Προς το περιεχόμενο

Μουσηκώ καφαινείω

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• lovesucks

1801

• NovaLacertae

1524

• Sibyl

1343

• floyd89gr

1046

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2023 στις 12:22 ΠΜ, Agent_Orange είπε

Αμάν τι πάσα είναι αυτή αδερφεεεεεε μου; χαχα

Στις 25/9/2023 στις 1:49 ΜΜ, Sibyl είπε

Το Κλημέντι λοιπόν, είναι ένα ορεινό χωριό της Κορινθίας όπου οι κάτοικοί του, ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία.

Το καλοκαίρι έκαναν μια εκδήλωση που πιθανότερο, τελώντας εν πλήρει αγνοία και λιγότερο πιθανό, έχοντας πλήρως λανθασμένη αίσθηση του χιούμορ, συνέδεσαν την μεταφορά της οργουελικής αλληγορίας σε αριστουργηματικά τραγούδια σταθμούς, με τα οικόσιτα ζώα τους.

΄Οσο ενθουσιάζομαι με το έξυπνο, πνευματώδες χιούμορ τόσο δυσθυμώ με τις "χοντράδες".

Ασφαλώς κάποιος μπορεί να έχει εντελώς αντίθετη άποψη και να ικανοποιείται με το "χοντροκομμένο" χιούμορ, όπως άλλωστε ισχύει και για όλα τα θέματα. Αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι.

Απλώς τώρα εκφράζω την προσωπική μου άποψη.

Επίσης μια άλλη παρατήρηση που έχω κάνει, είναι ότι η υπεραπλούστευση ενός θέματος, οδηγεί στην απώλεια της ουσίας του.

Αυτά

Επειδή το θέμα αυτό λέγεται ΜΟΥΣΙΚΟ καφενείο και ειναι για χαλαρή κουβέντα θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με τα ως άνω γραφόμενα σου.

Το χωριό είναι ιστορικό ήταν στρατιωτικό κέντρο του Θεοδωρου Κολοκοτρώνη προσωπικά δεν θα με πείραζε να ήταν ντυμένοι οι κάτοικοί με στολές και να τραγουδούσαν έπαιζαν ροκ γιατί όλοι οι τελευταίοι κάτοικοί είναι ροκάδες όσοι έχουν μείνει ουσιαστικά και μεταφορικά . Και γιατί αυτο; Γιατί απλά δε νομίζω να πειράζει κάποιον ο Χ . Κλυνν ντυμένος βλαχοκαουμποι να χορεύει μπονιεμ, ούτε ο Μηλιωκας με το ποιμενικό ροκ ούτε ο Σουρής με τους μυρωμενους στίχους (και άλλα πολλά παραδείγματα ) εφόσον είναι χιούμορ και σάτιρα. 

Αλίμονο αν δεν γνωρίζαμε τη δυναμική των συγκροτηματων και βέβαια με τη σάτιρα όχι απλώς  δεν χανεται το νοημα αλλά ενισχύεται.

Ας μην ξεχνάμε δε ότι το ΚΑΦΕΝΕΙΟ έκανε την διοργάνωση του Πάρτυ. Εμείς στο καφέ γράφουμε οπότε δεν υφίσταται θέμα για χοντροκομμενο χιούμορ αν δεν προσβάλουμε ο ένας τον άλλον ακόμα και με υπονοούμενα. Έξυπνοι και της πιάτσας άνθρωποι είμαστε.

Χοντροκομμενο είναι το χιούμορ ας πούμε να χαρακτηρίζεις κάποιον χαζούλη η βρέφος η μωρό η να του βάζεις τραγούδια αφού του έχεις κάνει quote με τη λέξη f@ck you αλλά και πάλι εξαρτάται κατά πόσο καλή θέληση έχει καποιος απέναντι στον συμφορουμιτη του και πόσο γνωρίζονται μεταξύ τους. Εννοείται ότι είναι προσωπική μου άποψη και άκου εδώ παίζουν Pink Floyd και δε νομίζω να είναι κάτι προσβλητικό αντίθετα

Και μπράβο τους για το λογοπαίγνιο και που έκαναν τόσο κόσμο να χαμογελάσει να ακούσει και ροκ μουσική αλλά και παραδοσιακή μουσική 

Επίσης είχαν κάνει και το party DUGATIψηνεται είχαν μαζευτεί μηχανόβιοι που έχουν αυτή τη μάρκα μοτοσικλέτας έπαιξαν ροκ μουσική και έφαγαν ψητά χαχα μια χαρά

Aυτότο βίντεο  δεν αναιρεί ότι αυτή η μηχανή είναι αργή. Και γουρνολατιν Πάρτυ έχουν κάνει ψάξτε το λίγο.

