Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Απο 3.2.2022 έχω κάνει αίτηση για το επίδομα ασθένειας απο COVID! Η εταιρία έχει κάνει κανονικά την επιβεβαίωση μέσω EΦΚΑ αλλά ακόμα δεν έχει μπει τίποτα! Και σε άλλους συνάδελφους το ίδιο! Έχετε παρόμοια κατασταση;

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.

3 μήνες; 🤣🤣🤣

Από Οκτώβριο του '21 περιμένουμε εμείς 2-3 άτομα.

Ρωτάμε την λογίστρια τι φάση και λέει "νορμάλ καθυστέρηση είναι, θα μπούνε αργά ή γρήγορα".

Τώρα εμένα προσωπικά ΝΟΡΜΑΛ δεν μου φαίνεται αυτό, αλλά Ελλάδα είσαι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας συμπάσχω και γω με 2 φορές νοσηση..Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλεις για να  πληρωθείς πιο γρήγορα να κλείσεις ραντεβού στο ΙΚΑ το οποίο ανήκεις κ να καταβάλεις την αναρρωτική..Είναι άδεια ειδικού σκοπού για αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις...Α ρε Ελλαδαρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Baator είπε

3 μήνες; 🤣🤣🤣

Από Οκτώβριο του '21 περιμένουμε εμείς 2-3 άτομα.

Ρωτάμε την λογίστρια τι φάση και λέει "νορμάλ καθυστέρηση είναι, θα μπούνε αργά ή γρήγορα".

Τώρα εμένα προσωπικά ΝΟΡΜΑΛ δεν μου φαίνεται αυτό, αλλά Ελλάδα είσαι.

2 ώρες πριν, Antreas_R είπε

Καλησπέρα σας συμπάσχω και γω με 2 φορές νοσηση..Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλεις για να  πληρωθείς πιο γρήγορα να κλείσεις ραντεβού στο ΙΚΑ το οποίο ανήκεις κ να καταβάλεις την αναρρωτική..Είναι άδεια ειδικού σκοπού για αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις...Α ρε Ελλαδαρα 

Καλά εννοείται οτι δεν περίμενα κάτι καλύτερο για το Ελλαδισταν αλλά οκ είπα μήπως και..

2022 και παρακαλάμε για λίγα €... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...