Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sibyl είπε

DAVID GILMOUR - JE CROIS ENTENDRE ENCORE

@Sibyl Πωωω που το βρηκες;;; Ειναι τελειο, πως το ειχα ξεχασει; Tο ειχα ακουσει μονο μια φορα πολυ παλια και απο τοτε ΠΟΤΕ, δεν το ειδα μπροστα μου ουτε στο youtube, με το περασμα του χρονου το ξεχασα, παρολο που οι περισσοτερες αναζητησεις μου εχουν να κανουν με τον gilmour, :lol:

Τι φοφεγο τι τγομεγο ο Gilmouγ οταν τραγουδαει Γαλλικα. :rolleyes:

Το κομματι το ειχα ακουσει περιπου οταν ειχε γινει και το Consert (David Gilmour in Concert 2001). Δεν θυμαμαι αν το ειδα το 2001 η αργοτερα, παντος εκει κοντα ηταν, οταν φιλος στο σπιτι του εβαλε να δουμε ολο το Consert (σε βιντεοκασετα η DVD δεν θυμαμαι) και ειχα σοκαριστει με αυτο που ακουσα μιας και τα αλλα κομματια ηταν καποια γνωστα των Floyd και του Barrett.

Roscoe Holcomb - I Wish I Was A Single Girl Again

Rammstein - Was Ich Liebe

Next: Futureal

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fearless είπε

@Sibyl Πωωω που το βρηκες;;; Ειναι τελειο, πως το ειχα ξεχασει; Tο ειχα ακουσει μονο μια φορα πολυ παλια και απο τοτε ΠΟΤΕ, δεν το ειδα μπροστα μου ουτε στο youtube, με το περασμα του χρονου το ξεχασα, παρολο που οι περισσοτερες αναζητησεις μου εχουν να κανουν με τον gilmour, :lol:

Τι φοφεγο τι τγομεγο ο Gilmouγ οταν τραγουδαει Γαλλικα. :rolleyes:

Το κομματι το ειχα ακουσει περιπου οταν ειχε γινει και το Consert (David Gilmour in Concert 2001). Δεν θυμαμαι αν το ειδα το 2001 η αργοτερα, παντος εκει κοντα ηταν, οταν φιλος στο σπιτι του εβαλε να δουμε ολο το Consert (σε βιντεοκασετα η DVD δεν θυμαμαι) και ειχα σοκαριστει με αυτο που ακουσα μιας και τα αλλα κομματια ηταν καποια γνωστα των Floyd και του Barrett.

To "David Gilmour in Concert" είναι η σόλο συναυλία του Gilmour που έγινε στα πλαίσια του φεστιβάλ Meltdown, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2001. Εκεί έδωσε και άλλες 3 συναυλίες στην αρχή του 2002 και κάποια κομμάτια αυτών περιλαμβάνονται στο ίδιο album. Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από κάποια απ΄αυτές τις 3 συναυλίες που έδωσε. C'est parfait!

1 ώρα πριν, fearless είπε

Next: Futureal

Iron Maiden - Futureal

Next: Devote (Devoted)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...