Αυτά ήθελα να πω lol

Επεξ/σία από XrysaKakou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υγ έχουν καταφέρει ένα τσούρμο άνθρωποι  να μαζεύουν σε ένα χωριό ανθρώπους από ολόκληρη την Ελλάδα με το χιούμορ τους τη μουσική τους και τα ψηταααα τους το τερπνόν  μετά του ωφελίμου ααα κάνουν και φιλανθρωπίες το ξέχασα...😉

Επεξ/σία από XrysaKakou

On 25/09/2023 at 12:49, Sibyl said:

Το Κλημέντι λοιπόν, είναι ένα ορεινό χωριό της Κορινθίας όπου οι κάτοικοί του, ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία.

Το καλοκαίρι έκαναν μια εκδήλωση που πιθανότερο, τελώντας εν πλήρει αγνοία και λιγότερο πιθανό, έχοντας πλήρως λανθασμένη αίσθηση του χιούμορ, συνέδεσαν την μεταφορά της οργουελικής αλληγορίας σε αριστουργηματικά τραγούδια σταθμούς, με τα οικόσιτα ζώα τους.

΄Οσο ενθουσιάζομαι με το έξυπνο, πνευματώδες χιούμορ τόσο δυσθυμώ με τις "χοντράδες".

Ασφαλώς κάποιος μπορεί να έχει εντελώς αντίθετη άποψη και να ικανοποιείται με το "χοντροκομμένο" χιούμορ, όπως άλλωστε ισχύει και για όλα τα θέματα. Αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι.

Απλώς τώρα εκφράζω την προσωπική μου άποψη.

Επίσης μια άλλη παρατήρηση που έχω κάνει, είναι ότι η υπεραπλούστευση ενός θέματος, οδηγεί στην απώλεια της ουσίας του.

Αυτά.

................................................................................................................................

Alanis Morissette - Offer

Next: Balance

το humor ειναι σαν το ηλιθιος και πανηλιθιος(την ταινια).για καποιους ωραιο για αλλους κρυο

• Like 3

1 ώρα πριν, XrysaKakou είπε

Αμάν τι πάσα είναι αυτή αδερφεεεεεε μου; χαχα

Επειδή το θέμα αυτό λέγεται ΜΟΥΣΙΚΟ καφενείο και ειναι για χαλαρή κουβέντα θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με τα ως άνω γραφόμενα σου.

Το χωριό είναι ιστορικό ήταν στρατιωτικό κέντρο του Θεοδωρου Κολοκοτρώνη προσωπικά δεν θα με πείραζε να ήταν ντυμένοι οι κάτοικοί με στολές και να τραγουδούσαν έπαιζαν ροκ γιατί όλοι οι τελευταίοι κάτοικοί είναι ροκάδες όσοι έχουν μείνει ουσιαστικά και μεταφορικά . Και γιατί αυτο; Γιατί απλά δε νομίζω να πειράζει κάποιον ο Χ . Κλυνν ντυμένος βλαχοκαουμποι να χορεύει μπονιεμ, ούτε ο Μηλιωκας με το ποιμενικό ροκ ούτε ο Σουρής με τους μυρωμενους στίχους (και άλλα πολλά παραδείγματα ) εφόσον είναι χιούμορ και σάτιρα. 

Αλίμονο αν δεν γνωρίζαμε τη δυναμική των συγκροτηματων και βέβαια με τη σάτιρα όχι απλώς  δεν χανεται το νοημα αλλά ενισχύεται.

Ας μην ξεχνάμε δε ότι το ΚΑΦΕΝΕΙΟ έκανε την διοργάνωση του Πάρτυ. Εμείς στο καφέ γράφουμε οπότε δεν υφίσταται θέμα για χοντροκομμενο χιούμορ αν δεν προσβάλουμε ο ένας τον άλλον ακόμα και με υπονοούμενα. Έξυπνοι και της πιάτσας άνθρωποι είμαστε.

Χοντροκομμενο είναι το χιούμορ ας πούμε να χαρακτηρίζεις κάποιον χαζούλη η βρέφος η μωρό η να του βάζεις τραγούδια αφού του έχεις κάνει quote με τη λέξη f@ck you αλλά και πάλι εξαρτάται κατά πόσο καλή θέληση έχει καποιος απέναντι στον συμφορουμιτη του και πόσο γνωρίζονται μεταξύ τους. Εννοείται ότι είναι προσωπική μου άποψη και άκου εδώ παίζουν Pink Floyd και δε νομίζω να είναι κάτι προσβλητικό αντίθετα

Και μπράβο τους για το λογοπαίγνιο και που έκαναν τόσο κόσμο να χαμογελάσει να ακούσει και ροκ μουσική αλλά και παραδοσιακή μουσική 

Επίσης είχαν κάνει και το party DUGATIψηνεται είχαν μαζευτεί μηχανόβιοι που έχουν αυτή τη μάρκα μοτοσικλέτας έπαιξαν ροκ μουσική και έφαγαν ψητά χαχα μια χαρά

Aυτότο βίντεο  δεν αναιρεί ότι αυτή η μηχανή είναι αργή. Και γουρνολατιν Πάρτυ έχουν κάνει ψάξτε το λίγο.

