διαφορετικό σε αυτόν που ψωνίζει στον ΑΒ, διαφορετικό σε αυτόν που ψωνίζει στον Σκλαβενίτη, κ.ο.κ.. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιες είναι οι ανάγκες σου, καθώς και το πού συνηθίζεις να ψωνίζεις. Χωρίς να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία, δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης, που να ταιριάζει σε σένα.

Επεξ/σία από pluss
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κατ' αρχήν με χρεωστική μη περιμένεις πολλά πράγματα. Συνηθως οι επιβραβεύσεις είναι στο 50% των αντίστοιχων για τις πιστωτικές κάρτες. Επίσης πριν αποφασίσεις αν θα μεταφέρεις αλλού τα κουβαδάκια σου, πρέπει να δεις αν σε βολεύουν οι συνεργάτες του κάθε προγράμματος, π.χ. η Alpha Bank εχει καλή επιβράβευση με την Aegean Bonus Visa πιστωτική, γιατι σου κάνει 1 προς 1 τους πόντους μίλια και τα μίλια είναι πολύ πιο vfm στην εξαργύρωση απο τους πόντους. Αλλά η Alpha Bank συνεργάζεται με τα ΑΒ, τη Vodafone, τον Κωτσόβολο κλπ. Αν εσύ ψωνίζεις το 80% του σουπερ μάρκετ σου απο τα MyMarket κι εχεις λογαριασμούς cote, τότε προφανώς δε σε συμφέρει η συγκεκριμένη κάρτα και πρέπει να δεις π.χ. την Επιστροφή της Eurobank

Αξίζει αυτό με την Alpha και τα μίλια; Ήθελα να βγάλω παλιά αλλά δεν ασχολήθηκα τελικά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Αξίζει αυτό με την Alpha και τα μίλια; Ήθελα να βγάλω παλιά αλλά δεν ασχολήθηκα τελικά. 

Αξίζει για κάποιον που χρησιμοποιεί Aegean. Οι κάρτες έχουν αλλάξει σε σχέση με την παλιά

Υπάρχει η κλασική Aegean Bonus Visa και η Premium Aegean Bonus Visa (Χρυσή)

Η πρώτη έχει αναλογία πόντων 4ποντοι=4μίλια ενώ η δεύτερη 4ποντοι=6μίλια

Επισης εχεις κάθε χρόνο κάτι κουπόνια σε πτήσεις Aegean, κουπονια για βαλιτσες και διάφορα προνομια που μπορεις να δει στο σάιτ.

Αυτό που άλλαξε όμως στις περισσότερες πιστωτικές σε σχέση με προηγούμενα χρόνια (πλην κάποιοων τελείως απλών καρτών που έχουν δωρεαν συνδρομή αν εχεις μισθοδοσια) είναι ότι έχουν ετήσια συνδρομή.  και δεν επιστρέφεται όπως παλιά αν κάνεις πολλές συναλλαγές

• Like 3
Δημοσ.

θα προτεινα να το πας αναποδα

δες που κανεις τις μεγαλες ασυμπιεστες αγορες σου το μηνα, δλδ σουπερ μαρκετ και καυσιμα και διαλεξε την τραπεζα με την οποια συνεργαζονται

Αν πχ δινεις Χ ποσο σε ΑΒ και BP τοτε πας ντουγρου σε Alpha Bank

Αν παιζεις σε Σκλαβενιτη και ΕΚΟ τοτε πας σε Eurobank

• Like 5
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Αξίζει εφόσον κάνεις σχεδόν όλες τις συναλλαγές σου με την κάρτα και χρησιμοποιείς αρκετά τόσο την Aegean όσο και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Ωστε να μπορείς να εξαργυρώνεις τα μίλια για ταξίδι και πρωτα απο ολα να κάνεις break even με τη συνδρομή και μετά να έχεις κέρδος. Αν τη βγάλεις και τη χρησιμοποιείς μια στο τόσο, δεν αξίζει, στην αρχή με τα μπόνους εγγραφής, app κλπ, τη συνδρομή θα τη βγάλεις, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια της κάρτας δε θα σε συμφέρει

