Προς το περιεχόμενο

Μουσηκώ καφαινείω

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, floyd89gr είπε

@Sibylνα κοιταξεις το ιντερνετ σου .. εχεις χρονοκαθυστερηση :lol:

Μια χαρά είναι το ίντερνετ.:D

Βρε σεις, μπας και έχετε έτοιμες λίστες με αγαπημένα σας τραγούδια (όχι ειδικά για το παιχνίδι) και μόλις μπαίνει μια λέξη, ανατρέχετε σ΄αυτές και τα αναρτάτε αμέσως;

Επειδή εγώ, εκτός από τα πολύ αγαπημένα μου που τα θυμάμαι, δεν τα έχω καταγράψει οπότε όταν μπει μια λέξη, ψάχνω εκείνη την στιγμή για να τα βρω. 

Και είμαι και περίεργη να μάθω περισσότερες πληροφορίες και ψάχνω να βρω σε ποιο άλμπουμ έχει μπει και ποια χρονολογία πρωτοακούστηκε και αν δεν είναι από κάποιους πολύ γνωστούς ερμηνευτές, ψάχνω και στοιχεία για την μουσική τους πορεία και τι covers έχουν γίνει μετέπειτα κτλ, κτλ. Με λίγα λόγια, μονο διδακτορική διατριβή, δεν εκπονώ.:D Μου αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία.

Δεδομένων των παραπάνω και πάλι πολύ γρήγορα τα αναρτώ.

Μάλλον πρέπει να το δω από διαφορετική σκοπιά επειδη υπάρχει μια τεράστια αντίφαση μεταξύ του τρόπου που χρησιμοποιώ και του χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Πρωινές σκέψεις για να ξεφύγει λιγάκι το μυαλό μου.:)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Sibyl είπε

Μια χαρά είναι το ίντερνετ.:D

Βρε σεις, μπας και έχετε έτοιμες λίστες με αγαπημένα σας τραγούδια (όχι ειδικά για το παιχνίδι) και μόλις μπαίνει μια λέξη, ανατρέχετε σ΄αυτές και τα αναρτάτε αμέσως;

Επειδή εγώ, εκτός από τα πολύ αγαπημένα μου που τα θυμάμαι, δεν τα έχω καταγράψει οπότε όταν μπει μια λέξη, ψάχνω εκείνη την στιγμή για να τα βρω. 

Και είμαι και περίεργη να μάθω περισσότερες πληροφορίες και ψάχνω να βρω σε ποιο άλμπουμ έχει μπει και ποια χρονολογία πρωτοακούστηκε και αν δεν είναι από κάποιους πολύ γνωστούς ερμηνευτές, ψάχνω και στοιχεία για την μουσική τους πορεία και τι covers έχουν γίνει μετέπειτα κτλ, κτλ. Με λίγα λόγια, μονο διδακτορική διατριβή, δεν εκπονώ.:D Μου αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία.

Δεδομένων των παραπάνω και πάλι πολύ γρήγορα τα αναρτώ.

Μάλλον πρέπει να το δω από διαφορετική σκοπιά επειδη υπάρχει μια τεράστια αντίφαση μεταξύ του τρόπου που χρησιμοποιώ και του χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Καλησπέρα..🙂

Θα σου απαντήσω για μένα .. Μετά από τόοοσα χρόνια που ακούω μουσική φυσικά κι έχω λίστες στο YouTube με τα αγάπημενα μου κομμάτια. Μάντεψε όμως...Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στις λίστες αυτές με λέξη-κλειδί..Όπως επίσης και στο YouTube. Όσες φορές έβαλα τη λέξη για αναζήτηση έβγαζε ό, τι να ναι κομμάτια. Εν ολίγοις δεν βάζω ό,τι μου κατέβει απλά για να βάλω. Αν βλέποντας τη λέξη  μου ρθει αγαπημένο κομμάτι, το ψάχνω με τον τίτλο του, κάνω αντιγραφή τον σύνδεσμο και το αναρτώ.Τόσο απλά.

Γι "αυτό ρώτησα πριν λίγες μέρες ποια τα κριτήρια που βάζουμε κομμάτια. Βάζω αγαπημένα συνήθως, που τα χω ακούσει πολλές πολλές φορές και δεν θα ψάξω πληροφορίες τη στιγμή που τα αναρτώ, τις έχω ήδη ψάξει ή θα το κάνω μετά με την ησυχία μου(τη διδακτορική διατριβή που ανέφερες δηλαδή).

Δεν έχω spotify ή άλλες μουσικές εφαρμογές αναζήτησης. Συνήθως δεν είμαι στο pc για να κάνω αναζήτηση στις εκεί λίστες οπότε ό, τι βάζω είναι από μνήμης κι ευτυχώς έχω καλή προς το παρόν.

Αυτά από μένα..😘

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sibyl είπε

με την χρονοκαθυστερηση δεν εννοουσα οτι αργεις να ποσταρεις βρε :lol: .

εννοουσα οτι ενω εχει μπει κομματι με τη λεξη πας και στουκαρεις απο πισω γιατι προφανως δεν σου εχει ερθει ειδοποιηση οτι καποιος ποσταρε .. πολλες φορες και σε μενα συμβαινει αυτο και φυσικα τρακαρω ..

το θεμα δεν ειναι ποιος θα ποσταρει πιο γρηγορα .. δεν ειναι διαγωνισμος ταχυτητας το παιχνιδι που παιζουμε .. το θεμα ειναι να συμμετεχουν οσο το δυνατον περισσοτεροι και να βαζουμε ωραια κομματια , να μαθαινουμε καινουργια απο τους αλλους και να περναμε καλα .

εχω μαθει πολλαααα ωραια κομματια απο εσας εδω και μ αρεσει αυτη η αλληλεπιδραση που υπαρχει .. ο σκοπος ειναι να ακουμε κιολας και να ανοιγουμε τους οριζοντες μας στη μουσικη .. προσωπικα προσπαθω να ακουω τα παντα .. σιγουρα δεν μπορουν να μας αρεσουν ολα .. αλλα οσα μ αρεσουν πολυ τα κραταω .. ολοι εχουν να συνεισφερουν το λιθαρακι τους στην μουσικη εδω μεσα ..

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 4
  • Thanks 1

15 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

εγω στο spotify τα βρίσκω ολα, σιγα μη ξερω απο μουσικη κατι μαλλιαδες εκει σατανιστες μονο

Βγαίνεις έξω και με το φως του ήλιου, εσύ;;;:lol:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Εδω; κανείς. αλλα για έξω ρώτησες :P 

Γιατί έξω ποιος σε κάλεσε;  Κανείς.:P

Βάλε τώρα ένα τραγούδι πριν κάνουμε χαρακίρι. Υποψιάζομαι ότι κάποιοι μαλλιάδες, σατανιστές απ΄ αυτούς που ξέρεις θα το λένε.:lol: 

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...