Αυτά ήθελα να πω lol

Δεν θεωρώ απαραίτητο να επεκταθώ επειδή κάποια πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης γι΄αυτό και δεν θα το κάνω.

Δήλωσα ότι όσα είπα είναι η προσωπική μου άποψη όπως επίσης ξεκαθάρισα ότι ασφαλώς κάποιος μπορεί να έχει την εντελώς αντίθετη από την δική μου επειδή δεν είμαστε και αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι.

Ο καθένας μας, έχει διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική ψυχοσύνθεση, διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικές αντιδράσεις, διαφορετικό προσανατολισμό, διαφορετικά "διαβάσματα" (εννοώ βιβλίων), διαφορετικά "θέλω", είμαστε με λίγα λόγια διαφορετικές προσωπικότητες και βάσει αυτού που είμαστε, αξιολογούμε τον κόσμο γύρω μας.

Μια διευκρίνιση μόνο θα κάνω. Το TOTAL του Μάνου, καθόλου δεν μ΄ενόχλησε αντιθέτως το βρήκα χαριτωμένο. Αστειευόμενη του είπα για το Κλημέντι Κορινθίας επειδή αυτός είχε ανεβάσει εδώ την αφίσα της εκδήλωσης.

Τίποτα άλλο.

Την καλησπέρα μου.

• Thanks 1

33 λεπτά πριν, poulinos είπε

το humor ειναι σαν το ηλιθιος και πανηλιθιος(την ταινια).για καποιους ωραιο για αλλους κρυο

Το ίδιο λέμε.

• Like 1

8 minutes ago, Sibyl said:

Το ίδιο λέμε.

μα δεν ειπα το αντιθετο

ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες και για αυτο την ανεφερα επειδη πολλοι δεν τους αρεσει λογω του weird humor.προσωπικα την βρισκω πολυ ωραια.

22 minutes ago, 1comment said:

Εδώ ποιό κομμάτι παίζει; Στο 0.35 αρχίζει. Το ψάχνω μήνες. 

shazam δοκιμασες?

28 minutes ago, Sibyl said:

Δεν θεωρώ απαραίτητο να επεκταθώ επειδή κάποια πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης γι΄αυτό και δεν θα το κάνω.

Δήλωσα ότι όσα είπα είναι η προσωπική μου άποψη όπως επίσης ξεκαθάρισα ότι ασφαλώς κάποιος μπορεί να έχει την εντελώς αντίθετη από την δική μου επειδή δεν είμαστε και αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι.

Ο καθένας μας, έχει διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική ψυχοσύνθεση, διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικές αντιδράσεις, διαφορετικό προσανατολισμό, διαφορετικά "διαβάσματα" (εννοώ βιβλίων), διαφορετικά "θέλω", είμαστε με λίγα λόγια διαφορετικές προσωπικότητες και βάσει αυτού που είμαστε, αξιολογούμε τον κόσμο γύρω μας.

Μια διευκρίνιση μόνο θα κάνω. Το TOTAL του Μάνου, καθόλου δεν μ΄ενόχλησε αντιθέτως το βρήκα χαριτωμένο. Αστειευόμενη του είπα για το Κλημέντι Κορινθίας επειδή αυτός είχε ανεβάσει εδώ την αφίσα της εκδήλωσης.

Τίποτα άλλο.

Την καλησπέρα μου.

δεν υπαρχουν προσωπικες αποψεις στο insomnia. ειμαστε δικτατορικο forum. οτι πουν οι  moderators. αυτα που ξερετε για ελευθερια λογου να τα ξεχασετε.να πατε αλλου δεν σας θελουμε εδω.χαχα.η ωρα της βλακειας

• Like 2

2 hours ago, XrysaKakou said:

Εμείς στο καφέ γράφουμε οπότε δεν υφίσταται θέμα για χοντροκομμενο χιούμορ αν δεν προσβάλουμε ο ένας τον άλλον ακόμα και με υπονοούμενα. Έξυπνοι και της πιάτσας άνθρωποι είμαστε.

προσβολες στο ινσομνια και χαλαρη κουβεντα στο μουσικο καφενειο?  να πεσει φωτια να μας καψει.....

ομολογω οτι ειναι ωραιο αστειο να το διαβαζω.

in real life αν μεταφερθει το μουσικο καφενειο οι μισοι θα ηταν νεκροι απο πισωπλατες μαχαιριες και οι αλλοι μισοι damned for all time.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...