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

Είσαι σίγουρος για τα 2-5 ευρώ ανά 100??νομίζω λες πολλά..πάρα πολλά. Με πιστωτική Πειραιώς και μόνο στα σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων που συμμετέχουν παίρνω 10 ευρώ στα 500...με χρεωστική πρακτικά παίρνεις το τιποτα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Χοντρικά το έβαλα. Δεν το πολυκοιταω απλά μόνο στον Σκλαβενίτη με ενημερώνουν για την εξαργύρωση.

9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βλέπω που και που εδώ στο φόρουμ κατά καιρούς ότι μπαίνουν διπλοί πόντοι + έκπτωση σε προϊόντα τεχνολογίας. Ίσως να κάνω και λάθος να θυμάμαι λάθος. Σε μίλια είμαι σχεδόν gold λόγω ταξιδιών. Σε έναν χρόνο με τα μίλια μου έχω πάρει προϊόντα συνολικής αξίας διακοσίων ευρώ. Αν ας πούμε με συναλλαγές περίπου τριακοσίων ευρώ μηνιαίως κάνουν 15-20.000 μίλια ετησίως είναι ένα κατοσταρικο επιπλέον. Όχι άσχημα.

Σε γενικές γραμμές ψωνίζω 100-200€ Σκλαβενίτη, αρκετα διόδια, και αρκετά γεύματα σε νησιά. Καύσιμο(ευτυχώς) δεν χρειάζεται να πληρώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ολες εχουν εξαιρετικα προγραμματα επιβραβευσης. Για τα στελεχη τους.

Για τους πελατες, ειναι τυρακι και παρηγορια στον αρρωστο. Μονο την ωρα που εφαγες για να ανοιξεις το εν λογω θεμα αν την αποτιμησεις σε χρηματικο κοστος εχεις υπερβει την οποιαδηποτε "επιβραβευση" απο οποιαδηποτε τραπεζα (χωρια η συνδρομη).

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το e-shop έχει εξαργύρωση yellows στα καταστήματά του?

Έχω πετύχει διάφορα καταστήματα που με ρωτάνε αν θέλω εξαργύρωση και δεν είναι στη λίστα της Πειραιώς (φυσικά το τηλεφωνικό κέντρο δεν έχει ιδέα...)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 17/5/2022 στις 9:25 ΜΜ, lector είπε

Για τους πελατες, ειναι τυρακι και παρηγορια στον αρρωστο. Μονο την ωρα που εφαγες για να ανοιξεις το εν λογω θεμα αν την αποτιμησεις σε χρηματικο κοστος εχεις υπερβει την οποιαδηποτε "επιβραβευση" απο οποιαδηποτε τραπεζα (χωρια η συνδρομη).

ΠΟΙΑ συνδρομή ?

Στις 17/5/2022 στις 9:25 ΜΜ, lector είπε

ΜΑΛΛΟΝ, κάνεις μηδενική φορολογική δήλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι εξαρτάται από που κάνεις τα καθημερινά σου ψώνια για σουπερ μαρκετ, καύσιμα κλπ. Από εκεί και πέρα καλό είναι να είσαι γραμμένος σε όσες πιο πολλές τράπεζες μπορείς για να μπορείς να απολαμβάνεις όλες τις προσφορές που γίνονται. πχ εγώ ενώ είμαι alpha λόγω μισθοδοσίας έχω και Πειραιώς οπότε μπόρεσα το Φλεβάρη να επωφεληθώ της μεγάλης προσφοράς που έκανα τα media στις τηλεοράσεις και να πάρω πίσω το 30% της αξίας της σε yellows κάνοντας καλύτερο deal από black friday και από οποιαδήποτε άλλη προσφορά είχε γίνει παλαιότερα.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...