Προς το περιεχόμενο

Μουσηκώ καφαινείω

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• lovesucks

1801

• NovaLacertae

1524

• Sibyl

1343

• floyd89gr

1046

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sibyl είπε

Δεν θεωρώ απαραίτητο να επεκταθώ επειδή κάποια πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης γι΄αυτό και δεν θα το κάνω.

Δήλωσα ότι όσα είπα είναι η προσωπική μου άποψη όπως επίσης ξεκαθάρισα ότι ασφαλώς κάποιος μπορεί να έχει την εντελώς αντίθετη από την δική μου επειδή δεν είμαστε και αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι.

Ο καθένας μας, έχει διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική ψυχοσύνθεση, διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικές αντιδράσεις, διαφορετικό προσανατολισμό, διαφορετικά "διαβάσματα" (εννοώ βιβλίων), διαφορετικά "θέλω", είμαστε με λίγα λόγια διαφορετικές προσωπικότητες και βάσει αυτού που είμαστε, αξιολογούμε τον κόσμο γύρω μας.

Μια διευκρίνιση μόνο θα κάνω. Το TOTAL του Μάνου, καθόλου δεν μ΄ενόχλησε αντιθέτως το βρήκα χαριτωμένο. Αστειευόμενη του είπα για το Κλημέντι Κορινθίας επειδή αυτός είχε ανεβάσει εδώ την αφίσα της εκδήλωσης.

Τίποτα άλλο.

Την καλησπέρα μου.

Φυσικά και το κατανοώ το ίδιο εξέφρασα κι εγώ  τη γνώμη μου. Εδώ όλα τα δάχτυλα ποδιών και χεριών δεν είναι  ίδια θα είναι οι άνθρωποι; Απλά μου έκανε εντύπωση ότι θα τον εστελνες στο συγκεκριμένο χωριο και όταν σε ρώτησε τι παίζει του είπες αναλυτικά ότι θα τον εστελνες στο χωριό με το κακόγουστο χοντροκομμένο χιουμορ τους και σκεπτόμενη ότι μερικές φορές τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται στα αστεία, σκέφτηκα απλά να σου πω ότι το χωριό αυτό δεν συνάδει με την παράφραση και το λογοπαίγνιο του φίλου μας που προσωπικά αυτό το μπρουταλ αγόρι με κάνει και ξεκαρδιζομαι. Τώρα που μου λες ότι το βρήκες και χαριτωμένο σε έχασα χαχα αλλά οκ 

Σχετικά με την αφίσα έχω να πω έκαναν ένα λογοπαίγνιο αφενός για να μαζέψει το καφέ - ψησταριά κόσμο όλων των ηλικιών και τους ροκάδες και τους φαγανους τους μεγάλους και τους μικρότερους συνδέοντας το ελληνικό στοιχείο καλώς η κακώς( γουρουνοπουλες έτρωγαν και οι αρχαίοι)με το ξένο στοιχείο το ροκ που πραγματικά σε αυτά τα μέρη το αγαπούν και έρχονται μουσικοί και παίζουν Τι να γίνει  είναι γλωσσοπλαστες οι άνθρωποι. 😆

Την καλησπέρα μου επισης

Μιας και το θέλει η ώρα 

Επεξ/σία από XrysaKakou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Stranger. Ξένος 

Νεξτ εχθρός 

2 ώρες πριν, poulinos είπε

προσβολες στο ινσομνια και χαλαρη κουβεντα στο μουσικο καφενειο?  να πεσει φωτια να μας καψει.....

ομολογω οτι ειναι ωραιο αστειο να το διαβαζω.

in real life αν μεταφερθει το μουσικο καφενειο οι μισοι θα ηταν νεκροι απο πισωπλατες μαχαιριες και οι αλλοι μισοι damned for all time.

Αλήθεια ειδικά σε αυτό το θέμα δε μπορώ να φανταστώ γιατί θα πρέπει να γινόταν αυτό φαντάζομαι στο παρελθόν γιατι πρόσφατα η όσους μήνες είμαι εδώ δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου.

Αγαπητέ μου φίλε με το μιλκο και την τυροπιτα (ακόμα να συνέλθω από τα γέλια άσε δε το μιλκο με τον χοιρινό γύρο) real life θεωρειται ενας άνθρωπος πίσω από το πληκτρολόγιο κατά κάποιον τρόπο ίσως να βγάζει και τον κανονικό του εαυτό πίσω από την ανωνυμία, ενώ κάποιοι άλλοι που όπως κατάλαβα γνωρίζονται μεταξύ τους ίσως και να μην τον δείχνουν φοβούμενοι τη λογοκρισία κλπ. Οπότε τα πισώπλατα μαχαίρια πέφτουν παντού χαχα ενώ οι damned for all time είναι ήρωες να τους πω; αν δεν τους έχεις "ξεκάνει"lol ως S.M. που είσαι.😀

Εγώ τώρα τι να πώ για όλα αυτά; αμα είναι να μαλώσετε να μην ξαναποστάρω σαχλαμάρες...

Θα πώ μόνο οτι ψήθηκα για Κλημέντι.

2 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Εγώ τώρα τι να πώ για όλα αυτά; αμα είναι να μαλώσετε να μην ξαναποστάρω σαχλαμάρες...

Θα πώ μόνο οτι ψήθηκα για Κλημέντι.

Δεν μάλωσε κανείς χαχα βάλε κάτι πρόχειρο να πάρω τα παιδιά να τους πω να ετοιμάσουν τιποτις εκλεκτόν για να πηλαλησουμε προς τα κει. Lol Κοίτα....αν χάσουμε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό μας να το θέσωωω θα πάω σε τειοποτιον απρε🥹 σε θέλω καμικάζι σε ώρες ειδικά που τρώω και πίνω χαχα

Από άλλο χωριό αυτούνο

9 minutes ago, XrysaKakou said:

Δεν μάλωσε κανείς

'Οντως. Οπως και εγώ με τη @Sibyl.

Ούτε χρειάζεται να εξηγήσει κανείς κάτι.

Τα παιδία (τουλάχιστον οι συχνοί θαμώνες που "γνωριζόμαστε") εδώ μπορούν να μου "την λένε" όπως θέλουν, όπως κάνω και εγώ το ίδιο.

Νομίζω οτι είναι φυσιολογική συμπεριφορά μεταξύ φίλων, εστω και online φίλων.

:)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

'Οντως. Οπως και εγώ με τη @Sibyl.

Ούτε χρειάζεται να εξηγήσει κανείς κάτι.

Τα παιδία (τουλάχιστον οι συχνοί θαμώνες που "γνωριζόμαστε") εδώ μπορούν να μου "την λένε" όπως θέλουν, όπως κάνω και εγώ το ίδιο.

Νομίζω οτι είναι φυσιολογική συμπεριφορά μεταξύ φίλων, εστω και online φίλων.

:)

Ε ναι εννοείται  lol κανόνισε τώρα εσύ να μου την πεις και να καταλήξω έτσι.😁😄

Βέβαια για να μην λέω ψέματα σε κάτι συναυλίες στο Ρόδο είχα χτυπηθεί σφόδρα χαχα και στην Κάμελ της Βουλιαγμένης.🤣

Επεξ/σία από XrysaKakou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...