pi314 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Οι πιστοποιήσεις μετράνε καθόλου στο βιογραφικό ερευνητικά/ακαδημαϊκά? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο να ξεκινήσω μεταπτυχιακό...Το σκέφτομαι από το Σεπτέμβριο και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσω.... (Πτυχίο έχω προς τα παρόν)
yanis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, pi314 είπε Οι πιστοποιήσεις μετράνε καθόλου στο βιογραφικό ερευνητικά/ακαδημαϊκά? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο να ξεκινήσω μεταπτυχιακό...Το σκέφτομαι από το Σεπτέμβριο και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσω.... (Πτυχίο έχω προς τα παρόν) Σε τι τομεα εισαι; Πλατες να σε στηριξουν στην -πιθανη- επιλογη για μαστερ υπαρχουν; Ποσων χρονων εισαι; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από yanis13
Dark_panel Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, pi314 είπε Οι πιστοποιήσεις μετράνε καθόλου στο βιογραφικό ερευνητικά/ακαδημαϊκά? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο να ξεκινήσω μεταπτυχιακό...Το σκέφτομαι από το Σεπτέμβριο και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσω.... (Πτυχίο έχω προς τα παρόν) Σε καθαρα ερευνητικο/ακαδημαϊκο επιπεδο, ουδεμια προσοχη θα δωσουν στις πιστοποιησεις. Εκει τους νοιαζουν τα πτυχια, οι βαθμοι κι αν εχεις συμμετασχει σε κανα διεθνες συνεδριο ή εχεις ασχοληθει εστω κ λιγο με ερευνα. Κανεις ποτέ δεν ασχοληθηκε με πιστοποιησεις στα πανεπιστημια. Αν σ ενδιαφερουν καθαρα τα ακαδημαϊκα, χτυπα μαστερ που να ανταποκρινεται στα ενδιαφεροντα σου. 1
pi314 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, yanis13 είπε Σε τι τομεα εισαι; Πλατες να σε στηριξουν στην -πιθανη- επιλογη για μαστερ υπαρχουν; Ποσων χρονων εισαι; 1) Πληροφορικάριος 2) Εργάζομαι
velociraptoras Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για να σε επιλέξουν για κάποιο μάστερ ή αργότερα για κάποιο ερευνητικό πρόγραμμα που χρειάζονται καποιον με χ πιστοποίση ή γνωση συγκεκριμένης τεχνολογίας, ισως μετρήσουν, ως εκεί όμως. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από velociraptoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα